Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

152 cm (60-palčni) televizorji BRAVIA

Naši 152 cm (60-palčni) televizorji so popolna kombinacija inovativne zasnove, vrhunskega zvoka in osupljive slike, zato zagotavljajo vznemirljivejše doživetje. 

Glasba, kakršno želite

Naši najboljši 152 cm (60-palčni) televizorji nudijo številne zanimive funkcije za doživetje po meri. Povišajte glasnost za mogočen zvok, ki glasbo, igre in filme polepša s povsem novo kakovostjo zvoka. Uživajte v sliki na zaslonu Full HD ali prek izmenjave fotografij in družabnega gledanja komunicirajte s prijatelji – izbira je vaša.

Par gleda 152 cm (60-palčni) LED-televizor Sony
Ostra slika Sonyjevega 152 cm (60-palčnega) televizorja

Doma ustvarite kinematografsko vzdušje

Zaslon Full HD, prostorski zvok in druge funkcije filmski večer spremenijo v pravo zabavo s prijatelji in sorodniki. Ogromni 152 cm (60-palčni) pametni televizorji v dnevnem prostoru ustvarijo kinematografsko vzdušje, zato so idealni za predvajanje najljubših oddaj, filmov in iger.

Svetlo in jasno

Z našimi 152 cm (60-palčnimi) LED-televizorji je slika vedno svetlejša. Topla svetloba za zaslonom osvetli vsak palec za osupljiv kontrast. Podrobnosti, ki jih še niste videli, izstopajo iz senc, slika pa je vedno izboljšana, živahna in pristna.

Jasna slika najboljših 152 cm (60-palčnih) televizorjev Sony
3D-slika s 152 cm (60-palčnimi) pametnimi LED-televizorji Sony

Zatopite se v 3D

Z našimi 152 cm (60-palčnimi) pametnimi 3D-televizorji vstopite v novo dimenzijo razvedrila. Nadenite si priložena očala in uživajte v filmih 3D Blu-ray™, spletnih videoposnetkih in TV-oddajah s pristno globinsko ostrino. Nato pa vzpostavite spletno povezavo, da delite vsebine, pretakate videoposnetke in brskate po spletu.

Najboljša ločljivost HD doslej

X-Reality PRO™ pri naših najboljših 152 cm (60-palčnih) televizorjih vedno zagotavlja osupljivo sliko. Zmogljivi mehanizem za obdelavo analizira vsako sliko na zaslonu, da zmanjša šum in odpravi pomanjkljivosti za osupljivo sliko, ki razkrije vse zmogljivosti zaslona Full HD.

Odlična grafika pri videoigrah z našimi najboljšimi 152 cm (60-palčnimi) televizorji
Futuristična zasnova 152 cm (60-palčnih) televizorjev Sony

Sodobna zasnova in svet predstavnostnih vsebin

Edinstvena zasnova Wedge naših 152 cm (60-palčnih) LED-televizorjev omogoča idealno kombinacijo zasnove in zmogljivosti. Televizorji so tanki in stabilni ter omogočajo dovolj prostora za zmogljiv zvočniški sistem. Z razvedrilom na dotik lahko enostavno brskate po predstavnostnih vsebinah.