Kinematografsko doživetje doma in filmi, na voljo v televizorju BRAVIA XR™

Vključenih je ogromno filmov, ki čakajo na vas. S tehnologijama Pure Stream™ ter IMAX® Enhanced v televizorjih BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, predstavljene z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka.
BRAVIA CORE je na voljo v vseh modelih BRAVIA XR Z9J, A90J, A80J, X95J in X90J.

Izbirajte med več sto svežimi uspešnicami in klasičnimi filmskimi uspešnicami

Na voljo so nove in klasične filmske uspešnice. Uporabite svoje kreditne točke iz storitve BRAVIA CORE in izberite vsebino v ločljivosti vse do 4K HDR, ki jo želite gledati.
 

Neomejeno pretakanje najboljših filmov

S storitvijo BRAVIA CORE ste naročeni na enkratno ponudbo filmov, ki jih lahko pretakate kadar koli in tolikokrat, kolikorkrat želite, v ločljivosti do 4K HDR.

Oglejte si v tehnologiji Pure Stream™, najvišji kakovosti pretakanja slike

BRAVIA CORE zagotavlja Pure Stream™, pretakanje pri hitrosti do 80 Mb/s za prikaz slike v ločljivosti 4K UHD brez izgube kakovosti za najrazličnejšo vsebino. To funkcijo lahko enostavno omogočite v nastavitvah storitve BRAVIA CORE – ko je vklopljena, je vedno vklopljena s funkcijo prilagodljivega pretakanja.

Slika filma Spider-Man: Daleč od doma na zaslonu televizorja BRAVIA z logotipom za IMAX ENHANCED
Izkoristite zmogljivosti IMAX® doma z IMAX® Enhanced

Dostopajte do največje zbirke IMAX® Enhanced za še boljše filmsko doživetje doma. Optimizirano za BRAVIA XR zagotavlja obdelano sliko IMAX® in imerzivni zvok s tehnologijo DTS.

Poglobite se v ustvarjanje najljubših filmov s funkcijo Studio Access

Želite pogledati v zakulisje dogajanja pri ustvarjanju vaših najljubših filmov? BRAVIA CORE vam zagotavlja številne dodatne posnetke, razgovore in drugo vsebino.

Promocijski plakat za Jumanji: Naslednja stopnja na zaslonu televizorja BRAVIA
Prisluhnite vodilnim iz sveta razvedrila glede navdiha za BRAVIA CORE

Preberite, zakaj lahko televizorji BRAVIA XR zagotovijo izjemno razvedrilno doživetje s storitvijo BRAVIA CORE.

Pogoji in določila

Ta promocijska ponudba se bo začela 24. februarja 2021 in bo trajala do 31. decembra 2023. Družba Sony lahko promocijsko ponudbo po lastni presoji kadar koli prekliče ali podaljša. Ta promocijska ponudba je na voljo v Europi* v Sonyjevih pametnih televizorjih, za katere je ta promocijska ponudba zasnovana. Ciljni modeli Sonyjevih pametnih televizorjev (“upravičeni televizorji”) so Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J in X94J.
Če želite izkoristiti ponudbe v okviru te promocijske ponudbe, kupite upravičen televizor in se registrirajte za račun BRAVIA CORE™ do 23. februarja 2021. V okviru te promocijske ponudbe lahko zahtevate (veljajo ti pogoji in določila): i) 10 filmskih kreditnih točk za Z9J in A90J ali 5 filmskih kreditnih točk za preostale upravičene televizorje (ena filmska kreditna točka je dovolj za ogled enega filma), ki jih lahko uporabite za zbirko najmanj 300 filmov. Filmske kreditne točke potečejo v 12 mesecih od trenutka, ko jih dodate k svojemu računu BRAVIA CORE, vendar pa si lahko filme, ki ste jih prevzeli s kreditnimi točkami, prek pretakanja ogledate do 23. februarja 2026 v skladu s pogoji uporabe storitve BRAVIA CORE; in ii) 24 mesecev naročnine BRAVIA CORE na videoposnetke na zahtevo za Z9J in A90J ali 12 mesecev za preostale upravičene televizorje. Naročniško obdobje se bo začelo od trenutka registracije vašega računa BRAVIA CORE. Po koncu naročniškega obdobja ne boste imeli več dostopa do vsebine videoposnetkov na zahtevo.
Če želite dobiti dostop do te promocijske ponudbe, se morate v upravičenem televizorju do 23. februarja 2024 prijaviti in ustvariti račun za BRAVIA CORE. Ko boste račun registrirali, boste prejeli e-poštno sporočilo s potrditvijo računa. K vašemu računu pa bodo samodejno dodane filmske kreditne točke BRAVIA CORE in naročnina na videoposnetke na zahtevo, podrobno razložena v 2. razdelku. Če želite ustvariti račun BRAVIA CORE, morate biti stari 18 let ali več, sprejeti morate pogoje in določila promocijske ponudbe, pogoje uporabe storitve BRAVIA CORE, pogoje uporabe storitve in pravilnik o zasebnosti. Če želite izkoristiti prednosti te promocijske ponudbe, morate imeti v upravičenem televizorju nameščeno različico aplikacije BRAVIA CORE. Najnovejšo različico aplikacije BRAVIA CORE najdete v storitvi Google Play Store.
Transakcije v aplikaciji BRAVIA CORE zahtevajo kreditne točke v aplikaciji. V aplikaciji BRAVIA CORE ni mogoče izvajati denarnih transakcij ali kupiti dodatnih kreditnih točk. Razpoložljivi filmi se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila. Vsi filmi so na voljo v najvišji razpoložljivi obliki zapisa, med drugim Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR ali 4K IMAX ® Enhanced, razpoložljivost pa je odvisna od trga in filma. Vsebina IMAX® Enhanced nudi polno izkušnjo IMAX® Enhanced – filmi z omogočeno tehnologijo IMAX® Enhanced so na voljo le v televizijah, ki so združljive s tehnologijo IMAX® Enhanced.
S posameznim računom BRAVIA CORE lahko vsebino hkrati pretakate v največ 4 upravičenih televizijah. Aplikacija BRAVIA CORE ni na voljo ali pa morda ni podprta v vsaki državi ali vsakem jeziku. Družba Sony si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni, začasno onemogoči in/ali prekine dostop do platforme BRAVIA CORE. Platforma BRAVIA CORE nudi tehnologijo Pure Stream™, ki omogoča pretakanje pri hitrostih med 30 MB/s in 80 MB/s. Če želite dostopiti do možnosti pretakanja Pure Stream™ pri 30 MB/s, morate imeti najmanj internetno hitrost 43 MB/s. Če želite dostopiti do najvišje kakovosti pretakanja Pure Stream™ pri 80 Mb/s, morate imeti najmanj internetno hitrost 115 MB/s. Ponudnik storitve BRAVIA CORE ni odgovoren za omrežne omejitve ali razpoložljivo pasovno širino. Veljajo lahko omejitve in pogoji ponudnika omrežnih storitev.
Ponudbe v okviru te promocijske ponudbe, vključno s filmskimi kreditnimi točkami, ni mogoče zamenjati za gotovino, niso prenosljive, ni jih mogoče kombinirati z drugimi ponudbami/popusti. Filmske kreditne točke nimajo denarne vrednosti in niso upravičene do refundacije in niso na voljo za prodajo ali nadaljnjo prodajo. Ponudbe v okviru te promocijske ponudbe se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila.
Promotor: Sony Europe B.V.

"SONY" je registrirana blagovna znamka družbe Sony Corporation. "BRAVIA" in “BRAVIA CORE” sta blagovni znamki ali registrirani blagovni znamki družbe Sony Corporation. Google TV in povezani logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Google Play Store je blagovna znamka družbe Google LLC. IMAX ® je registrirana blagovna znamka družbe IMAX Corporation. Drugi izdelki in imena podjetij, omenjeni v tem besedilu, so lahko blagovne znamke njihovih lastnikov. Ikone in slike so simulacija in so zgolj za ponazoritev. Pridržane so vse pravice, ki niso izrecno izražene v besedilu. Vsi pogoji se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila.
*Ta promocijska ponudba je na voljo v teh državah: Albanija, Andora, Avstrija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Češka republika, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Grenlandija, Madžarska, Islandija, Irska, Izrael, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Severna Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Črna gora, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, San Marino, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Združeno kraljestvo, Gibraltar, KOSOVO in Vatikan.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.