POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®

SRS-HG1
Slika Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®

redpinkgreengrayblack

PMPC

€ 259,25

(z DDV)
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Prenosni zvočnik HG1 h.ear go s tehnologijo BLUETOOTH®

Značilnosti

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite zvočnika za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

LDAC™: za oddajanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti

LDAC podpira več hitrosti oddajanja v skladu z vašim brezžičnim okoljem. Z oddajanjem pri najvišji hitrosti oddajanja omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti: 990 kb/s (približno trikrat več podatkov koz običajni zvok Bluetooth®). LDAC s trikratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe natanko tako, kot si je zamislil izvajalec.

Povežite več zvočnikov z aplikacijo Sony | Music Center

Z aplikacijo Sony | Music Center lahko povežete izbrane Sonyjeve zvočniške module in zvočnike, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, pametnega telefona, računalnika ali omrežja DLNA pretakate v več prostorov.

S časom delovanja baterije do 12 ur poslušajte dlje

Želite poslušati dlje brez prekinitev? Ko je povsem napolnjen, lahko uživate do 12 ur brezžičnega predvajanja glasbe z brezžičnim zvočnikom h.ear go. 

Združite glasbo z aplikacijo Sony | Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth® ali Wi-Fi® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok ter upravljate poslušanje v več prostorih. 

Občutite moč tehnologije EXTRA BASS™

Ta zvočnik je zaradi inovativne tehnologije EXTRA BASS idealen za poslušanje glasbe EDM in drugih glasbenih zvrsti s poudarjenimi nizkimi toni. EXTRA BASS z edinstvenim Sonyjevim procesorjem digitalnega signala izboljša globoke, izrazite nizke tone, hkrati pa zmanjša popačenje in zagotavlja izjemno čistost.

DSEE HX obnovi vaše glasbene datoteke

Presezite kakovost CD-jev. DSEE HX je nadgradnja naše tehnologije DSEE, ki kakovost stisnjenih zvočnih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. DSEE HX obnovi podrobnosti originalnih posnetkov, ki se izgubijo med stiskanjem, zato zagotavlja bogat zvok studijske kakovosti za vso vašo glasbo.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX

Vgrajeni digitalni ojačevalnik S-Master HX poudarja zvok visoke ločljivosti. To zagotavlja tako, da zmanjšuje stopnje šuma, ki so značilne za visokofrekvenčni razpon, zato uživate v jasnem in ostrem zvoku.

ClearAudio+™ za bogatejšo glasbo

Clear Audio+™ je edinstvena tehnologija, pri kateri so bile uporabljene Sonyjeve dolgoletne izkušnje na področju digitalne obdelave signala, zato zagotavlja bogat zvok visoke kakovosti.

Enostavno pošiljanje glasbe v zvočnike

Chromecast built-in omogoča predvajanje vsebine iz priljubljenih glasbenih aplikacij v osebni napravi v zvočnike. Dotaknite se gumba za prenašanje v zvočni aplikaciji telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android, naprave iPhone, iPad, računalnika Mac®, prenosnega računalnika s sistemom Windows ali naprave Chromebook in za začetek izberite zvočnik ali skupino zvočnikov.

Specifikacije

Stilski brezžični zvočnik h.ear go združuje izjemen zvok ter enostavno povezljivost in prenosnost.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • EXTRA BASS za globok, izrazit zvok

  • Lahka in prenosna zasnova

  • Čas delovanja baterije do 12 ur

TIP ZVOČNIKA
Popolna ponudba
VELIKOST ZVOČNIKA
Polni razpon: Pribl. 35mm premera x 2
ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
12 ur
IZHODNA MOČ
12 W + 12 W
VHODNI IN IZHODNI PRIKLJUČKI
Mikro USB, Vhod za mini stereo vtikač
NABOR PRENOSA FREKVENC
20–20.000 Hz (z vzorčenjem 44,1 kHz)
Wi-Fi
Da
CHROMECAST BUILT-IN
Da
SPOTIFY CONNECT
Da

Kaj je v škatli?

AC adapter napajanja, Navodila za delovanje, Garancijski list

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju