Slike Brezžična polnilna plošča Qi™

Značilnosti

Združljivo z napravami, ki podpirajo Qi

CP-WP1 je brezžično polnjenje Qi za podporo številnih različnih naprav, med katerimi so tudi pametni telefoni iPhone, Galaxy in Xperia. Polnite lahko tudi brezžične slušalke, pametne ure in druge naprave, ki podpirajo Qi. 

Elegantna in praktična zasnova

Na polnilni plošči s protizdrsno površino in podnožjem je pametni telefon varen pred zdrsi med polnjenjem. Elegantno zasnovo dopolnjujejo zaobljeni robovi, ki obenem olajšajo hitro in enostavno premikanje naprave.

Kompaktna in elegantna zasnova

Tanka plošča z majhnim podstavkom na mizi zavzame zelo malo prostora, zaradi svoje elegantne oblike pa se odlične zlije z vsemi domačimi ali poslovnimi prostori.

Lepo vidna modra LED-lučka za stanje 

Polnjenje je optimalno, če modri LED-indikator sveti, tako da enostavno namestite telefon in ga ves čas polnite s polno zmogljivostjo.

Preprosto brezžično polnjenje

Telefon preprosto namestite na sredo brezžične plošče ter začnite polnjenje – ni vam treba priključi ali izključiti nobenega kabla in vedno je pripravljena na uporabo

Sonyjeva funkcija varnega polnjenja

Varno in zanesljivo delovanje temelji na Sonyjevih dolgoletnih izkušnjah s polnilnimi napravami. Toplotno odporna zasnova skupaj z ekskluzivnim pametnim upravljalnikom napajanja zagotavljata dosledno učinkovitost tudi ob ponavljajoči se uporabi. Funkcija zaznavanja tujkov ščiti napravo pred segrevanjem ali preobremenitvijo, ko so blizu naprave drugi kovinski predmeti, kot so kovanci in ključi.

Specifikacije
Znebite se zmede zaradi kablov in polnite vse pametne telefone ter slušalke družb Sony, Samsung in Apple, ki podpirajo Qi™, s to elegantno brezžično polnilno ploščo. Zaradi tanke in protizdrsne zasnove naprave ostanejo na svojem mestu, lepo vidna LED-lučka pa sporoča, ali je polnjenje optimalno. Sonyjeva funkcija varnega polnjenja ščiti pred pregrevanjem, zato je vsakokratno polnjenje varno in zanesljivo.
  • Brezžično polnjenje za naprave, ki podpirajo Qi

  • Elegantna zasnova s protizdrsno površino

  • Lepo vidna modra LED-lučka, ki označuje stanje polnjenja

  • Sonyjeva funkcija varnega polnjenja za preprečevanje pregrevanja

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju