Revija Sony za aktivno videokamero

Ne veste, katero dodatno opremo in kakšne nastavitve potrebujete za snemanje z aktivno videokamero? Prenesite aplikacijo z revijo za aktivno videokamero.

Vedno novo in dostopno v pametni napravi

Enostavno lahko spremljate novice o fotografskih aplikacijah, nasvetih, izdelkih in dodatni opremi. S pametno napravo lahko prebirate najnovejše izdaje revije za aktivno videokamero, do katerih dostopate prek knjižne police v aplikaciji.

Revija za aktivno videokamero

Preberite pred uporabo aplikacije.

Prenašanje

Najnovejša izdaja

Vodnik po dejavnostih za akcijsko kamero

FDR-X3000 / HDR-AS300 / HDR-AS50

V vodniku po dejavnostih za akcijsko kamero lahko najdete najnovejše podrobne informacije o kamerah in dodatni opremi za različne dejavnosti z interaktivno vsebino in videoposnetki.

Gorsko kolesarstvo

Videoposnetki, 100 % ustvarjeni s pogledom snemalca z akcijsko kamero, so prava paša za oči. Trpežna in zanesljiva akcijska kamera nudi raven zmogljivosti, ki je potrebna za ustvarjanje osupljivih posnetkov na poti. Izdaja za gorsko kolesarstvo prikazuje, kako lahko akcijsko kamero uporabite na način, na katerega doslej še niste pomislili.

Smučanje in deskanje na snegu

Izdaja revije akcijske kamere, namenjene smučanju in deskanju na snegu, ne vključuje le videoposnetkov in slik, temveč predstavlja veliko uporabnih dodatnih pripomočkov, funkcij in namigov za ustvarjanje posnetkov z akcijsko kamero.