XS-680ES

Izboljšajte zvok

2-sistemski zvočniki XS-680ES združujejo čistost in zmogljivost. Doživite vrhunsko izkušnjo zvočnika Mobile ES ter ga preprosto namestite zahvaljujoč kompaktni koaksialni zasnovi.

ZVOČNIKI IN GLOBOKOTONCI

XS-680ES | 16 x 20-centimetrski (6 x 8-palčni) 2-sistemski koaksialni zvočniki Mobile ES™

XS-680ES
XS-680ES

PMPC

€ 220,00

(z DDV)
mobile ES
Preberite več o naši strasti in neprekosljivi tehnologiji.
Dobitnik nagrade
Lahkoten togi globokotonec s celično membrano iz aramidnih vlaken

Membrana glavnega zvočnika na XS-680ES je izdelana iz Sonyjevega edinstvenega lahkotnega togega celičnega materiala, nekdaj znanega kot MRC. Material najnovejše generacije je še dodatno optimiziran skupaj z mehanskimi izboljšavami zvočniške enote za še bolj širok frekvenčni odziv in bolj naravne zvočne lastnosti.

XS-680ES
Optimalni dizajn

Z vgradnjo komponent v edinstveno matriko z aramidnimi vlakni odpravlja resonanco membrane in minimizira popačenje ne le pri nizkih, temveč tudi pri srednjih in visokih frekvencah. Rezultat tega je neobičajno čist in močan zvok pri vseh frekvencah tudi pri visoki glasnosti.

Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok

V prostorskem zvoku nizkotonca se skriva še eden od patentiranih Sonyjevih tehnoloških dosežkov – ukrivljene zareze izboljšajo navpično simetrijo amplitude, kar znatno zmanjša popačenje in izboljša jasnost zvoka.

Zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka

Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco, integriran dinamičen razpršilnik zraka pa zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane.

Progresiven visokozmogljiv pajek

Akustično optimiziran pajek omogoča višje obremenitve in pretok zraka, profil pa je zasnovan tako, da omogoča hitrejše in bolj natančno blaženje membrane zvočnika.

Visokotonci za visoke tone

Membrana visokotonca z mehko kupolo, združljiva z zvokom visoke ločljivosti, je neposredno pritrjena na tuljavo, ki je zasnovana tako, da pokriva ultra visoke frekvence, frekvenčni razpon pa sega do 40 kHz.

Presek strukture

Odkrijte strukture zvočnika Mobile ES, vključno z novo uporabljenimi mehanskimi pristopi, kot so ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok, zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka. 

XS-680ES

Serija Mobile ES

Prepustite se vrhunskemu razvedrilu v avtomobilu

Izdelki serije ES za mobilne naprave, zasnovani za vrhunske glasbene užitke na poti, združujejo najboljše, kar ponujata glasba in povezljivost, za najprijetnejšo vožnjo doslej.

Specifikacije in funkcije

Uživajte v 2-sistemskih koaksialnih zvočnikih XS-680ES visoke ločljivosti z možnostjo preproste namestitve, ki jo omogoča koaksialna zasnova. Lahkoten tog globokotonec s celično membrano ustvari natančne in odzivne nizke tone ter razločne srednje frekvence, mehak kupolast visokotonec pa pokriva kristalno jasne visoke frekvence. Tako lahko v svojem avtomobilu uživate v celoviti zvočni sliki jasnih vokalov in podrobnih tonov instrumentov.
  • Lahkotni togi celični globokotonec z aramidnimi vlakni zagotavlja natančne in odzivne nizke tone

  • Mehak kupolast visokotonec pokriva ultra visoke tone do 40 kHz

  • Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok – manj popačenja in kristalno jasen zvok.

  • Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco

  • Dinamičen razpršilnik zraka zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju