Skoči na vsebino
TELEVIZORJI

216 do 254 cm (85- do 100-palčni) televizorji

Če želite osupljivo razvedrilo, se odločite za naše televizorje z velikim zaslonom. Z ločljivostjo 4K, prostorskim zvokom in interaktivnimi funkcijami vas vedno navdušijo.

Moški gleda 216 cm (85-palčni) televizor Sony

Televizor v središču

Če v dnevni prostor postavite naš 216 cm (85-palčni) televizor, bodo vaš dom hitro napolnili sorodniki in prijatelji, ki bodo želeli uživati v neverjetni sliki ločljivosti 4K. Zanimive funkcije, kot je nogometni način, vam približajo športno dogajanje, prostorski zvok pa doživetje polepša z mogočnim zvokom.

Velika slika še nikoli ni bila tako dobra

Ločljivost 4K in napredna tehnologija obdelave na velikih zaslonih predvajata osupljivo podrobno sliko z več kot 8 milijoni slikovnih pik. Vse slike so podrobnejše, imajo boljše teksture, pristnejše in jasnejše.

Ločljivost 4K je štirikrat podrobnejša kot Full HD
Televizor Sony z velikim zaslonom in funkcijo za skupni ogled zaslona

S klikom odprite vrata v svet

Naši 216 cm (85-palčni) televizorji imajo pametne tehnologije. Slike prek izmenjave fotografij delite s prijatelji in si jih oglejte na velikem zaslonu. Z družabnim gledanjem se lahko s sorodniki prek Skypa pogovarjate o najljubšem filmu, z nogometnim načinom pa lahko med tekmo komunicirate z ostalimi.

Svetle barve oživijo

Zasloni TRILUMINOS™ naših 216 cm (85-palčnih) televizorjev predvajajo najboljše barve. Mavrica odtenkov poskrbi za intenzivnejše barve, X-tended Dynamic Range™ pa izboljša temne odtenke in osvetli zaslon. 4K X-Reality PRO™ sliko pri vseh vsebinah izboljša in približa kakovosti 4K.

Živahne barve 216 do 254 cm (85- do 100-palčnih) televizorjev Sony
Daljinski upravljalnik za 216 cm (85-palčni) televizor Sony z velikim zaslonom

Z dotikom upravljajte predstavnostne vsebine

Z daljinskim upravljalnikom za razvedrilo na dotik izbirajte filme, videoposnetke in fotografije na velikem zaslonu ali hitro začnite spremljati vsebine. Zasnova Wedge omogoča dovolj prostora za napreden zvočni sistem, ki vas obkroži s pristnim zvokom.