Zvok in slika 
v popolni harmoniji

Popolnoma imerzivno doživetje za vas

Za razliko od vseh dosedanjih doživetij ob gledanju televizorji BRAVIA ponujajo popolno harmonijo zvoka in prikaza. Poleg čudovitih slik, lahko odslej uživate tudi ob močnem in čistem zvoku, ki prihaja s pravega mesta na zaslonu, vse skupaj pa je lepo oblikovano in enostavno dosegljivo z glasovnim nadzorom.

Serija A8 za dovršen realizem

Prepustite se dogajanju z neverjetno čistim prikazom, osupljivimi barvami in kontrastom ob imerzivnem kinematografskem doživetju zvoka, kakršnega doslej še niste izkusili.
 

Serija XH95 za vrhunski kontrast

Globlji črni odtenki in svetlejši svetli odtenki skupaj poskrbijo za odličen kontrast z vseh kotov na Sonyjevem najboljšem LCD-ju 4K.
 

Slika, ki prikazuje način reprodukcije zvoka v televizorju BRAVIA
Popolno doživetje zvoka

Zvočniki za zaslonom naše serije A8 posredujejo zvok, ki je močan in čist ter prihaja natančno z mesta dogajanja na zaslonu. Visokotonci za pozicioniranje zvoka okoli zaslona naše serije XH95 natančno nadzirajo postavitev zvoka z nenehno optimizacijo izhodnega zvoka, zato slišite zvok visoke kakovosti, ki prihaja s pravega mesta na zaslonu.

Vstopite v svet, ki ponuja še več zabave

Sonyjeva nova ponudba TV-jev BRAVIA za imerzivno doživetje – so enostavnejši in hitrejši ter ponujajo kontrolnike z glasovnim aktiviranjem in takojšen dostop do več kot 5000 aplikacij. Naši televizorji se nemoteno sinhronizirajo s pomočniki za dom.

Slika, ki prikazuje aplikacije v televizorju BRAVIA
Vaš dom in BRAVIA v popolni harmoniji

Poravnan rob, zasnova z eno ploščo in nevpadljivo stojalo – vse je podrejeno imerzivnemu doživetju ob gledanju vsebin, ne da bi opazili sam televizor. Še več, odlično dvosmerno stojalo vam omogoča, da televizor dvignete in tako pripravite prostor za zvočniški modul.