Slike Vmesnik za ločeno bliskavico
Slike Vmesnik za ločeno bliskavico

Značilnosti

Hitro neprekinjeno fotografiranje, čas polnjenja 0,6 sekund

Časi cikla, krajši od 0,6 sekund, profesionalcem zagotavljajo potrebno hitrost za neprekinjeno fotografiranje.

Hitra zamenjava baterije

Sistem vsebnika za baterije omogoča hitro zamenjavo baterij. Vsebnik za baterije lahko vstavite v kateri koli smeri, zato lahko to opravite hitro in brez zapletanja. V vsebniku je osem baterij velikosti AA (omogočena je uporaba s štirimi baterijami AA). Prednost ima vmesnik za zunanjo baterijo za bliskavico (FA-EBA1), tako da se kar najmanj obremenijo notranje baterije bliskavice HVL-F60RM.

Več o tem

Več kot 660 zaporednih bliskov

Če pri zahtevni profesionalni uporabi potrebujete vzdržljivost, lahko s povsem napolnjenimi baterijami naredite 660 zaporednih bliskov.

Profesionalna zanesljivost

Izboljšali smo zanesljivost, da bi izpolnili zahteve profesionalne uporabe. Natančno smo na primer zasnovali zmanjševanje notranjih napetosti v kablih, da bi zagotovili kar največjo stopnjo vzdržljivosti (glejte sliko). Zatesnjena stikališča ohišja in gumijasto tesnilo na pokrovu vsebnika kar najbolj zmanjšujejo možnost vdora prahu ali vlage.

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x G) pribl. 77 x 174 x 23 mm (3 1/8 x 6 7/8 x 29/32 palca)

  • Vir napajanja: Osem alkalnih baterij velikosti AA ali baterij Ni-MH (omogočena je uporaba s štirimi baterijami AA)

  • Pribl. teža 249 g (8,8 oz) (samo glavna enota)

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran