AVTOMOBILSKI SPREJEMNIKI IN PREDVAJALNIKI

CD-sprejemnik z radiem DAB z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®

MEX-N6002BD
Slika CD-sprejemnik z radiem DAB z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®

PMPC

€ 198,96

(z DDV)
Slike CD-sprejemnik z radiem DAB z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Slike CD-sprejemnik z radiem DAB z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Slike CD-sprejemnik z radiem DAB z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Slike CD-sprejemnik z radiem DAB z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Slike CD-sprejemnik z radiem DAB z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Uživajte v več glasbe, upravljajte več zvoka

Enojni CD-sprejemnik (DIN), dvojna povezljivost Bluetooth in radio DAB+

Sprejemnik MEX-N6002BD vam ponuja odlične načine za uživanje v glasbi med vožnjo. Z dvojno povezavo Bluetooth zlahka priključite mobilno glasbeno knjižnico skupaj z drugim telefonom za prostoročno klicanje. Poslušajte radio visoke kakovosti z oddajanjem DAB+ in prilagodite zvok s funkcijo Dynamic Stage Organiser in funkcijo časovne poravnave.

Ikona tehnologij Bluetooth in NFC
Če se želite brezžično povezati, se dotaknite

Tehnologija NFC vam omogoča takojšnjo priključitev telefona Bluetooth tako, da se z njim dotaknete gumba za glasnost na sprejemniku.

Ikona glasovnega upravljanja
Upravljajte z glasom

Ko je priključen telefon, lahko z glasovnimi ukazi dobite navodila za pot, predvajate glasbo in komunicirate s svojimi stiki.

Ikona digitalnega oddajanja radijskega signala DAB+
Poslušajte radio DAB/DAB+

Poslušajte novo generacijo digitalnih radijskih postaj, ki zagotavljajo jasnejši, čistejši zvok.

Povežite dva pametna telefona z dvojno povezavo Bluetooth

Povežite prvi telefon za polni dostop do navigacije, predvajanja glasbe in komunikacijskih funkcij. Drugi telefon lahko hkrati povežete za prostoročno opravljanje in sprejemanje klicev.

Ikona aplikacije Siri
S seboj na pot vzemite Siri

Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, ki je v napravi, navigacijo, sporočanje in še mnogo drugega.

Ikona aplikacije SongPal
Prevzemite nadzor z aplikacijo SongPal

Imate telefon s sistemom Android? Z aplikacijo SongPal upravljajte predvajanje glasbe, berite sporočila in upravljajte aplikacije z glasovnimi ukazi.

Upravljanje z govorom

Uživajte v priročnih funkcijah pametnega telefona, pri čemer vam ni treba nikoli umakniti pogleda s ceste. Z glasovnim upravljanjem lahko upravljate glasbo, pridobite sprotna navodila za vožnjo in komunicirate s stiki – vse to poteka prek enostavnih govornih ukazov.

Uživajte v odličnem zvoku na vsaki vožnji

 Na vsaki vožnji uživajte ob čistem in mogočnem zvoku z bogatim zvokom, ki ga zagotavlja ojačevalnik Dynamic Reality Amplifier 2. S pametno obdelavo zvoka lahko nastavitve prilagodite okolju v svojem avtomobilu. 

Pametno časovno prilagajanje za naraven zvok

Ne glede na to, kje v avtomobilu sedite, ste nekaterim zvočnikom vedno bliže kot drugim, kar vpliva na to, kako glasba zveni. Da je doživetje ob poslušanju naravnejše, pametno časovno prilagajanje ponovno umeri signal, tako da ste vedno v središču zvočnega polja.

Izbira barv

Za ujemanje osvetlitve na dveh področjih z notranjostjo avtomobila lahko izbirate med 35.000 barvami. Ko se zasliši glasba, luči na LED-zaslonu začnejo utripati v ritmu skladbe.

Ikona digitalnega oddajanja radijskega signala DAB+
Radio DAB+

Za še večjo izbiro in boljšo kakovost zvoka poslušajte radio DAB+. Sprejemnik zazna tudi najljubše postaje DAB, ki ste jih nastavili že prej.

Ikona oblike zapisa FLAC
Predvajajte datoteke FLAC

 Združljivost z obliko zapisa FLAC omogoča predvajanje zvočnih datotek brez izgub, zato lahko uživate v vsaki podrobnosti glasbe. 

Ikona LCD-zaslona z visokim kontrastom
Enostavno branje na visokokontrastnem LCD-zaslonu 

Kontrast zaslona je petkrat večji od kontrasta pri običajnih zaslonih, kot gledanja pa je optimiziran, zato je zaslon vedno dobro čitljiv.

Specifikacije in funkcije

Podajte se na pot s CD-sprejemnikom MEX-N6002BD ter uživajte v več glasbe in več nadzora kot kadar koli prej. Z dvojno povezavo Bluetooth lahko brezžično povežete dva pametna telefona, pri čemer je drugi namenjen izključno prostoročnim klicem. Združljivost DAB+ pomeni, da je zvok digitalnih radijskih postaj, ki jih poslušate, visokokakovosten.
  • Z dvojno povezavo Bluetooth lahko hkrati povežete dva pametna telefona.

  • Glasovno upravljanje z aplikacijo Siri Eyes Free in sistemom Android

  • Ojačevalnik Dynamic Reality 2 za jasen zvok ne glede na glasnost

  • S funkcijo Dynamic Stage Organiser lahko na armaturni plošči ustvarite navidezne zvočnike

  • Potrjeno primerno za digitalni radio

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju