Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

102 cm (40-palčni) televizorji BRAVIA

Ne podcenjujte zmogljivosti naših 102 cm (40-palčnih) televizorjev. Priročno velikost dopolnjujejo vrhunska slika, pristen zvok in druge funkcije za izjemne užitke ob gledanju.

Majhen zaslon, veliko razvedrilo

Naši najboljši 102 cm (40-palčni) televizorji imajo vse, kar pričakujete od vrhunskega televizorja. LED-zaslon je svetel in jasen, zvok je jasen in globok, elegantna zasnova pa polepša vsak prostor. Sinhronizirate jih lahko celo s pametnim telefonom.

Ostra slika Sonyjevega najboljšega 102 cm (40-palčnega) televizorja
102 cm (40-palčni) pametni televizor Sony

Vse, kar želite od televizorja

Če sestavljate središče za domače razvedrilo ali želite popestriti manjši prostor, so naši 102 cm (40-palčni) pametni televizorji prava izbira. Zagotavljajo živahno in kakovostno sliko, enostavno povezljivost s pametnim telefonom in klasično zasnovo, ki dopolni opremo prostora.

Razvedrilo je osvetljeno

Naši 102 cm (40-palčni) LED-televizorji predvajajo svetlo, jasno in čudovito sliko. Bele luči za zaslonom osvetlijo vsako slikovno piko za intenziven kontrast in poudarjene podrobnosti. Tehnologija Motionflow XR™ zagotavlja tekoče predvajanje tudi najhitrejših akcijskih prizorov.

102 cm (40-palčni) LED-televizorji Sony z jasno sliko
Pretakanje iz pametnega telefona z najboljšim 102 cm (40-palčnim) televizorjem Sony

Povežite, delite in zrcalite

S 102 cm (40-palčnimi) pametnimi televizorji lahko enostavno komunicirate s prijatelji in sorodniki. Pretakajte vsebine iz pametnega telefona ali delite slike s funkcijo za izmenjavo fotografij in odkrivajte nove podrobnosti posnetkov. Prek žičnega zrcaljenja lahko med predvajanjem videoposnetkov polnite telefon.

Jasno kot beli dan

Tehnologija jasne izboljšave ločljivosti naših 102 cm (40-palčnih) televizorjev izostri vsako sliko. Zmanjša šum za jasnejšo in ostrejšo sliko z izboljšanim zaznavanjem globine. Podrobnosti in teksture so izboljšane, zato so slike na zaslonu neverjetno pristne.

Pristne slike na 102 cm (40-palčnih) pametnih televizorjih Sony
Par posluša zvok 102 cm (40-palčnega) pametnega televizorja Sony s tehnologijo ClearAudio

Zvok, ki oživi

Naši 102 cm (40-palčni) televizorji predvajajo živahne mogočne in nežne tone. Zvočnik Bass Reflex predvaja bogate nizke in visoke tone, ClearPhase pa poskrbi za optimalno ravnovesje. Digitalni ojačevalnik S-Master zagotavlja pristni zvok, ki je zvest izvirniku.