Domišljija v gibanju

Pridružite se nam pri naši posebni spletni 2-dnevni predstavitvi 

28. julij, 15.00 (BST) / 16.00 (CET) 

Uradna globalna predstavitev in razkrite podrobnosti tega težko pričakovanega modela. 

29. julij, 17.00 (BST) / 18.00 (CET) 

Ekskluzivni 90-minutni spletni seminar s pretakanjem v živo za poglobljen vpogled v fotoaparat. Poleg Sonyjevih tehničnih strokovnjakov bomo vključili tudi intervjuje s posebnimi gosti, ki bodo razkrili svoje prve vtise pri uporabi v stvarnih pogojih. 

Če želite pred začetkom spletnega seminarja prejemati posodobitve dogodkov in opomnike, se spodaj registrirajte za naše glasilo Alpha Universe.