Akcija!

Sami odločajte o poteku videoposnetkov. S Sonyjevo napredno aktivno videokamero kolesarjenje lahko spremenite v spektakularne akcijske videoposnetke, pri katerih ste tako režiser kot glavna zvezda.

Snemajte izjemno pristne videoposnetke kolesarjenja

Pokažite pravi duh kolesarjenja. Spektakularne gorske steze, zanimive steze. Razburljivi skoki in premeti. Izberite dodatno opremo za zanesljivo namestitev, stabilne posnetke, uporabo več videokamer, daljinsko upravljanje in med vožnjo snemajte najboljše prvoosebne posnetke. Dogajanje snemajte v pristnih posnetkih s Sonyjevo izjemno sliko 4K in HD ter stereo zvokom.

Missing Video data!

Napredna tehnologija za osupljive posnetke s kolesa

Z aktivno videokamero in dodatno opremo kolesarjenje spremenite v nepozabne videoposnetke. Z daljinskim upravljalnikom za pogled v živo imate proste roke in se lahko osredotočite na vožnjo. Z njim upravljajte snemanje, preverjajte kote in hkrati upravljajte do pet videokamer. Z vgrajenim sistemom GPS spremljajte napredek in hitrost. Stabilizatorju slike pa dovolite, da tresočo vožnjo spremeni v tekoče in prijetne videoposnetke.

Osnovna oprema za snemajte čudovitih posnetkov

Opremite se z dodatno opremo in snemajte izjemne kolesarske videoposnetke. Aktivno videokamero lahko nosite na čeladi in snemate prvoosebne posnetke, hkrati pa vam ne ovira pogleda na progo. Namestite jo lahko tudi na nosilec za namestitev na drog ali krmilo in snemate z različnih zornih kotov. Kot lahko natančno prilagajate s kompletom z ročicami.

Osnovna oprema za snemajte čudovitih posnetkov