Albert Dros – vrtinčenje morja in ledu na Islandiji

Ustvarjanje čustveno obarvanega sveta

Za naslednjo generacijo

V družbi Sony smo zelo ponosni na to, da lahko podpiramo ustvarjalce, ki s svojimi zgodbami prikazujejo povezovanje z naravo in varovanje našega planeta z močjo slik ter tako uresničujejo eno naših temeljnih vrednot, da s tem, ko ljudem sežejo do srca, pomagajo graditi boljši svet.

 

Zgodbe o trajnostnem razvoju

Oglejte si vse zgodbe o trajnostnem razvoju

 

 

Izjava družbe Sony o trajnostnem razvoju

 

 

»Pod površjem je še en svet: moje vesolje, kjer je vse tako kot v pravljici in vas osupne«. – Alexis Rosenfeld
»Mi in večina drugih fotografov divjih živali in narave si prizadevamo, da bi vsi resnično začutili, da je ta planet naš dom. Če ste doma v svojem stanovanju in polijete kavo po tleh, to počistite. Če v vaši hiši gori, poskusite pogasiti ta požar. Ta planet je naš dom, a je precej umazan in že v plamenih«. – Fredrik Granath

 

 

Logotip Road to Zero
Načrt Road to Zero družbe Sony
Road to Zero globalni okoljski načrt družbe Sony, s katerim želi do leta 2040 doseči ničelni okoljski odtis v celotnem življenjskem ciklu izdelkov in svojih poslovnih dejavnostih. Road to Zero določa vrsto jasno določenih ciljev, ki temeljijo na štirih okoljskih vidikih in šestih fazah življenjskega cikla izdelka.
zrnca materiala sorplas na beli površini
Vodilni v razvoju reciklirane plastike
V družbi Sony smo zmanjšali uporabo neobnovljivih virov z razvojem reciklirane plastike SORPLAS™, ki zagotavlja trajnost in visoko zmogljivost, in je zato idealna za naše nove izdelke.
Izvirna zmes materialov družbe Sony
Izvirna zmes materialov družbe Sony
Zemlji pomagamo ohranjati lepoto tudi za prihodnost.

Skupina Sony Group je vključena v različne dejavnosti za ohranjanje okolja, med katerimi je tudi uporaba papirnate embalaže za izdelke.
Z mojimi očmi
Z mojimi očmi
Kando – ganjenost v japonščini – je temeljna filozofija družbe Sony in želimo, da bi jo vsi občutili. Oglejte si, kako znanost, ki združuje lasersko tehnologijo Alpha in QD, slabovidnim ljudem omogoča, da vidijo skozi fotoaparat.

 

 

Prijavite se, če želite prejeti svoje glasilo α Universe

Čestitamo! Uspešno ste se naročili na glasilo α Universe

Vnesite veljavni e-poštni naslov

Žal je je prišlo do napake

Čestitamo! Uspešno ste se naročili