Slike Brezžični radijski sprejemnik
Slike Brezžični radijski sprejemnik
Slike Brezžični radijski sprejemnik
Slike Brezžični radijski sprejemnik
Slike Brezžični radijski sprejemnik
Slike Brezžični radijski sprejemnik

Značilnosti

Enostavno povežite brezžični radijski upravljalnik in bliskavice

Uživajte v zanesljivosti in prilagodljivosti radijskega brezžičnega proženja bliskavice in fotoaparata, tudi pri močni osvetlitvi in okoli ovir, za lažje ustvarjanje zahtevnih posnetkov in široka območja fotografiranja (30 m). Brezžični radijski sprejemnik FA-WRR1 pri združitvi z brezžičnim radijskim upravljalnikom FA-WRC1M omogoča zanesljivo proženje.

Več o brezžičnem radijskem upravljalniku

Enostavno združevanje z brezžičnim radijskim upravljalnikom

Z brezžičnim radijskim upravljalnikom FA-WRC1M lahko hitro združite več radijskih sprejemnikov FA-WRR1 ter tako porabite manj časa za pripravo in namesto tega dlje fotografirate. Enostavno za nekaj sekund pridržite gumb za vklop na sprejemniku, da preklopite na način združevanja, in nato dodajte posamezne sprejemnike radijskemu upravljalniku.

Odlične brezžične zmožnosti

Brezžični radijski upravljalnik FA-WRC1M in brezžični radijski sprejemnik FA-WRR1 imata doseg do 30 m (98,4 čevlja), tako da lahko prilagodljivo postavljate brezžično bliskavico na velikem območju, pri čemer to lahko postavite tudi za fotoaparat, kar pri običajnem infrardečem sistemu ni mogoče.

Daljinsko sprožite zaklope več fotoaparatov

Uporabite več fotoaparatov za istočasno fotografiranje subjektov z različnih kotov. S povezovalnimi kabli z več priključki VMC-MM1 (naprodaj ločeno) povežite več sprejemnikov z več fotoaparati in brezžični radijski upravljalnik FA-WRC1M za istočasno proženje zaklopov več fotoaparatov.

Upravljalnik za zunanjo bliskavico

Uporabite z daljinskim radijskim upravljalnikom FA-WRC1M za uporabo več zunanjih bliskavic.

Več o brezžičnem radijskem upravljalniku

Prilagodljivi načini fotografiranja z uporabo bliskavice

Združite več sprejemnikov (do 15 v do 5 skupinah) za natančno brezžično oddajanje. Enostavno upravljajte več enot bliskavice za ustvarjalnejšo osvetlitev z minimalno opremo.

Združljive bliskavice

Brezžični radijski sprejemnik FA-WRR1 je trenutno združljiv z enotami bliskavice HVL-F60M, HVL-F43M in HVL-F32M.

Oglejte si združljive bliskavice

Za daljinsko proženje

Uporabite s povezovalnimi kabli z več priključki VMC-MM1 za daljinsko proženje.

Več o povezovalnem kablu z več priključki

Specifikacije

  • Sprejemnike uporabite skupaj z brezžičnim radijskim upravljalnikom FA-WRC1M za brezžično upravljanje do 15 enot bliskavice v 5 skupinah

  • Komunikacijska razdalja: Približno 30 m (98,4 čevlja)

  • Z ločenim kablom z več priključki povežite sprejemnike s fotoaparati za daljinsko proženje več fotoaparatov z daljinskim upravljalnikom

  • Vgrajen priključek za sinhronizacijo

  • Ta izdelek je namenjen za uporabo z bliskavicami na večvmesniškem nastavku. (razen HVL-F20M)

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran