Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

127 cm (50-palčni) televizorji BRAVIA

Doživetje popestrite z našimi najboljšimi 127 cm (50-palčnimi) televizorji. Od kristalno jasne slike do enostavne povezljivosti – imajo vse, kar potrebujete za vrhunsko doživetje.

Zatopite se v podrobnosti

Naši 127 cm (50-palčni) televizorji poudarjajo podrobnosti pri vseh vsebinah. Zasloni Full HD predvajajo jasno, čisto in osupljivo sliko, ko gledate epske filmske uspešnice na ploščah Blu-ray™ ali videoposnetke iz pametnega telefona. Najljubše fotografije si oglejte na velikem zaslonu s svetlo, bogato in ostro sliko.

Podrobne in bogate slike na Sonyjevih najboljših 127 cm (50-palčnih) televizorjih

Nogometni način je zadetek v polno

Nogometni navijači boste navdušeni: naši 127 cm (50-palčni) pametni televizorji z nogometnim načinom vas popeljejo v središče tekme. Nastavitve zvoka se prilagajajo samodejno in v dnevnem prostoru ustvarijo vzdušje stadiona, priročni vmesnik pa prikazuje novice in pomembne trenutke iz spleta.

Zanimive funkcije 127 cm (50-palčnih) pametnih televizorjev Sony
Par posluša zvok 127 cm (50-palčnega) televizorja Sony s tehnologijo ClearAudio

Zvok, ki navdihuje

Povišajte glasnost in se z našimi najboljšimi 127 cm (50-palčnimi) televizorji prepustite osupljivemu zvoku. ClearAudio+ izboljša mogočne in nežne tone za jasnejši in izrazitejši zvok, Voice Zoom pa okrepi govor, zato ne preslišite nobene besede. S-Force Front Surround sliko dopolni z mogočnim zvokom.

Daljinski upravljalnik za 127 cm (50-palčne) pametne televizorje Sony

Samo en dotik

Našim 127 cm (50-palčnim) pametnim televizorjem je priložen daljinski upravljalnik za popoln nadzor. S pritiskom na gumb dostopite do filmov, glasbe in oddaj ali pa brskajte po spletu. Intuitivni vmesnik BRAVIA vam pomaga pri uporabi, s hitrim začetkom pa lahko hitro začnete s predvajanjem najljubših oddaj.