Uživajte, povežite in ustvarjajte.

Ko izmenjujete tvite, fotografije ali snemate skladbe, vam aplikacije za VAIO spremenijo računalnik v zmogljivo ustvarjalno orodje.

Uresničite svojo vizijo

Imagination Studio™ VAIO Edition za ustvarjalne projekte.

S priročnim paketom štirih aplikacij za VAIO lahko uresničite velike vizije. Snemajte izvirno glasbo. Profesionalno urejajte zvok. Ustvarjajte izjemne DVD-je. Predvsem pa si olajšajte delo z vadnicami za hiter začetek uporabe in središčem za pomoč.

Izboljšajte in predvajajte najljubše posnetke

Mogoče imate v računalniku veliko fotografij in videoposnetkov, ki jih ne morete najti. Sonyjeva aplikacija PlayMemories Home poskrbi, da je vse organizirano, in vam omogoča celo, da posnetke izboljšate z zabavno aplikacijo.

PlayMemories Home z računalnikom Sony
Hitro najdite najljubše posnetke

Fotografije in videoposnetki so razvrščeni po datumu in času snemanja; posnetke lahko hitro najdete in predvajate.

PlayMemories Home s prikazom zemljevida
S prikazom zemljevida sledite svojim potovanjem

Zgodbe opremite s podatki o lokaciji za fotografije in videoposnetke, ki ste jih posneli z združljivimi fotoaparati Sony.

Z aplikacijo Album hitro objavljajte spomine

Pošiljanje posameznih slik je lahko zelo dolgotrajno. S to aplikacijo za VAIO lahko fotografije in videoposnetke hitro objavljate v javnih ali zasebnih albumih oziroma jih prenašate naravnost v družabna omrežja.

Bodite družabni s storitvijo Socialife

Enostavneje bodite na več mestih

Spremljanje različnih spletnih dnevnikov, novic, tvitov, objav in mačke, ki igra klavir, je največji izziv družabnih medijev – rešitev je Sonyjeva popolnoma prenovljena storitev Socialife.

Socialife s tabličnim računalnikom Sony
Iskanje VAIO z dotikom

Takoj in na intuitiven način

Iskanje je popolnoma enostavno in ne prekine vašega dela. Preprosto napišite besede na zaslon in si rezultate iz spleta, svojih aplikacij, datotek in map oglejte v preglednih podoknih.

Pametnejši vodnik za televizor

Z aplikacijo TV SideView lahko pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik spremenite v vrhunski daljinski upravljalnik. S prstom enostavno brskajte po vsebinah, s prijatelji komunicirajte o najnovejših oddajah in preklapljajte med več sto kanali – celo z enostavnimi glasovnimi ukazi.

Sony Select vam nudi dobre vsebine

Pozabite na nepomembna oglasna sporočila; v trgovini Sony Select si lahko ogledate posebne ponudbe, aplikacije, namige in druge vsebine za samo vaš model VAIO.

Logotip VAIO Care
Zagotovite vrhunsko zmogljivost računalnika VAIO

Sonyjeva vsestranska aplikacija VAIO Care vam nudi samodejne ocene učinkovitosti, odpravljanje težav, enostavna diagnostična orodja in številne druge funkcije, s katerimi poskrbite za računalnik VAIO.