Občutite lepoto

Razlika s tehnologijo BRAVIA

Revolucionarna tehnologija za višanje ločljivosti naših najnovejših televizorjev vse vsebine predvaja v osupljivi kakovosti 4K. S Sonyjevim televizorjem Android enostavno dostopajte do številnih aplikacij, filmov in glasbe ter si privoščite naš najtanjši model.

Oglejte si ponudbo

Slika

Občutite več in pristno spremljate prizore

Procesor 4K X1 – en čip spremeni vse

Naš novi procesor 4K X1 optimalno izboljša kontrast, barve in jasnost. Inteligentno višanje ločljivosti in odpravljanje šumov izboljšata jasnost, barve so izboljšane posamično, dinamični razpon kontrasta pa je optimiran po posameznih sličicah.

Precision Detail Enhancer

Jasnost

Tehnologija Precision Detail Enhancer odstrani šume in izboljša podrobnosti v vseh vsebinah, ne glede na vir, ter s tem zagotovi ostrejšo in jasnejšo sliko.

Precision Colour Mapping

Barva

Tehnologija Precision Colour Mapping neodvisno analizira vsak prizor in slikovno piko ter dinamično uporabi popolno senco in odtenek za bogate, naravne barve.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

S tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer so svetli deli zaslona še svetlejši, temnejši deli pa imajo pristnejšo, močnejšo črno barvo.

Jasnost

Uživajte v podrobni in pristni sliki

Razburljivi svet vrhunsko jasne slike

4K X-Reality PRO s procesorjem 4K X1

4K X-Reality PRO in procesor 4K X1 čudovito povišata ločljivost slikovnih pik. V realnem času analizirata posamezne dele vsakega prizora, jih očistita in nato uskladita z vedno večjo zbirko slikovnih podatkov – za izjemno pristne podrobnosti pri vseh vsebinah.

4K X-Reality PRO
Običajen televizor
4K X-Reality PRO
Televizor 4K Sony s procesorjem 4K X1

Izboljšajte in povišajte ločljivost vseh vsebin

Algoritem za izjemno visoko ločljivost procesorja 4K X1 s pomočjo naše napredne zbirke podatkov izboljša vsebine Full HD in 4K, zato lahko filme, TV-oddaje in digitalne vsebine spremljate v jasni in pristni ločljivosti 4K.

Procesor 4K X1 – ostrejša in jasnejša slika

Procesor 4K X1 in tehnologija 4K X-Reality PRO v realnem času izostrita sliko – z naprednim odpravljanjem šumov in izboljšavo podrobnosti.

 • Procesor 4K X1
 • Samopodobnost
 • Flat Area Detection
 • Digitalno odpravljanje šumov
 • Noise Crusher

4K X-Reality PRO

Barva

Vse barve, o katerih ste sanjali

Vse barve dihajo

Zaslon TRILUMINOS™ s procesorjem 4K X1

Zaslon TRILUMINOS in procesor 4K X1 z zmogljivo obdelavo in dinamičnim upravljanjem barv z živahnimi rdečimi, zelenimi in modrimi odtenki poudarjata čustva pri vsakem prizoru.

S tehnologijo TRILUMINOS
Brez tehnologije TRILUMINOS
Širša barvna lestvica

Širša barvna lestvica

Več pisal imate za risanje slike, živahnejša in pristnejša je. Podobno velja tudi za zaslon TRILUMINOS, ki uporablja več "barvnih pisal" kot običajni LED-zasloni.

Večja barvna paleta

Bogatejše barve

Tehnologija TRILUMINOS izstopa pri reprodukciji zahtevnih barvnih odtenkov. Predvaja prefinjene zelene, rdeče in modre odtenke ter nianse.

 • X1
 • Običajno

Precision Colour Mapping – procesor 4K X1

Procesor 4K X1 s tehnologijo Precision Colour Mapping v realnem času natančno izboljša in optimira posamezne barve. Popolnoma upravlja vse barve za bogato in naravno sliko – tudi pri televizorjih brez zaslona TRILUMINOS.

Televizorji z zaslonom TRILUMINOS

Kontrast

Zajemite vse svetlobne odtenke

Čudovita osvetlitev iz ozadja

X-tended Dynamic Range PRO s procesorjem 4K X1

X-tended Dynamic Range PRO zagotavlja bistveno širši razpon svetlosti kot običajni LED-televizorji in tako vedno svetlejše poudarki ter bogatejše in globlje črne odtenke.

Kako deluje X-tended Dynamic Range PRO

Edinstveni algoritem potemni osvetlitev ozadja za temne dele in okrepi svetlost predmetov na zaslonu, kar zagotavlja bistveno širši razpon svetlosti.

Običajen televizor

Nespremenljiva svetlost po celotnem zaslonu.

Televizor s tehnologijo X-tended Dynamic Range PRO

Spremenljiva svetlost na delih zaslona zagotavlja odlične podrobnosti, kontrast in barve.

Dynamic Contrast Enhancer – procesor 4K X1

Procesor 4K X1 s tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer nenehno optimira svetlost po posameznih sličicah. Stopnje prilagodi glede na dogajanje na zaslonu – tudi pri televizorjih brez tehnologije X-tended Dynamic Range.

OBIČAJEN TELEVIZOR
TELEVIZOR S PROCESORJEM 4K X1

X-tended Dynamic Range

Visok dinamični razpon in še več

Signal za visok dinamični razpon (HDR) prenaša več informacij kot trenutni standardi za TV-vsebine in filme, kar zagotavlja boljši kontrast, podrobnejšo sliko in pristnejše barve.

Vse v 4K

Privoščite si izjemne užitke v 4K

Svet vsebin 4K čaka na vas

Vedno več oddaj in filmov pretakamo v osupljivi kakovosti 4K Ultra HD. Z našimi najnovejšimi televizorji si jih lahko ogledate v čudovito jasni sliki.

Zasnova

Zaslon vedno navduši, tudi kadar je izklopljen

Lebdeča zasnova

Serija X90C – naš najtanjši televizor 4K lebdeče zasnove

Televizor je debel samo 4,9 mm – serija X90C je torej tanjša od pametnega telefona – in ima zaslon brez roba, zato se povsem zatopite v pristno sliko, ki lebdi pred vašimi očmi, zaslona pa niti ne opazite.

Wedge

Serija X93C/X94C z zasnovo Wedge – vsak namen ima popolno obliko

Televizorji z zasnovo Wedge so čudovita kombinacija estetike in funkcionalnosti, zasedejo malo prostora, imajo manjše stojalo in večje zvočnike za kakovostnejši zvok.

BRAVIA in Android TV™

Pametni televizor je postal še pametnejši. Najljubše funkcije pametnega telefona ali tabličnega računalnika lahko zdaj še bolje uporabljate na velikih zaslonih televizorjev BRAVIA.

 • Življenjski slog
 • Značilnosti
 • Aplikacije
 • Dodatki

Modeli BRAVIA z Android TV

Zvok

Čustva doživljajte z zvokom, ki vas ne pusti ravnodušnih

Zvok visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti – kot so si zamislili izvajalci

Kakovost posnetkov v snemalnem studiu ali na živem koncertu presega kakovost CD-jev. Z zvokom visoke ločljivosti lahko uživate v bogatem zvoku, kot bi izvajalec nastopal pred vami.

Kaj je zvok visoke ločljivosti?

Zvok visoke ločljivosti pri televizorjih serije X93/X94 med analogno-digitalno pretvorbo ohrani več podrobnosti z bistveno višjo bitno hitrostjo in ločljivostjo kot pri CD-jih. Rezultat je pristnejši zvok, ki je bližje originalnemu zvoku, ki si ga je zamislil izvajalec.

Običajen zvok
Zvok visoke ločljivosti
DSEE HX

DSEE HX

Uživajte v podrobnejšem zvoku. Modela X93 in X94 imata tehnologijo DSEE HX, ki analizira zvočne vire in razširi visoke frekvence, da zvok približa visoki ločljivosti.

ClearAudio+ za popoln zvok

ClearAudio+ natančno nastavlja zvok televizorja za pristno in čustveno doživetje.

Digital Sound Enhancement Engine

Tehnologija DSEE obnovi izgubljene frekvence pri glasbi (predvsem visoke frekvence) za naraven zvok prostorskega občutka.

DSEE
Brez tehnologije Clear Phase
Običajen televizor
Zvok s tehnologijo Clear Phase
Televizor s tehnologijo Clear Phase 

Zvok s tehnologijo Clear Phase

Tehnologija Clear Phase analizira in vzorči frekvenčni odziv zvočnika ter s temi podatki izravna najvišja in najnižja odstopanja v naravnem odzivu zvočnika, kar zagotavlja čist in naraven zvok.

S-Force Surround Sound PRO

Nekatere izboljšave zvoka delujejo samo na enem kanalu. Tehnologija S-Force Surround Sound PRO z neposredno večkanalno obdelavo zagotavlja pristnejši in mogočnejši prostorski zvok.

 • S-Force PRO
 • Običajno

Televizorji s ClearAudio+

Oglejte si videoposnetke z navodili za televizor

Oglejte si videoposnetke z navodili za televizor

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Naše videovadnice vam to podrobno prikažejo.