Programska oprema in aplikacije

Pustolovščine enostavno spremenite v nepozabne videoposnetke. Z računalniško programsko opremo, mobilnimi aplikacijami in možnostmi za urejanje posnetkov izkoristite vse možnosti aktivne videokamere.

Movie Creator za aktivno videokamero

Z brezplačno programsko opremo za urejanje videoposnetkov ustvarjajte izjemne posnetke. Prizore lahko pospešite ali upočasnite, jim opremite s podatki GPS, združujete na enem zaslonu in še več.

Enostavno snemanje akcijskih prizorov

Če potrebujete pomoč pri uporabi programa Movie Creator za aktivno videokamero, si na tej strani oglejte videoposnetek s koristnimi nasveti. Enostavno lahko snemate izjemne videoposnetke.

Aplikacija za aktivno videokamero

Z intuitivno mobilno aplikacijo lahko kjerkoli in kadarkoli pokažete svoje veščine – z enostavnimi videoposnetki s časovnim preskokom, počasnimi/hitrimi posnetki in brezžičnim prenašanjem videoposnetkov.

Enostavno urejajte. Delite v trenutku.

Prenašajte videoposnetke. Dogajanje popestrite s posebnimi učinki. Počasni posnetki za dramatične prizore, hitrejše za zabavne. Dodajte glasbo v ozadju. Delite.

Aplikacija PlayMemories Mobile™

Snemajte oddaljeno in prizor spremljajte na zaslonu pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Z aplikacijo PlayMemories Mobile* daljinsko upravljajte vse funkcije aktivne videokamere.

Revija za aktivno videokamero

Izvedite več o uporabi aktivne videokamere, dodatni opremi, namigih in videoposnetkih. Revijo za aktivno videokamero lahko dobite v Google Play (pametni telefon Android) in trgovini z aplikacijami za iPhone.