Skoči na vsebino
Televizorji

3D-televizorji

Zatopite se v dogajanje z našimi 3D-televizorji. Spodaj si oglejte našo serijo in izberite idealni model za gledanje filmov, oddaj in spletnih vsebin v treh razburljivih dimenzijah.

Vstopite v novo dimenzijo razvedrila

Z našimi najboljšimi 3D-televizorji doma ustvarite kinematografsko vzdušje. Tehnologija za visokokakovostno sliko izboljša vsak prizor, natančne zvočne tehnologije pa okrepijo dogajanje in čustva za neprekosljivo in resnično pristno doživetje.

3D-film na 3D-televizorju
Sonyjev najboljši 3D-televizor predvaja jasno sliko

Izpopolnjeno 3D-doživetje

Privoščite si edinstveno 3D-doživetje. Brez dvojne slike in z manj migetanja. Pri naših najboljših 3D-televizorjih je slika vedno svetla, ko gledate v temnem ali svetlem prostoru, nastavljiva 3D-očala pa ne prepuščajo svetlobe.

Osupljiva kakovost slike

Naši najboljši 3D-televizorji imajo X-Reality PRO, ki očisti in izboljša slike za nižjo stopnjo šuma, in Motionflow XR, ki zagotavlja tekoče predvajanje tudi najhitrejših prizorov. Bele diode naših 3D-televizorjev LED osvetlijo vsak del zaslona.

Pametni 3D-televizor s kakovostnejšo sliko
Jasen zvok Sonyjevih 3D-televizorjev LED

Slišite vse zvoke

Vrhunsko sliko dopolnjuje izjemen zvok. Jasna faza natančno prilagodi frekvenčni odziv, S-Force PRO Front Surround pa zagotavlja pristen in jasen zvok. Voice Zoom poudarja govor, številni naši 3D-televizorji pa imajo tudi zvočnike z dolgim kanalom.

Svet na dosegu prstov

Naši pametni 3D-televizorji vas povežejo z razvedrilom. Pretakajte filme in oddaje iz spleta ali brskajte po vsebinah telefona. Med gledanjem tekme s 3D-televizorjem objavljajte tvite in dogajanje prek storitve Skype spremljajte s prijatelji.

Sonyjevi pametni 3D-televizorji omogočajo družabno uporabo
Daljinski upravljalnik za 3D-televizor

Dovolj je en sam dotik

Razvedrilo na dotik omogoča enostavno uporabo 3D-televizorjev. Z enostavnim daljinskim upravljalnikom in zmogljivim vmesnikom BRAVIA lahko hitro izbirate TV-kanale, fotografije in internetne vsebine. Hitri vklop omogoča hitrejšo uporabo.