Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

190 do 203 cm (75- do 80-palčni) televizorji

Z našimi 190 do 203 cm (75- do 80-palčnimi) LED-televizorji odkrijte prihodnost razvedrila. Kakovost slike je še izboljšana, enostavna povezljivost po omogoča hitro pretakanje predstavnostnih vsebin.

En televizor, neomejene možnosti 

Vsi naši 190 cm (75-palčni) LED-televizorji zagotavljajo boljše doživetje. Osupljiva slika 4K, pristen zvok in privlačna zasnova sliki in zvoku dodajo povsem novo energijo. Zanimive interaktivne funkcije dnevni prostor spremenijo v vrhunsko razvedrilno središče.

Nameščen 190 cm (75-palčni) LED-televizor Sony
190 do 203 cm (75- do 80-palčni) televizorji Sony predvajajo odličen zvok

Glejte, poslušajte in doživite

Zasloni 4K naših 190 cm (75-palčnih) televizorjev filme, šport, igre in druge vsebine predvajajo v izjemni sliki s poudarjenimi podrobnostmi. Zmogljiv zvočniški sistem vas povsem obkroži s pristnim zvokom in v dnevnem prostoru ustvari kinematografsko vzdušje.

Vsebine v povsem novi luči

Slika 4K je štirikrat podrobnejša kot pri Full HD, zato naši 190 cm (75-palčni) LED-televizorji predvajajo vrhunsko sliko. Več kot 8 milijonov slikovnih pik zagotavlja izjemne teksture in podrobnosti, zato je slika pri vseh vsebinah neverjetno jasna.

Ločljivost 4K je štirikrat podrobnejša kot Full HD
190 cm (75-palčni) televizor Sony z zanimivimi funkcijami

Izboljšano razvedrilo

Filme Blu-ray™, spletne vsebine in TV-oddaje predvajajte v 3D s 190 cm (75-palčnimi) televizorji. Brskajte po spletu in pretakajte videoposnetke. Z interaktivnimi načini, kot sta izmenjava fotografij in družabno gledanje, lahko vsebine delite s prijatelji in sorodniki.

Intenzivne barve

Naši 190 cm (75-palčni) LED-televizorji predvajajo živahne barve. Zaslon TRILUMINOS™ okrepi vse odtenke za mavrico pristnih barv, od živahnih rdečih do travnato zelenih odtenkov. 4K X-Reality PRO™ sliko približa kakovosti 4K, X-tended Dynamic Range™ pa temnim odtenkom doda novo globino.

Jasna slika 190 cm (75-palčnega) LED-televizorja Sony
Daljinski upravljalnik za 190 do 203 cm (75- do 80-palčne) televizorje Sony

Z dotikom do razvedrila

Z daljinskim upravljalnikom naših 190 cm (75-palčnih) televizorjev hitro dostopajte do oddaj, filmov in spletnih vsebin ali brskajte po vsebinah in izberite tisto, ki jo želite gledati. Edinstvena zasnova Wedge je dovolj tanka, da jo lahko postavite kamorkoli, in nudi dovolj prostora za mogočen zvočni sistem.