Vedno popolno samodejno ostrenje

S funkcijo 4D FOCUS bodo fotografije bolj ostre kot kdaj koli doslej.

Kaj je sistem 4D FOCUS?

Običajno samodejno ostrenje (AF) zaznava samo prostor. Pri sistemu 4D FOCUS pa je storjen korak dlje: z inovativnim slikovnim senzorjem, ki poleg prostora zaznava tudi čas, lahko premikajoče se predmete ulovite z novo jasnostjo, s čimer lahko posnamete ostrejše fotografije kot kadar koli prej. Staro, preprosto samodejno ostrenje je preteklost. Prihodnost fotografije je v gibanju.

ŠIROKO – območje (2D)

Ujemite dogajanje na širokem območju, tudi zunaj središča okvirja. 

HITRO – globina (3D)

Hitro izostrite, ne glede na to, ali se vam predmet približuje ali se oddaljuje od vas.

ZANESLJIVO – čas (4D)

Četrta dimenzija sistema 4D FOCUS je čas; z njim natančno predvidite in zanesljivo sledite naslednjemu gibu vašega predmeta.

Široko območje samodejnega ostrenja

Zajemite predmet kjer koli v okviru. Funkcija 4D FOCUS aktivira točke samodejnega ostrenja na širokem območju, tako da jih lahko fotoaparat zazna na celotnem okviru, ne zgolj v središču.

Izjemno hitro ostrenje

Zaradi naprednega algoritma samodejnega ostrenja sistem 4D FOCUS takoj zazna razdaljo do predmeta ter sliko hitro in natančno izostri.

Zanesljivo sledenje

Predmeta nikoli ne izgubite izpred oči. Naš algoritem za samodejno sledenje ostaja usmerjen na akcijo in celo predvidi naslednji premik vašega predmeta, ne da bi ga pri tem motile kakršne koli ovire v okviru.

Galerija sistema 4D FOCUS

Prebrskajte ostre akcijske posnetke, ki so bili posneti s sistemom 4D FOCUS, in si oglejte, kako bi jih lahko posneli tudi sami. Podane so podrobne informacije, od številke modela do odprtosti zaslonke in goriščne razdalje.

Sonyjeva galerija fotografij
Oglejte si Sonyjevo galerijo fotografij.

Oglejte si fotografije, posnete s Sonyjevimi fotoaparati.

Raziščite kanal Sony Camera.
Raziščite kanal Sony Camera.

Oglejte si filme o naših izdelkih in preverite, kaj ti izdelki zmorejo.