Najboljše avtomobilsko razvedrilo

Naši najnovejši izdelki so natančno zasnovani tako, da poudarjajo najboljše vidike glasbe in skladbe napolnijo s čustvi.

Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Odkrijte idealni sistem

S kombinacijo naših vrhunskih komponent zagotovite neprekosljiv zvok

Novi zvočni izdelki serije GS za leto 2015 premagujejo zvočne izzive ob poslušanju v avtomobilu, saj vam skupaj zagotavljajo, da vedno uživate v najboljšem možnem zvoku. Spodaj si oglejte priporočene možnosti nastavitve.

Spoznajte zvok visoke ločljivosti

Oglejte si naš videoposnetek, v katerem so predstavljene tehnične inovacije in vrhunske komponente, ki so del zvoka visoke ločljivosti.

Zasnovano za odličen zvok

Vrhunske komponente omogočajo vrhunski zvok

Od prvega sprejemnika predstavnosti s predvajanjem zvoka DSD brez izgube kakovosti do revolucionarnih super visokotoncev široke razpršitve – vsi vidiki naših najnovejših avtomobilskih izdelkov zagotavljajo popolnoma natančen zvok. Spodaj odkrijte več o vseh izdelkih.

Predstavnostni sprejemnik RSX-GS9

Novi RSX-GS9 odlikujeta izjemen zvok in čudovita zasnova, zato zagotavlja izjemno doživetje v avtomobilu.

Predvajajte zvok vrhunske kakovosti

S sprejemnikom RSX-GS9 glasbo poslušajte v najboljši luči

RSX-GS9 odlikujejo vrhunske komponente in predvajanje v izvirni kakovosti DSD, kar zagotavlja najboljše glasbeno doživetje v avtomobilu.

4-kanalni stereo XM-GS4

Najljubše skladbe izboljšajte s povsem novim 4-kanalnim stereo ojačevalnikom XM-GS4.

Moč za vsako skladbo

Z modelom XM-GS4 najljubše skladbe predvajajte z najboljšim zvokom

Zvok v avtomobilu izboljšajte z ojačevalnikom XM-GS4. Izjemno širok frekvenčni razpon do 100 kHz je idealen za vse glasbene vire – tudi datoteke z zvokom visoke ločljivosti.

Super visokotonci XS-GS1

Vrhunski novi super visokotonci XS-GS1 z revolucionarno zasnovo za namestitev na armaturno ploščo avto napolnijo z izjemnim zvokom.

Brezhibno doživetje

Vedno uživajte v zvoku visoke ločljivosti

Končno lahko vedno in povsod uživate v enako vrhunskem zvoku. Med vožnjo v avtomobilu, gibanjem ali sproščanjem doma lahko uživate v glasbi, kot si jo je zamislil izvajalec.