Programska oprema in aplikacije

Pustolovščine enostavno spremenite v nepozabne videoposnetke. Z računalniško programsko opremo, mobilnimi aplikacijami in možnostmi za urejanje posnetkov izkoristite vse možnosti aktivne videokamere.

Movie Creator za aktivno videokamero

Z brezplačno programsko opremo za urejanje videoposnetkov ustvarjajte izjemne posnetke. Prizore lahko pospešite ali upočasnite, jim opremite s podatki GPS, združujete na enem zaslonu in še več.

Enostavno snemanje akcijskih prizorov

Če potrebujete pomoč pri uporabi programa Movie Creator za aktivno videokamero, si na tej strani oglejte videoposnetek s koristnimi nasveti. Enostavno lahko snemate izjemne videoposnetke.

Aplikacija za aktivno videokamero

Z intuitivno mobilno aplikacijo lahko kjerkoli in kadarkoli pokažete svoje veščine – z enostavnimi videoposnetki s časovnim preskokom, počasnimi/hitrimi posnetki in brezžičnim prenašanjem videoposnetkov.

Enostavno urejajte. Delite v trenutku.

Prenašajte videoposnetke. Dogajanje popestrite s posebnimi učinki. Počasni posnetki za dramatične prizore, hitrejše za zabavne. Dodajte glasbo v ozadju. Delite.

Mobilna aplikacija Imaging Edge

Snemajte oddaljeno, pri tem pa spremljajte prizor na pametnem telefonu ali zaslonu tabličnega računalnika. Z mobilno aplikacijo Imaging Edge lahko daljinsko upravljate vse funkcije aktivne videokamere.