BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-X88
Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

whiteblack

PMPC

€ 442,01

(z DDV)
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Kako deluje zvok visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti zagotavlja zbirka digitalnih procesov, ki omogočajo kodiranje in predvajanje glasbe pri višjih vzorčnih razmerjih kot pri CD-jih.

44,1 KHZ/16 BITOV [CD]
96 KHZ/24 BITOV [VISOKA LOČLJIVOST]
Zasnovano za izjemen zvok

Super visokotonca, srednjetonca in globokotonec s petimi visokozmogljivimi ojačevalniki iz vrhunskih materialov predvajajo zvok, v katerem zagotovo uživate.

S-Master™ HX

Tehnologija digitalnega ojačevalnika S-Master HX™, ki je bila razvita za zvok visoke ločljivosti, zmanjšuje popačenje in hrup po širokem frekvenčnem razponu – za bogat zvok polnega razpona.

Obogatena glasba

DSEE HX™ kakovost glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost, zato se počutite, kot bi bili v snemalnem studiu ali na koncertu.

ClearAudio+

ClearAudio+ zvok optimira tako, da je glasba vedno jasna in natančna.

Uživajte v vsaki noti

Pri standardnih ojačevalnikih je potrebna večkratna pretvorba digitalnih signalov v analogne. S-Master je 100 % digitalen, kar omogoča mogočnejši zvok brez popačenja in višjo učinkovitost. Digitalni ojačevalnik S-Master HX je izboljšan za zvok visoke ločljivosti in zmanjšuje stopnje šuma za natančen zvok pri visokih frekvencah (nad 40 kHz).

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa zvoku visoke ločljivosti. DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalne glasbe, ki jo približa kakovosti izvirnega posnetka.

LDAC: visokokakovostno brezžično poslušanje

LDAC je nova zvočna tehnologija podjetja Sony, ki omogoča poslušanje visokokakovostnih brezžičnih zvočnih posnetkov prek povezave Bluetooth. LDAC zagotavlja boljše doživetje ob brezžičnem poslušanju glasbe.

Zvok AirPlay
Zvok AirPlay

Poslušajte glasbo iz naprav s podporo za AirPlay.

NFC™ z enim dotikom in Bluetooth®
NFC™ z enim dotikom in Bluetooth®

Dotaknite se in združljivo napravo združite prek povezave NFC. Vzpostavite povezavo Bluetooth® za brezžično pretakanje.

Povezava Wi-Fi
Povezava DLNA

Predvajajte glasbo iz domačega računalnika in strežnika.

Glasbo poslušajte v drugem prostoru

Glasbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo Sony | Music Center poslušate kjerkoli v svojem domu. S povezavo Sony | Music Center povežite izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, pametnega telefona, računalnika ali omrežja DLNA pretakajte po več prostorih.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Prenašajte glasbo, poddaje in radio iz 100+ zvočnih aplikacij, kot so Google Play™ Music in druge.

Media Object


Oglejte si ga v akciji

Združite svojo glasbo

Enostavno upravljanje pretakanja z novo aplikacijo Sony | Music Center

Aplikacija Sony | Music Center vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje doživetje ob poslušanju. Namestite Sony | Music Center v izbrane pametne telefone ter upravljajte predvajanje glasbe, nastavitve naprave in druge funkcije – vse to v eni aplikaciji.

Odlične povezave

Vedno bodite povezani z glasbo. Zagotovite si brezžični dostop na dotik, povezavo USB za predvajanje v visoki ločljivosti ali prek analogne povezave najljubše skladbe odkrivajte v izboljšani kakovosti in povsem novi luči. 

Vaša glasba, vaše možnosti

Podpora za številne kodeke omogoča več možnosti poslušanja

SRS-X88 odlikujeta vrhunski zvok in digitalna priročna uporaba, združljiv pa je s številnimi priljubljenimi stisnjenimi in nestisnjenimi kodeki za osebni računalnik ali računalnik Mac.

Zasnova, ki govori sama zase

Zasnova Definitive Outline

SRS-X88 vas navduši s slogom in funkcionalnostjo. Njegov poudarjen obseg je značilen za zasnovo Definitive Outline, ki ustvarja eleganten sistem, ki čudovito dopolni vaš prostor.

Elegantna zasnova, vrhunski zvok

Kompaktni in elegantni SRS-X88 minimalistične zasnove dokazuje, da mogočen zvok lahko predvajamo tudi brez velikih zvočnikov.

Postavite ga lahko kamorkoli

SRS-X88 z elegantno zasnovo polepša kuhinjo, dnevno sobo, spalnico ali katerikoli drug prostor.

Specifikacije in funkcije

S kompaktnim zvočnikom SRS-X88 z zvokom visoke ločljivosti enostavno povišajte kakovost glasbe. Poslušajte glasbo iz pametnega telefona, računalnika ali prek glasbene storitve. Super visokotonca, pogonski enoti srednjega razpona, globokotonec in pasivna zvočnika zagotavljajo bogate in pristen zvok.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX kakovost glasbe približa zvoku visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • 5 zvočnikov (2 Magnetic Fluid), 5 ojačevalnikov

  • Enostavna povezava Bluetooth® z NFC z enim dotikom

Tip zvočnika
2.1-kanalni
Velikost zvočnika
Super visokotonec (spredaj): Pribl. 20 mm premera x 2/srednjetonec: Pribl. 40 mm premera x 2/globokotonec: Pribl. 69 mm premera x 1
Izhodna moč
90 W
Vhodni in izhodni priključki
Ethernet, USB A, USB B, Vhod za mini stereo vtikač
Frekvenčni razpon oddajnika
20–20.000 Hz (z vzorčenjem 44,1 kHz)
Wi-Fi
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Kaj je v škatli?

Daljinski upravljalnik (RMT-CX9), AC adapter napajanja, Baterije AAA za daljinski upravljalnik, Orodje za snemanje mrežice zvočnika, Navodila za začetek uporabe povezave Wi-Fi®, Navodila za delovanje, Garancijski list

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju