Kinematografsko doživetje doma in filmi, na voljo v televizorju BRAVIA XR™

Vključenih je ogromno filmov, ki čakajo na vas. S tehnologijama Pure Stream™ ter IMAX® Enhanced v televizorjih BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, predstavljene z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka.
BRAVIA CORE je na voljo v vseh modelih BRAVIA XR Z9J, A90J, A80J, X95J in X90J.

BRAVIA CORE

Izbrani TV-ji vključujejo:

DOBROPIS ZA 5 ALI 10 FILMOV
12 ALI 24 MESECEV PRETAKANJA

Izposoja 5 filmov in 12 mesecev neomejenega pretakanja pri televizorjih A80J, X95J, X90J.
Izposoja 10 filmov in 24 mesecev neomejenega pretakanja pri televizorjih Z9J in A90J.

Izbirajte med več sto svežimi uspešnicami in klasičnimi filmskimi uspešnicami

Na voljo so nove in klasične filmske uspešnice. Uporabite svoje kreditne točke iz storitve BRAVIA CORE in izberite vsebino v ločljivosti vse do 4K HDR, ki jo želite gledati.
 

Neomejeno pretakanje najboljših filmov

S storitvijo BRAVIA CORE ste naročeni na enkratno ponudbo filmov, ki jih lahko pretakate kadar koli in tolikokrat, kolikorkrat želite, v ločljivosti do 4K HDR.

Oglejte si v tehnologiji Pure Stream™, najvišji kakovosti pretakanja slike

BRAVIA CORE zagotavlja Pure Stream™, pretakanje pri hitrosti do 80 Mb/s za prikaz slike v ločljivosti 4K UHD brez izgube kakovosti za najrazličnejšo vsebino. To funkcijo lahko enostavno omogočite v nastavitvah storitve BRAVIA CORE – ko je vklopljena, je vedno vklopljena s funkcijo prilagodljivega pretakanja.

Izkoristite zmogljivosti IMAX® doma z IMAX® Enhanced

Doživite izjemno živahne slike 4K HDR s patentirano tehnologijo Digital Media Remastering sistema IMAX®, optimizirano za televizorje BRAVIA XR. Izbrani filmi ponujajo tudi razširjeno razmerje stranic, da si lahko ogledate polno stopnjo in obseg slike za naslednjo raven pristne slike.
V kombinaciji s tehnologijo pristnega in mogočnega zvoka DTS lahko resnično uživate v kinematografskem doživetju v udobju doma s filmi IMAX® Enhanced, ki so na voljo s storitvijo BRAVIA CORE.

Dostopajte do največje zbirke IMAX® Enhanced prek BRAVIA CORE

Z vedno obsežnejšo knjižnico filmov IMAX® Enhanced lahko popestrite svoje doživetje domačega kina s storitvijo BRAVIA CORE na televizorju BRAVIA XR. Uživajte v največji zbirki filmov IMAX Enhanced z značilnimi slikami in zvoki IMAX, ki so digitalno prenovljeni in optimizirani za vrhunsko doživetje ob gledanju na televizorjih BRAVIA XR.*
*Izbor in razpoložljivost filmov se razlikuje glede na državo/regijo.

Poglobite se v ustvarjanje najljubših filmov s funkcijo Studio Access

Želite pogledati v zakulisje dogajanja pri ustvarjanju vaših najljubših filmov? BRAVIA CORE vam zagotavlja številne dodatne posnetke, razgovore in drugo vsebino.

Promocijski plakat za Jumanji: Naslednja stopnja na zaslonu televizorja BRAVIA
Prisluhnite vodilnim iz sveta razvedrila glede navdiha za BRAVIA CORE

Preberite, zakaj lahko televizorji BRAVIA XR zagotovijo izjemno razvedrilno doživetje s storitvijo BRAVIA CORE.

Pogoji in določila

Program dostopa BRAVIA CORE (“program”) je na voljo v Evropi* za Sonyjeve pametne televizorje, ki so del programa. Sonyjevi pametni televizorji, ki so upravičeni do sodelovanja v programu (“upravičeni televizorji”), so Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J in X94J.
Nabavna cena upravičenih televizorjev vključuje začasen dostop do storitve BRAVIA Core, za katero veljajo spodnji pogoji in storitve:i) omejene kreditne točke za filme 10 kreditnih točk za filme za upravičene televizorje Z9J in A90J ali 5 kreditnih točk za filme za preostale upravičene televizorje, ki jih lahko uporabite za zbirko najmanj 300 filmov (ena kreditna točka za film je dovolj za ogled enega filma). Kreditne točke za filme potečejo v 12 mesecih od trenutka, ko jih dodate k svojemu računu BRAVIA CORE ob registraciji, filme, ki ste jih prevzeli prek storitve BRAVIA CORE, pa si lahko ogledate do 23. februarja 2026, v skladu s pogoji uporabe storitve BRAVIA CORE; in ii) začasen dostop do naročnine videov na zahtevo 24 mesecev dostopa do naročnine na videe na zahtevo BRAVIA CORE za Z9J in A90J ali 12 mesecev za preostale upravičene televizorje. Naročniško obdobje se začne z registracijo računa BRAVIA CORE. Po koncu obdobja začasne naročnine, pridobljene z nakupom upravičenega televizorja, ne boste imeli več dostopa do naročnine na videe na zahtevo. Za morebitno podaljšanje veljajo določila pogodbe s ponudnikom storitve BRAVIA CORE, za katero veljajo veljavni pogoji in določila za to storitev.
Če želite izkoristiti ugodnosti programa, se morate do 23. februarja 2024 v svojem upravičenem televizorju registrirati za račun storitve BRAVIA CORE. Če se ne registrirate do tega datuma, boste takrat izgubili dostop do storitve BRAVIA CORE v okviru programa. Po registraciji boste prejeli e-poštno sporočilo s potrditvijo računa, v svoj račun pa boste samodejno prejeli kreditne točke za filme v okviru storitve BRAVIA CORE in naročnino na videe na zahtevo. Za uporabo storitve BRAVIA CORE veljajo pogoji uporabe storitve BRAVIA CORE, pogoji storitve in pravilnik o varovanju zasebnosti. Za registracijo računa BRAVIA CORE morate biti stari 18 let ali starejši, poleg tega pa morate sprejeti pogoje uporabe storitve BRAVIA CORE, pogoje storitve in pravilnik o varovanju zasebnosti. Če želite izkoristiti ta program, morate imeti v upravičenem televizorju nameščeno posodobljeno aplikacijo BRAVIA CORE. Najnovejša različica aplikacije BRAVIA CORE je na voljo v trgovini Google Play.
Za transakcije v aplikaciji BRAVIA CORE potrebujete kreditne točke. V okviru tega programa trenutno ni mogoče izvajati denarnih transakcij v aplikaciji BRAVIA CORE ali kupiti dodatnih kreditnih točk. Razpoložljivi filmi se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vsi filmi so na voljo v najvišjem razpoložljivem formatu, med katere med drugim spadajo Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR ali 4K IMAX ® Enhanced, razpoložljivost pa je odvisna od trga in filma. Vsebina IMAX® Enhanced zagotavlja polno izkušnjo IMAX® Enhanced – filmi z omogočeno tehnologijo IMAX® Enhanced so na voljo le za televizorje, ki so podpirajo tehnologijo IMAX® Enhanced.
S posameznim računom BRAVIA CORE lahko vsebino hkrati pretakate v največ 4 upravičenih televizijah. Aplikacija BRAVIA CORE ni na voljo ali pa morda ni podprta v vsaki državi ali vsakem jeziku. Družba Sony si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni, začasno onemogoči in/ali prekine dostop do platforme BRAVIA CORE. Platforma BRAVIA CORE nudi tehnologijo Pure Stream™, ki omogoča pretakanje pri hitrostih med 30 Mbps in 80 Mbps. Če želite dostopiti do možnosti pretakanja Pure Stream™ pri 30 Mbps, morate imeti najmanj internetno hitrost 43 Mbps. Če želite dostopiti do najvišje kakovosti pretakanja Pure Stream™ pri 80 Mbps, morate imeti najmanj internetno hitrost 115 Mbps. Ponudnik storitve BRAVIA CORE ni odgovoren za omrežne omejitve ali razpoložljivo pasovno širino. Veljajo lahko omejitve in pogoji ponudnika omrežnih storitev.
Sony ne zagotavlja povračil ali dobropisa za morebitna delna obdobja ali neuporabljene kreditne točke in/ali vsebino v okviru programa BRAVIA CORE, ki si je niste ogledali. Vaš dostop do storitve BRAVIA CORE v okviru programa ni prenosljiv in niste upravičeni do povračila. Kreditne točke za filme nimajo denarne vrednosti, niso upravičene do povračila in niso na voljo za prodajo ali nadaljnjo prodajo.
Sony Europe B.V. 

"SONY" je registrirana blagovna znamka družbe Sony Corporation. "BRAVIA" in “BRAVIA CORE” sta blagovni znamki ali registrirani blagovni znamki družbe Sony Corporation. Google TV in povezani logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Trgovina Google Play je blagovna znamka družbe Google LLC. IMAX ® je registrirana blagovna znamka družbe IMAX Corporation. Drugi izdelki in imena podjetij, omenjeni v tem besedilu, so lahko blagovne znamke njihovih lastnikov. Ikone in slike so simulacija ter so zgolj za informativne. Vse pravice, ki niso izrecno podeljene v tem besedilu, so pridržane. Vsi pogoji se lahko spremenijo brez prehodnega obvestila.
*Ta program je na voljo v teh državah: Albanija, Andora, Avstrija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Češka republika, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Grenlandija, Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Severna Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Črna gora, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, San Marino, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Združeno kraljestvo, Gibraltar, Kosovo in Vatikan.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.