TELEVIZORJI

81 do 94 cm (32- do 37-palčni) televizorji

Tudi 81 do 94 cm (32- do 37-palčni) televizorji Sony so vrhunske naprave. Zaradi kompaktne velikosti so idealni za manjše prostore, predvajajo pa osupljiv zvok, bogate barve in sliko Full HD.

Sony 81-centimetrski (32-palčni) televizorji
Kompaktna velikost, zmogljive funkcije 

Z našimi 81 cm (32-palčnimi) LED-televizorji popestrite vzdušje v kuhinji, študentskem domu ali garsonjeri. Odlikujejo jih zasloni Full HD ali HD Ready, osupljiv zvok in zanimive funkcije, kot sta družabno gledanje in nogometni način, ter so cenovno ugodni. Novo dimenzijo imajo tudi igre, ki vas povsem pritegnejo v dogajanje.

Svetlo in jasno

Bele LED-luči za zasloni naših 81 cm (32-palčnih) televizorjev osvetlijo vse dele zaslone, kar zagotavlja osupljiv kontrast. Slike so pristnejše in poudarjene so tudi najmanjše podrobnosti. Tehnologija jasne izboljšave ločljivosti zmanjšuje šum za ostro in jasno sliko z izboljšanim zaznavanjem globine.

81-centimetrski (32-palčni) pametni televizorji Sony predvajajo svetlo in jasno sliko
Pripravite se na resničnost 

Od večernih novic do svežih filmskih uspešnic na ploščah Blu-ray™ – s tehnologijo X-Reality Pro™ je slika vedno boljša. Zmogljiv procesor v naših 81 cm (32-palčnih) LED-televizorjih zmanjša šum in natančno izboljša vsako sliko za vrhunsko kakovost. Podrobnejši so tudi videoposnetki in fotografije, ki jih pretakate iz pametnega telefona.

Pristne slike na 81-centimetrskem (32-palčnem) televizorju Sony
Daljinski upravljalnik za 81-centimetrski (32-palčni) pametni televizor Sony
Samo en dotik

Daljinski upravljalnik za naše 81 cm (32-palčne) televizorje omogoča enostavno upravljanje. Z daljinskim upravljalnikom z intuitivnim vmesnikom BRAVIA lahko enostavno izbirate kanale, fotografije, videoposnetke in spletne vsebine. Veste, kaj iščete? S hitrim vklopom v nekaj sekundah začnite predvajati najljubšo oddajo ali film.