Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

165 do 178 cm (65- do 70-palčni) televizorji

Oglejte si naše 165 do 178 cm (65- do 70-palčne) LED-televizorje, ki vsebujejo številne tehnologije za vrhunsko kakovost slike in zvoka in interaktivne funkcije.

Futuristična zasnova 165 do 178 cm (65- do 70-palčnih) LED-televizorjev Sony

Idealno za domači kino

Šele začenjate uporabljati domači kino? Najprej se odločite za naše 165 cm (65-palčne) televizorje. Z zanimivimi funkcijami, kot so podpora za 3D, prostorski zvok in nogometni način, zagotavljajo več ur interaktivnega razvedrila za sorodnike in prijatelje.

Naslednji korak v kakovosti slike

Pri naših 165 cm (65-palčnih) LED-televizorjih 4K vidite osupljivo sliko, ne slikovnih pik. Napredna tehnologija obdelave izboljša tudi najmanjše podrobnosti, teksture pa so neverjetno intenzivne. Topla svetloba za zaslonom omogoča svetlost od roba do roba, zato zasenčenih delov ni več.

Ločljivost 4K je štirikrat podrobnejša kot Full HD
Skupni ogled zaslona s 165 cm (65-palčnim) televizorjem Sony

Povežite v vseh dimenzijah

Pametni televizorji so pametna izbira. Z našimi 165 cm (65-palčnimi) televizorji se povežite s svetom ter spremljajte tvite in delite slike z najbližjimi. Hrepenite po razvedrilu? Nadenite si 3D-očala in se zatopite v novo dimenzijo razvedrila s sliko, ki dobesedno skoči iz zaslona.

Barve, ki izstopajo

Odločite se za naše 165 cm (65-palčne) LED-televizorje z zaslonom TRILUMINOS™ in uživajte v intenzivnih barvah. X-tended Dynamic Range™ izboljša kakovost slike, X-Reality PRO™ pa kontrast in teksturo za pristno in vrhunsko sliko.

Jasna slika 165 cm (65-palčnega) LED-televizorja Sony
165 do 178 cm (65- do 70-palčni) televizorji Sony predvajajo odličen zvok

Inovativna zasnova in mogočen zvok

Z daljinskim upravljalnikom s pritiskom na gumb izbirajte filme, oddaje in brskajte po spletu. Zasnova Wedge naših 165 cm (65-palčnih) televizorjev izboljša stabilnost in poveča zmogljivost zvočnika za bogat in poln zvok, ki napolni ves prostor.