Programska oprema in aplikacije

Pustolovščine enostavno spremenite v nepozabne videoposnetke. Z računalniško programsko opremo, mobilnimi aplikacijami in možnostmi za urejanje posnetkov izkoristite vse možnosti aktivne videokamere.

Movie Creator za aktivno videokamero

Z brezplačno programsko opremo za urejanje videoposnetkov ustvarjajte izjemne posnetke. Prizore lahko pospešite ali upočasnite, jim opremite s podatki GPS, združujete na enem zaslonu in še več.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Enostavno snemanje akcijskih prizorov

Če potrebujete pomoč pri uporabi programa Movie Creator za aktivno videokamero, si na tej strani oglejte videoposnetek s koristnimi nasveti. Enostavno lahko snemate izjemne videoposnetke.

Aplikacija za aktivno videokamero

Z intuitivno mobilno aplikacijo lahko kjerkoli in kadarkoli pokažete svoje veščine – z enostavnimi videoposnetki s časovnim preskokom, počasnimi/hitrimi posnetki in brezžičnim prenašanjem videoposnetkov.

Enostavno urejajte. Delite v trenutku.

Prenašajte videoposnetke. Dogajanje popestrite s posebnimi učinki. Počasni posnetki za dramatične prizore, hitrejše za zabavne. Dodajte glasbo v ozadju. Delite.

Mobilna aplikacija Imaging Edge

Snemajte oddaljeno, pri tem pa spremljajte prizor na pametnem telefonu ali zaslonu tabličnega računalnika. Z mobilno aplikacijo Imaging Edge lahko daljinsko upravljate vse funkcije aktivne videokamere.