Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

140 cm (55-palčni) televizorji BRAVIA

Vstopite v novo dobo razvedrila z našimi najboljšimi 140 cm (55-palčnimi) televizorji, ki s popolno kombinacijo zmogljivosti in zasnove ustvarjajo povsem novo doživetje domačega kina.

Izboljšajte vse vsebine

Naši 140 cm (55-palčni) televizorji imajo številne funkcije in tehnologije, ki vsebine predvajajo v najboljši obliki. Pretočne videoposnetke si oglejte v ločljivosti 4K in Full HD in poslušajte pristen zvok. Intuitivni daljinski upravljalnik za razvedrilo na dotik omogoča tudi enostavno upravljanje.

Jasna slika na 140 cm (55-palčnem) LED-televizorju Sony
Sonyjev najboljši 140 cm (55-palčni) televizor z osupljivo sliko

Najlepše TV-vsebine doslej

Naši 140 cm (55-palčni) pametni televizorji filme, oddaje, igre in druge vsebine predvajajo z boljšima sliko in zvokom. 4K in Full HD zagotavljata osupljivo sliko, zvočniki Magnetic Fluid pa mogočen zvok. Tudi tekme so zanimivejše – nogometni način doma ustvari zvočno vzdušje stadiona ter predvaja novice in pomembne trenutke.

Osvetlite najmanjše podrobnosti

4K z več kot 8 milijoni slikovnih pik naših najboljših 140 cm (55-palčnih) televizorjih izboljša sliko pri vseh vsebinah. Slika je jasna, čista in naravna, zato lahko sedite bližje zaslonu in uživate v kinematografskem doživetju. LED-diode za zaslonom poskrbijo za svetlo sliko in odpravljajo sence za podrobnejšo sliko. 

Ostra slika 140 cm (55-palčnih) televizorjev Sony
140 cm (55-palčni) LED-televizor Sony z zanimivimi funkcijami

Nova dimenzija zabave

Filmske večere popestrite z našimi 140 cm (55-palčnimi) pametnimi televizorji. Slika pri filmih 3D Blu-ray, TV-oddajah in spletnih vsebinah je neverjetno živahna za pristno doživetje. Povežite se s svetom in delite fotografije, izmenjujte tvite o najljubših oddajah ali pa si z nogometnim načinom oglejte vrhunce tekem. 

Ostra in barvita slika

Z našimi 140 cm (55-palčnimi) LED-televizorji vsebine gledate na povsem nov način. Zaslon TRILUMINOS™ izboljša barve za čudovite rdeče in globoke zelene odtenke, X-tended Dynamic Range™ pa osvetli sliko. Napredni mehanizem za obdelavo X-Reality PRO™ sliko približa kakovosti 4K, zato je neverjetno podrobna.

Živahne barve s 140 cm (55-palčnimi) pametnimi televizorji Sony
140 cm (55-palčni) LED-televizor Sony na TV-stojalu

Inovativna zasnova in zanimive vsebine

Edinstvena zasnova Wedge naših 140 cm (55-palčnih) televizorjev zasede manj prostora in omogoča uporabo zmogljivega zvočnega sistema. Z daljinskim upravljalnikom za razvedrilo na dotik lahko hitro izbirate oddaje, filme in spletne vsebine.