STEKLENI ZVOČNIK LSPX-S3

Prijetno vzdušje in čist zvok

Doživite odlično uravnotežen in kristalno čist zvok prek organskega stekla. Takoj ustvarite pravo vzdušje z nastavljivo osvetlitvijo, vključno z učinkom pomirjujočega soja sveče.

Ustvarite sproščeno vzdušje z zvokom in osvetlitvijo

Naj gre za jutranje prebujanje ali osvetlitev dnevnega prostora se ta stilsko dovršena in elegantna zasnova odlično zlije z vsakim okoljem. 

Steklen zvočnik Sony LSPX-S3 na mizi ob osebi, ki dela.
Sonyjev steklen zvočnik LSPX-S3 na jedilni mizi predvaja glasbo za dve osebi.
Kristalno čist zvok iz organskega stekla

Tehnologija Advanced Vertical Drive zvočnika LSPX-S3 uporablja tri sprožilnike za tapanje po zadnjem delu organskega stekla, ki se trese in tako pomaga razširiti zvok v vse smeri.

Slika steklenega zvočnika Sony LSPX-S3 od strani z izrezom, ki prikazuje notranji zvočnik za poudarjanje nizkih tonov.
Način »Bass Boost« za več nizkih tonov

Če želite dodati pridih nizkih tonov, lahko v aplikaciji Music Center izberete način »Bass Boost«, da dobite močnejše nizke tone.

Slika steklenega zvočnika Sony LSPX-S3 od strani z izrezom, ki prikazuje visokotonec, ki zvok razprši po prostoru.
Čisti visoki toni za prostorski zvok

Ne glede na vašo najljubšo glasbeno zvrst boste iz visokotonca iz cevastega organskega stekla izvabili čiste visoke in kakovostne tone, ki bodo zapolnili vsak kotiček prostora.

Prostorski zvok

Stekleni zvočnik lahko postavite kamor koli v prostoru. Celotna cev iz organskega stekla z vibriranjem oddaja izjemno čist zvok, ki se širi po načelu 360 stopinj, zato je zvok čist, ne glede na to, kje ste.

Sonyjev steklen zvočnik LSPX-S3 na kavni mizici med dvema osebama, ki se pogovarjata.
LSPXS3_L_RoomFilling
Osvetlite svojo noč

Svetloba v načinu soja sveče utripa podobno kot pri sveči. Izbirate lahko med dvema osvetlitvama, ki sta najbolj primerni za vaše okolje: Svetlo za splošno uporabo in Nežno za umirjen večer.

Steklen zvočnik Sony LSPX-S3 z nežno osvetlitvijo na mizi ob osebi, ki bere.
Ustvarite popolno in prijetno vzdušje

Z nežno svetlobo, ki lahko migeta kot prava sveča, je zvočnik LSPX-S3 popoln za ustvarjanje sproščenega in romantičnega večernega vzdušja doma. Luči lahko tudi sinhronizirate, tako da utripajo v ritmu glasbe.

Elegantna in sodobna zasnova 

Stilsko dodelan zvočnik je odličen dodatek za vsak dom. Mineralno srebrna barva daje temu zvočniku kovinski občutek in dodelan mineralni videz.

Štiri slike steklenega zvočnika Sony LSPX-S3 prikazujejo zvočnik z različnih kotov.
Mlada ženska s steklenim zvočnikom Sony LSPX-S3 v rokah prikazuje, kako prenosen je zvočnik.
Odnesite ga kamor koli

Stekleni zvočnik je lahko prenosljiv, kar pomeni, da ga lahko vzamete povsod, z osvetlitvijo, glasbo in pravim vzdušjem pa popestrite vsak prostor. 

Če želite stereo zvok, seznanite še en zvočnik.

Brezžično povežite dva steklena zvočnika in se prepustite stereo zvoku, ki je jasno razločen. Oba zvočnika lahko z načinom stereo uporabite tudi kot levi ali desni kanal.

Slika prikazuje usklajeno delovanje dveh steklenih zvočnikov Sony LSPX-S3 v načinu več prostorov.
Slika steklenega zvočnika Sony LSPX-S3 in pametnega telefona prikazuje, kako je aplikacijo mogoče upravljati prek aplikacije.
Prevzemite nadzor z aplikacijo Sony | Music Center

Svetlost in glasbo lahko na daljavo upravljate z aplikacijo Sony | Music Center za iOS ali Android, ki jo prenesete, ali pa nastavite izklopni časovnik.

Oglejte si, kako deluje
Posnetek treh posod, ki vsebujejo različne materiale, od zgoraj: les in rastlinska vlakna, kosi čistega stekla in barviti plastični koščki
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Za embalažni material zvočnika LSPX-S3 je uporabljene manj kot 5 odstotkov plastike, kar odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju škodljivega vpliva njihovih izdelkov in praks na okolje.

Specifikacije in funkcije

Zaradi odličnega zvoka, čudovite osvetlitev, ki ustvari prijetno vzdušje, ter ogromno dodatnih funkcij je zvočnik LSPX-S3 najboljša popestritev vsakega doma. Ne glede na to, ali se družite v dnevni sobi ali sproščate pred odhodom v posteljo, lahko nastavite različne načine osvetlitve, vključno s sojem sveče. Ob zvoku, ki prihaja iz organskega stekla, pa lahko uživate v vaši priljubljeni glasbi, kjerkoli ste.
  • Visokotonec v cevi iz organskega stekla za čiste visoke tone in 360-stopinjski zvok

  • Vgrajena 46-milimetrska zvočniška enota za lepo uravnovešene srednje tone

  • Pasivni zvočnik zagotavlja čiste nizke tone

  • 32 stopenj svetlosti in dva načina soja sveče, ki migeta, kakor pri pravi sveči

TIP ZVOČNIKA
Visokotonec: vrste cilindra iz organskega stekla:
VELIKOST ZVOČNIKA
premer zvočniške enote (nizkotonec): prib. 46 mm
ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
Pribl. 8 ur
NABOR PRENOSA FREKVENC
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju