Slike CD-sprejemnik z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Slike CD-sprejemnik z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Slike CD-sprejemnik z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
Slike CD-sprejemnik z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®

4 x 100 W zvoka med vožnjo

Avtomobilski sprejemnik MEX-XB100BT je enako zmogljiv kot zunanji ojačevalnik, zato med vožnjo občutite vse ritme in nizke tone. Živahna LED-osvetlitev v ritmu glasbe popestri vsako skladbo, nove funkcije za glasovno upravljanje pa omogočajo varno vožnjo, pri kateri ste vedno pozorni na promet.

Media Object

Oglejte si video

Digitalni ojačevalnik moči 4 x 100 W

Štirikanalni digitalni ojačevalnik

Digitalni ojačevalnik moči 4 x 100 W zagotavlja zmogljivost, ki je primerljiva z zunanjim ojačevalnikom.

SongPal

SongPal

Upravljajte celotno glasbeno zbirko. Z aplikacijo SongPal lahko z glasom najdete pravo skladbo, uporabljate aplikacije in prilagajate glasnost.

NFC

Bodite povezani

Z zvočniškim modulom MEX-XB100BT predvajajte najljubše skladbe v izbranih pametnih telefonih. S funkcijo NFC za poslušanje z enim dotikom pretakajte glasbo prek povezave Bluetooth®.

Mogočen in izrazit zvok

Sprejemnik MEX-XB100BT ima vgrajen izjemno zmogljiv ojačevalnik razreda D, ki zagotavlja izjemno izhodno moč 4 x 100 W iz kompaktnega ohišja. Ojačevalnik tudi zmanjšuje elektromagnetne motnje, ki lahko povzročajo šume pri višji glasnosti, zato lahko pri vsaki glasnosti uživate v vrhunskem zvoku.

Izhodna moč 4 x 100 W
Optimirana postavitev vezja

Optimirano za odličnost

Vse komponente in vezja sprejemnika MEX-XB100BT so optimirani tako, da zagotavljajo nizko stopnjo šuma in izjemno učinkovito prenašanje električne energije.

Napajalni blok je nameščen tako, da zagotavlja najmanjšo izgubo energije

Natančna postavitev napajalnega bloka

Napajalni blok je nameščen v bližini vhodnega priključka in digitalnega ojačevalnika za najmanjšo izgubo energije, elektrolitski kondenzatorji pa zagotavljajo natančne in odzivne nizke tone.

Večji hladilnik za boljše prezračevanje

Učinkovitejše prezračevanje

Velik hladilnik, ki je približno 30 % težji kot pri standardnih modelih, z optimalno zasnovanim krilom zagotavlja učinkovitejše hlajenje in prezračevanje.

Mega Bass

Občutite mogočne ritme

Z enim klikom vklopite funkcijo Mega Bass

Z gumbom vklopite funkcijo Mega Bass za okrepljene nizke tone in osvetlitev v ritmu glasbe. Funkcija Mega Bass se od običajnih funkcij za okrepljene nizke tone razlikuje po tem, da s samodejnim optimiranjem frekvence in ojačitve zmanjšuje popačenje pri vsaki glasnosti.

Hitrejši načini povezave

Samodejno združevanje Bluetooth in NFC za poslušanje z enim dotikom omogočata več načinov hitre povezave.

NFC

NFC z enim dotikom

Izbrane naprave s podporo za NFC prek vgrajene tehnologije NFC z enim dotikom povežite s sprejemnikom.

Samodejno združevanje Bluetooth

Samodejno združevanje Bluetooth

iPod ali iPhone samodejno združite prek povezave Bluetooth. Napravo priključite na vrata USB, vklopite povezavo Bluetooth in začnite.

SongPal

Združite svojo glasbo

Z aplikacijo SongPal lahko glasovno upravljate celotno glasbeno zbirko in osnovne funkcije sprejemnika – od iskanja skladb z brskanjem po seznamu do uporabe videoaplikacij in storitev za navigacijo. Nova funkcija za samodejno branje vas obvešča o novih sporočilih in vas pri tem ne moti pri vožnji.

Avtomobilski pomočnik

Siri Eyes Free vam omogoča, da z iPhonom upravljate klice, sporočila, glasbo in objave v družabnih omrežjih. Aplikaciji Siri naročite, da začne prostoročni klic, sestavite besedilno sporočilo ali izberite in predvajajte glasbo ter opravila vedno opravljajte varno.

Siri Eyes Free

Neprimerljiv zvok

Tridimenzionalni zvok, ki zapolni cel avto

Kar koli že poslušate, vam napredna zvočna tehnologija zagotavlja jasen in mogočen zvok, da slišite vse, kot bi morali. Z digitalno obdelavo signala lahko zvok prilagodite in ustvarite popoln zvok iz vseh virov glasbe v avtu.

Glasba, ki se giblje

Izberite, kje želite slišati idealen zvok. Položaj poslušanja samodejno nastavi signal do sprednjega levega ali desnega sedeža, do obeh sedežev ali po celotnem avtu. Na ta način je optimiran zvok ne glede na to, kje sedite vi ali sopotniki.

Digitalni izenačevalnik

10-pasovni digitalni izenačevalnik

Z desetimi prednastavljenimi načini zagotovite popoln zvok za številne glasbene zvrsti.

Nizkoprepustni in visokoprepustni filtri

Nizkoprepustni in visokoprepustni filtri

Filtri z delitvijo zvočnega razpona zagotavljajo mogočne nizke tone, čiste srednje in jasne visoke tone za natančno zvočno kuliso.

Popestrite armaturno ploščo

Z novim dvopodročnim dinamičnim barvnim osvetljevalnikom lahko uživate v do 35.000 različnih barvnih kombinacijah, ki so sinhronizirane z ritmom glasbe. Dvovrstični LED-zaslon lahko tudi prilagodite in ustvarite idealno vzdušje za vožnjo.

Predvajanje prek povezave USB

Na poti uživajte v večji izbiri glasbe

Priključite predvajalnik mp3 ali drugo napravo USB in med vožnjo uživajte v najljubših skladbah.

Okrepite nizke tone

Sonyjevi zvočniki polnega razpona za mogočne nizke tone serije XB idealno dopolnjujejo sprejemnik MEX. Vsi 3-sistemski koaksialni zvočniki predvajajo bogate in natančne nizke tone prek večplastnega nizkotonca MRC, ki z visoko zmogljivostjo preprečuje šume pri vsaki glasnosti.

Najprimernejši zvočniki za nizke tone
Specifikacije in funkcije
Z osupljivo izhodno močjo 4 x 100 W, kar je enakovredno zmogljivosti zunanjega ojačevalnika, boste ob poslušanju glasbe med vožnjo naokoli občutili vse ritme in nizke tone. Barve, sinhronizirane z živahnim ritmom, popestrijo vsako skladbo, medtem ko s funkcijami glasovnega nadzora ohranite varnost in osredotočenost za krmilom.
  • Uživajte v bogatem zvoku, ki zapolni ves avtomobil z izhodno močjo 4 x 100 W

  • SongPal in Siri Eyes Free omogočata glasovno upravljanje

  • Artboard 1

    Tehnologija Bluetooth® vam omogoča pretočni prenos glasbe in prostoročno klicanje

  • Izkusite napredni zvok z napredno zvočno tehnologijo

  • Priključite predvajalnik MP3 na vrata USB

Izhodna moč (4 Ω, 1 kHz,16 V)
100 W
Predizhod
x 3
Izhod za globokotonec
Da
Vhod Aux
Da (spredaj)
USB
Da (spredaj)

Kaj je v škatli?

Konektor ISO, Okrasni obroč (črn)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju