Kinematografsko doživetje doma in filmi, na voljo v televizorju BRAVIA XR™

Čaka vas cela vrsta filmov. S tehnologijama Pure Stream™ ter IMAX® Enhanced v televizorjih BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, predstavljene z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka. Z načinom BRAVIA CORE Calibrated bo vaš film samodejno prilagojen optimalnim nastavitvam slike za resnično izjemno izkušnjo gledanja filmov doma.

Logotip za CES Innovation Awards 2022 honoree
CES® 2022 Innovation Awards za BRAVIA Core
BRAVIA CORE

Izbrani TV-ji vključujejo:

DOBROPIS ZA 5 ALI 10 FILMOV
12 ALI 24 MESECEV PRETAKANJA

Izposoja 5 filmov in 12 mesecev neomejenega pretakanja:
A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S, X95K
Izposoja 10 filmov in 24 mesecev neomejenega pretakanja:
A90J, Z9J, A83K, A84K, A90K, A95K, X92K, X93K, X94K, X94S, Z9K

Med več sto najnovejšimi in klasičnimi filmskimi uspešnicami lahko izberete do 10 filmov, ki si jih želite ogledati.

Na voljo so nove in klasične filmske uspešnice. Uporabite svoje kreditne točke iz storitve BRAVIA CORE in izberite vsebino v ločljivosti vse do 4K HDR, ki jo želite gledati.

Do dve leti neomejenega pretakanja filmov

S storitvijo BRAVIA CORE ste naročeni na enkratno ponudbo filmov, ki jih lahko pretakate kadar koli in tolikokrat kot želite, v ločljivosti do 4K HDR.

Oglejte si v tehnologiji Pure Stream™, najvišji kakovosti pretakanja slike

BRAVIA CORE vključuje Pure Stream™, ki omogoča pretakanje filmov HDR pri 80 Mb/s – podobno ločljivosti 4K UHD Blu-ray. To pomeni več podrobnosti, barv in kontrasta kot pri običajnih pretočnih vsebinah s hitrostjo 15–25 Mb/s.

SpiderMan: Into the Spiderverse z logotipom Pure Stream™ in grafom hitrosti, ki prikazuje 80 mb/s za Pure Stream™

1. Druge storitve za pretakanje 2. Pure Stream™

Slika SPIDER-MAN No Way Home filma na BRAVIA zaslonu z IMAX ENHANCED logotipom in BRAVIA CORE logotipom spodaj
Uživajte v največji razpoložljivi zbirki filmov IMAX® Enhanced

Ta TV BRAVIA XR s tehnologijo IMAX® Enhanced ima potrdilo podjetja IMAX in DTS®, da ustreza standardom in nudi najboljšo možno izkušnjo filmov IMAX med filmi v aplikaciji BRAVIA CORE. BRAVIA CORE Calibrated samodejno optimizira nastavitve slike pri gledanju filmov IMAX Enhanced.

Izkoristite zmogljivosti IMAX® doma z IMAX® Enhanced

Doživite izjemno živahne slike 4K HDR s patentirano tehnologijo Digital Media Remastering sistema IMAX®, optimizirano za televizorje BRAVIA XR. Izbrani filmi ponujajo tudi razširjeno razmerje stranic, da si lahko ogledate polno stopnjo in obseg slike za naslednjo raven pristne slike.
V kombinaciji s tehnologijo pristnega in mogočnega zvoka DTS lahko resnično uživate v kinematografskem doživetju v udobju doma s filmi IMAX® Enhanced, ki so na voljo s storitvijo BRAVIA CORE.

Dostopajte do največje zbirke IMAX® Enhanced prek BRAVIA CORE

Z vedno obsežnejšo knjižnico filmov IMAX® Enhanced lahko popestrite svoje doživetje domačega kina s storitvijo BRAVIA CORE na televizorju BRAVIA XR. Uživajte v največji zbirki filmov IMAX Enhanced z značilnimi slikami in zvoki IMAX, ki so digitalno prenovljeni in optimizirani za vrhunsko doživetje ob gledanju na televizorjih BRAVIA XR.
*Izbor in razpoložljivost filmov se razlikuje glede na državo/regijo.

Poglobite se v ustvarjanje najljubših filmov s funkcijo Studio Access

Želite pogledati v zakulisje dogajanja pri ustvarjanju vaših najljubših filmov? BRAVIA CORE vam zagotavlja številne dodatne posnetke, razgovore in drugo vsebino.

Zaslon televizorja BRAVIA z liki iz filma Peter Rabbit 2 in snemalno opremo
Prisluhnite vodilnim iz sveta razvedrila glede navdiha za BRAVIA CORE

Preberite, zakaj lahko televizorji BRAVIA XR zagotovijo izjemno razvedrilno doživetje s storitvijo BRAVIA CORE.

Pogoji in določila

Program dostopa BRAVIA CORE (“Program”) je v Evropi*1 na voljo v Sonyjevih pametnih televizorjih, ki so del programa (“upravičeni televizorji”)*2.
Nabavna cena upravičenih televizorjev vključuje začasen dostop do storitve BRAVIA Core, za katero veljajo spodnji pogoji in storitve:
i) omejene kreditne točke za filme, 10 kreditnih točk za upravičene televizorje Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J in A90J ali 5 kreditnih točk za filme za preostale upravičene televizorje, ki jih lahko uporabite za zbirko najmanj 300 filmov (ena kreditna točka za film je dovolj za ogled enega filma). Kreditne točke za filme potečejo v 12 mesecih od trenutka, ko jih dodate k svojemu računu BRAVIA CORE ob registraciji, filme, ki ste jih prevzeli prek storitve BRAVIA CORE, pa si lahko ogledate do 23. februarja 2028, v skladu s pogoji uporabe storitve BRAVIA CORE; in
ii) začasen dostop do naročnine videov na zahtevo
24 mesecev dostopa do naročnine na videe na zahtevo BRAVIA CORE za Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J in A90J ali 12 mesecev za preostale upravičene televizorje. Naročniško obdobje se začne z registracijo računa BRAVIA CORE. Po koncu obdobja začasne naročnine, pridobljene z nakupom upravičenega televizorja, ne boste imeli več dostopa do naročnine na videe na zahtevo. Za morebitno podaljšanje veljajo določila pogodbe s ponudnikom storitve BRAVIA CORE, za katero veljajo veljavni pogoji in določila za to storitev.
Če želite izkoristiti ugodnosti programa, se morate do 23. februarja 2026 v svojem upravičenem televizorju registrirati za račun storitve BRAVIA CORE. Če se ne registrirate do tega datuma, boste takrat izgubili dostop do storitve BRAVIA CORE v okviru programa. Po registraciji boste prejeli e-poštno sporočilo s potrditvijo računa, v svoj račun pa boste samodejno prejeli kreditne točke za filme v okviru storitve BRAVIA CORE in naročnino na videe na zahtevo. Za uporabo storitve BRAVIA CORE veljajo pogoji uporabe storitve BRAVIA CORE, pogoji storitve in pravilnik o varovanju zasebnosti. Za registracijo računa BRAVIA CORE morate biti stari 18 let ali starejši, poleg tega pa morate sprejeti pogoje uporabe storitve BRAVIA CORE, pogoje storitve in pravilnik o varovanju zasebnosti. Če želite izkoristiti ta program, morate imeti v upravičenem televizorju nameščeno posodobljeno aplikacijo BRAVIA CORE. Najnovejša različica aplikacije BRAVIA CORE je na voljo v storitvi Google Play Store.
Za transakcije v aplikaciji BRAVIA CORE potrebujete kreditne točke. V okviru tega programa trenutno ni mogoče izvajati denarnih transakcij v aplikaciji BRAVIA CORE ali kupiti dodatnih kreditnih točk. Razpoložljivi filmi se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vsi filmi so na voljo v najvišjem razpoložljivem formatu, med katere med drugim spadajo Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR ali 4K IMAX ® Enhanced, razpoložljivost pa je odvisna od trga in filma. Vsebina IMAX® Enhanced zagotavlja polno izkušnjo IMAX® Enhanced – filmi z omogočeno tehnologijo IMAX® Enhanced so na voljo le za televizorje, ki so podpirajo tehnologijo IMAX® Enhanced.
S posameznim računom BRAVIA CORE lahko vsebino hkrati pretakate v največ 4 upravičenih televizijah. Aplikacija BRAVIA CORE ni na voljo ali pa morda ni podprta v vsaki državi ali vsakem jeziku. Družba Sony si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni, začasno onemogoči in/ali prekine dostop do platforme BRAVIA CORE. Platforma BRAVIA CORE nudi tehnologijo Pure Stream™, ki omogoča pretakanje pri hitrostih med 30 MB/s in 80 MB/s. Če želite dostopiti do možnosti pretakanja Pure Stream™ pri 30 MB/s, morate imeti najmanj internetno hitrost 43 Mb/s. Če želite dostopiti do najvišje kakovosti pretakanja Pure Stream™ pri 80 Mb/s, morate imeti najmanj internetno hitrost 115 Mb/s. Če želite torej pretakati vsebine pri hitrosti 80 Mb/s s funkcijo Pure Stream™, morate vzpostaviti povezavo z usmerjevalnikom Wi-Fi, ki podpira IEEE 802.11 ac/n (brezžični LAN). Ponudnik storitve BRAVIA CORE ni odgovoren za omrežne omejitve ali razpoložljivo pasovno širino. Veljajo lahko omejitve in pogoji ponudnika omrežnih storitev.
Sony ne zagotavlja povračil ali dobropisa za morebitna delna obdobja ali neuporabljene kreditne točke in/ali vsebino v okviru programa BRAVIA CORE, ki si je niste ogledali. Vaš dostop do storitve BRAVIA CORE v okviru programa ni prenosljiv in niste upravičeni do povračila. Kreditne točke za filme nimajo denarne vrednosti, niso upravičene do povračila in niso na voljo za prodajo ali nadaljnjo prodajo.
Sony Europe B.V.

"SONY", "BRAVIA" and “BRAVIA CORE” so registrirane blagovne znamke družbe Sony Corporation ali njenih podružnic. Google TV in povezani logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Google Play Store je blagovna znamka družbe Google LLC. IMAX ® je registrirana blagovna znamka družbe IMAX Corporation. Drugi izdelki in imena podjetij, omenjeni v tem besedilu, so lahko blagovne znamke njihovih lastnikov. Ikone in slike so simulacija in so zgolj za ponazoritev. Pridržane so vse pravice, ki niso izrecno izražene v besedilu. Vsi pogoji se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila."*1 Ta program je na voljo v teh državah: Albanija, Andora, Avstrija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Češka republika, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Grenlandija, Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Severna Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Črna gora, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, San Marino, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Združeno kraljestvo, Gibraltar, Kosovo in Vatikan."*2 Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, A80K, A75K, X95K, X94K, X93K, X92K, X90K, X89K, X82K, X94S, X90S, Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J and X94J.