ZVOČNIKI IN GLOBOKOTONCI

Kompakten in zmogljiv 20-centimetrski (8-palčni) globokotonec

XS-AW8
XS-AW8
XS-AW8 – glavna slika
XS-AW8 – samo enota
XS-AW8 – samo daljinski upravljalnik

Značilnosti

Vrhunec elegance

Izjemno tanek in plitek globokotonec

Nimate prostora za veliko ohišje za globokotonec? Zmogljiv globokotonec XS-AW8 z globino zgolj 7,8 cm (3 1/8 palca) lahko namestite na tesna mesta v vozilu za mogočne nizke tone po celotnem avtomobilu.

Optimalno zasnovan pogon

Optimalno zasnovana pogonska enota in ohišje iz aluminijeve litine z nizko resonanco

Tanko ohišje in edinstvena toga membrana globokotonca omogočata reprodukcijo mogočnih nizkih tonov iz kompaktnih dimenzij. Vgrajeni ojačevalnik je opremljen tudi s trpežnim hladilnim telesom, ki ščiti pogonsko enoto in ojačevalnik brez ustvarjanja kakršnih koli neželenih vibracij in harmoničnih popačenj.

Priložen žični daljinski upravljalnik

Priložen žični daljinski upravljalnik

S priloženim žičnim daljinskim upravljalnikom lahko nastavite glasnost globokotonca z voznikovega sedeža.

Največja moč 160 W (75 W RMS)

Najvišja izhodna moč 160 W (75 W RMS)

Napolnite avtomobil z jasnim in dinamičnim nizkotonskim zvokom moči 160 W (75 W RMS) z našim originalnim integriranim vezjem za napajanje. Ojačevalnik A/B istega razreda je zasnovan za reprodukcijo visokozmogljivega in naravnega zvoka brez popačenj celo na visokih izhodnih ravneh.

Vhod za visoke signale

Visokonivojski vhod/linijski zvočni vhod

Kaj lahko naredite, če uporabljate tovarniški radio brez izhodov za predojačevalnik? Zvočniške izhode sprejemnika preprosto priključite na visokonivojske vhode. Če so na sprejemniku na voljo predizhodi za zvočne signale, jih priključite na priključka CH1(R) in CH2(L). Podpora za do 5-vatne predizhode vam omogoča uporabo zvočnih vhodov višje napetosti za čist zvočni signal in manj zunanjega hrupa.

Kontrolniki na eni strani

Kontrolniki in priključki na eni strani

Priključki in kontrolniki za ojačevalnik so skupaj na isti strani, kar omogoča enostavno namestitev in nastavitev. Ojačevalnik se ponaša s spremenljivim nizkoprepustnim filtrom za enostavno priključitev na vire polnega razpona, vključno z vhodi na zvočniški ravni. Z dodatnim stikalom lahko prilagodite fazni izhod globokotonca, da preprečite morebitno odzivnost nizkih tonov zaradi izničevanja faz iz drugih zvočnikov v vašem sistemu.

Specifikacije

Poskrbite za izjemno glasbeno doživetje v avtomobilu z zmogljivim in kompaktnim globokotoncem XS-AW8. Tanka zasnova omogoča namestitev na tesna mesta ter zapolni vaš avtomobil s čistimi in dinamičnimi nizkimi toni z najvišjo izhodno močjo 160 W (75 W RMS). Priložen žični daljinski upravljalnik omogoča priročno nastavitev ravni z voznikovega sedeža.
  • 20-centimetrski (8-palčni) plitek globokotonec z dolgo zvočno potjo

  • Zatesnjeno aluminijevo ohišje z nizko resonanco globine 7,8 cm (3 1/8 palca)

  • Vgrajen visokozmogljiv ojačevalnik (najvišja izhodna moč 160 W/75 W RMS) z nizkoprepustnim filtrom

  • Linijski in visokonivojski (zvočniški) vhodi

  • Priložen žični daljinski upravljalnik za nastavitev ravni

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju