GTK-PG10

Popoln zvok za zabave na prostem

GTK-PG10 je narejen za uporabo na prostem in vključuje poseben način za zabavo na prostem, ki razprši zvok dlje. Ima celo zgornjo ploščo z zaščito pred razlitjem tekočin, kamor lahko odložite kozarce. 

POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

BREZŽIČNI ZVOČNIK GTK-PG10 ZA UPORABO NA PROSTEM

GTK-PG10
Slika BREZŽIČNI ZVOČNIK GTK-PG10 ZA UPORABO NA PROSTEM

PMPC

€ 294,80

(z DDV)
Na prostem ali v zaprtih prostorih, odločitev je vaša

Brezžičen, prenosen zvočnik GTK-PG10 z baterijo z dolgim časom delovanja je idealen za predvajanje glasbe na prostem, zabavi, pikniku ali kampiranju. Če spustite zgornjo ploščo, ga lahko odnesete v zaprt prostor, ki ga zapolni z zvokom.

Slika življenjskega sloga z zvočnikom GTK-PG10 na prostem
NA PROSTEM
Slika življenjskega sloga z zvočnikom GTK-PG10 v zaprtem prostoru
ZAPRTI PROSTORI
GTK-PG10 z zaprtimi zgornjimi ploščami
Glasno in jasno

Zvok iz zvočnika GTK-PG10 je mogočen v zaprtih prostorih ali na prostem, pri čemer jasnost ni prav nič zmanjšana. Tehnologija DSP (digitalna obdelava signala) samodejno prilagodi zvočne nastavitve in optimizira zmogljivost glede na okolje.

GTK-PG10 z zaprtimi zgornjimi ploščami za naprej usmerjen zvok
Naprej usmerjen zvok

Ko so zgornje plošče spuščene in zgornji visokotonci gledajo naprej, GTK-PG10 projicira zvok naprej in zagotavlja zvok, ki je čist in primerno glasen.

GTK-PG10 v načinu zabave na prostem z odprtimi zgornjimi ploščami
Način zabave na prostem

Če so zgornje plošče odprte, vgrajeni visokotonci gledajo navzgor in navzven, zato se zvok na zabavah na prostem razprši širše po prostoru. 

Ikona za čas delovanja baterije 13 ur
Moč za zabavo kjer koli

Pripravljate zabavo nekje, kjer ni elektrike? Ni problema. TZ vgrajeno akumulatorsko baterijo zabava traja do 13 ur, le glasnost nastavite na 25. Tudi pri polni glasnosti je čas delovanja baterije do 5 ur.

Logotip Bluetooth®
Povezava Bluetooth® za enostavno pretakanje glasbe

S tehnologijo Bluetooth® lahko vse svoje najljubše skladbe in sezname predvajanj brez omejitev pretakate iz pametnega telefona v zvočni sistem.

Ikona USB
Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje

Priklopite pomnilniški ključek USB, pametni telefon ali tablico in predvajajte vse svoje digitalne datoteke. Združljivost z oblikami zapisa mp3, WMA, AAC in WAV ponuja neprekinjeno zabavo, hkrati pa lahko še polnite svojo napravo.

Ikona FM-sprejemnika
Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je, športne dogodke v živo ali radijske oddaje? Z uglaševalnikom radia FM izberite postajo in preverite, kaj je na voljo.

Zgornja plošča z zaščito pred razlitjem tekočin

Če je zgornji pokrov odprt, lahko tja brez skrbi postavite pijačo in hrano, zgornja plošča je namreč opremljena z integriranimi, globokimi držali za skodelice in zaščitena pred razlitjem tekočin, preprosto pa jo tudi počistite.

Prenašanje zvočnika GTK-PG10
Enostavno prenašanje 

Pospravite ga v torbico in ga vzemite s seboj, kamorkoli greste. Kompaktna kockasta zasnova izdelka GTK-PG10 ima vgrajene priročne ročaje za prenašanje, zato se lahko družite s prijatelji doma ali pa zabavo pripravite kje zunaj.

GTK-PG10 na stojalu
Združljivo s stojalom 

GTK-PG10 ima vgrajeno namestitveno odprtino, zato ga lahko enostavno postavite visoko na stojalo za zvočnik.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center

Upravljajte nastavitve z aplikacijo Sony | Music Center. Prenesite jo v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka, izbirate najljubše sezname predvajanja v telefonu ali pomnilniku USB in pripravite naslednjo skladbo, pri čemer niste odvisni od zvočnega sistema.

Zabaven, preprost za uporabo prek aplikacije Fiestable

Upravljajte predvajanje v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable, do katere dostopate s prenosom aplikacije Sony Music | Center. Skladbo lahko zamenjate ali prilagodite glasnost tako, da to poveste pametnemu telefonu, v aplikaciji Fiestable preprosto izberite glasovni nadzor in izgovorite ukaz.

Pametni telefon vzpostavlja povezavo z zvočnikom GTK-PG10 prek aplikacije Fiestable
Logotip za Google Play
Sony | Music Center za Android
Logotip trgovine App Store
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za Android
Fiestable za iOS
Slika povezave več naprav
Povezava z več napravami

Skupaj s prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj lahko skladbe predvajate iz vseh glasbenih knjižnic.

Ikona mikrofona
Pokažite svoj pevski talent

Če želite prepevati ob najljubših skladbah ali pa biti gostitelj zabave, samo priklopite mikrofon. S sistemom GTK-PG10 je vaš vokal neposredno v miksu. 

Specifikacije in funkcije

GTK-PG10 je prenosen, brezžičen in polnljiv, zato je kot nalašč za uporabo na prostem, vključuje celo poseben način za zabavo na prostem, ko se zvok razprši dlje po prostoru, ter zgornjo ploščo z zaščito pred razlitjem tekočin, kamor lahko odložite kozarce. Odličen je tudi v zaprtih prostorih, saj se ponaša s kompaktnim ohišjem in čistim zvokom.
  • V načinu zabave na prostem se zvok razprši dlje

  • Zgornja plošča z zaščito pred razlitjem tekočin in vgrajenimi držali za skodelice

  • Polnljiva baterija zagotavlja do 13 ur predvajanja

  • Povezljivost Bluetooth® za brezžično pretakanje glasbe

  • Z uglaševalnikom FM poslušajte najljubše radijske oddaje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju