Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

127 cm (50-palčni) televizorji BRAVIA

Doživetje popestrite z našimi najboljšimi 127 cm (50-palčnimi) televizorji. Od kristalno jasne slike do enostavne povezljivosti – imajo vse, kar potrebujete za vrhunsko doživetje.

Zatopite se v podrobnosti

Naši 127 cm (50-palčni) televizorji poudarjajo podrobnosti pri vseh vsebinah. Zasloni Full HD predvajajo jasno, čisto in osupljivo sliko, ko gledate epske filmske uspešnice na ploščah Blu-ray™ ali videoposnetke iz pametnega telefona. Najljubše fotografije si oglejte na velikem zaslonu s svetlo, bogato in ostro sliko.

Podrobne in bogate slike na Sonyjevih najboljših 127 cm (50-palčnih) televizorjih
Akcijski film na 127 cm (50-palčnem) LED-televizorjih Sony

Vstopite v svet razvedrila

Dnevni prostor z našimi 127 cm (50-palčnimi) LED-televizorji spremenite v središče razvedrila. Številne funkcije, zaslon Full HD in nogometni način zagotavljajo neprekinjeno razvedrilo. Daljinski upravljalnik na dotik zagotavlja enostavno upravljanje, zato lahko hitro preklapljate med predvajanjem fotografij in filmov.

Nogometni način je zadetek v polno

Nogometni navijači boste navdušeni: naši 127 cm (50-palčni) pametni televizorji z nogometnim načinom vas popeljejo v središče tekme. Nastavitve zvoka se prilagajajo samodejno in v dnevnem prostoru ustvarijo vzdušje stadiona, priročni vmesnik pa prikazuje novice in pomembne trenutke iz spleta.

Zanimive funkcije 127 cm (50-palčnih) pametnih televizorjev Sony
Par posluša zvok 127 cm (50-palčnega) televizorja Sony s tehnologijo ClearAudio

Zvok, ki navdihuje

Povišajte glasnost in se z našimi najboljšimi 127 cm (50-palčnimi) televizorji prepustite osupljivemu zvoku. ClearAudio+ izboljša mogočne in nežne tone za jasnejši in izrazitejši zvok, Voice Zoom pa okrepi govor, zato ne preslišite nobene besede. S-Force Front Surround sliko dopolni z mogočnim zvokom.

Ostrejša in jasnejša slika

X-Reality Pro™ zagotavlja kakovostno sliko. Zmogljivi procesor naših 127 cm (50-palčnih) televizorjev izboljša sliko in zmanjša šum, zato je slika vedno ostra in jasna. Učinkovit je pri številnih predstavnostnih vsebinah, saj poleg TV-oddaj in filmov Blu-ray™ izboljša tudi sliko pretočnih videoposnetkov in vsebin pametnega telefona.

127 cm (50-palčni) LED-televizor Sony z ostro sliko
Daljinski upravljalnik za 127 cm (50-palčne) pametne televizorje Sony

Samo en dotik

Našim 127 cm (50-palčnim) pametnim televizorjem je priložen daljinski upravljalnik za popoln nadzor. S pritiskom na gumb dostopite do filmov, glasbe in oddaj ali pa brskajte po spletu. Intuitivni vmesnik BRAVIA vam pomaga pri uporabi, s hitrim začetkom pa lahko hitro začnete s predvajanjem najljubših oddaj.