Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

107 do 117 cm (42- do 46-palčni) televizorji

Odločite se za naše 107 cm (42-palčne) televizorje s številnimi privlačnimi funkcijami. Izboljšana kakovost slike in zvoka omogoča najboljše vsebine, ki jih gledate, poslušate ali delite. 

Vse, kar želite

Želite najnovejše funkcije televizorjev z velikim zaslonom uporabljati z manjšim televizorjem? Odločite se za naše 107 cm (42-palčne) pametne televizorje s funkcijami za vrhunsko doživetje. Od slike Full HD do prostorskega zvoka in pretakanja videoposnetkov – nudijo vam vse, kar želite.

Zanimive funkcije 107 cm (42-palčnega) pametnega televizorja Sony
Slika Full HD na 107 cm (42-palčnem) LED-televizorju Sony

Odkrijte idealno mesto za majhen zaslon

Z našimi 107 cm (42-palčnimi) televizorji popestrite vzdušje v otroški sobi, študentskem domu ali stanovanju. Televizorji kompaktne velikosti predvajajo kakovostno sliko Full HD in mogočen zvok ter omogočajo pretakanje videoposnetkov.

Odločite se za svetlobo

Privoščite si naše 107 cm (42-palčne) LED-televizorje. Bele luči za zaslonom osvetlijo sliko od roba do roba in izboljšajo kontrast. Filmi, oddaje in fotografije so živahni in pristni, podrobnosti pa vidite v povsem novi dimenziji.

107 cm (42-palčni) pametni televizor Sony z jasno sliko
3D-film na 107 cm (42-palčnem) televizorju Sony

Pametni način gledanja

Nadenite si 3D-očala in uživajte v živahni sliki naših 107 cm (42-palčnih) pametnih televizorjev. Osupljive podrobnosti še polepšajo doživetje, naravna globinska ostrina pa poskrbi za neverjetno pristno sliko. Spremljajte tekmo in si oglejte pomembne trenutke v nogometnem načinu ali slike delite s prijatelji in sorodniki.

Boljša slika, večja izbira

X-Reality PRO™ pri naših 107 cm (42-palčnih) pametnih televizorjih zmanjša šum in izboljša kakovost slike pri vseh vsebinah, od filmov na ploščah Blu-ray™ do pretočnih videoposnetkov. Z daljinskim upravljalnikom enostavno upravljate predstavnostne vsebine in poiščete najljubše oddaje, filme ali spletne oddaje. 

Odlična slika pri videoigrah na 107 cm (42-palčnem) LED-televizorju
Par uživa v zvoku iz 107 cm (42-palčnega) pametnega LED-televizorja

Moč zvoka

Napredne zvočne tehnologije naših 107 cm (42-palčnih) LED-televizorjev zagotavljajo mogočen zvok. ClearAudio+ prečisti zvok mogočnih eksplozij in kitarskih vložkov za boljše ločevanje in jasnost. Voice Zoom poudarja govor, S-Force Front Surround pa vas povsem obkroži s pristnim zvokom.