PRENOSNI BREZŽIČNI ZVOČNIK BLUETOOTH®/Wi-Fi

Polne specifikacije in funkcije

SRS-X99

PMPC

€ 718,99

(z DDV)

Zvok

Tip zvočnika
Super visokotonec (zgoraj): Pribl. 19 mm premera x 2 /super visokotonec (spredaj): Pribl. 19 mm premera x 2/srednjetonec: Pribl. 50 mm premera x 2/globokotonec: Pribl. 94 mm premera x 1
Izhodna moč
154 W
Načini zvoka
ClearAudio+, DSEE HX

Velikost in teža

Dimenzije (ŠxVxG)
43 x 13,3 x 12,5 cm
Teža
4,7 kg

Bluetooth

Komunikacijski sistem
Različica specifikacije BLUETOOTH 3.0
Združljivi profili
A2DP; AVRCP
Podprti kodeki
AAC, LDAC, SBC
Frekvenčni razpon
45–40.000 Hz

Vmesnik

Vhodni in izhodni priključki
USB, Vhod za mini stereo vtikač

Splošne značilnosti

Napajanje
Napajanje AC
Poraba energije
Pribl. 50 W

Okolju prijazne nastavitve in varčevanje z energijo

Poraba energije (izklopljeno)
ni na voljo
Poraba energije (stanje pripravljenosti)
0,5 W
Poraba energije (omrežno stanje pripravljenosti) – priključki
6,0 W (Wi-Fi)/6,0 W (vsi priključki in omrežja povezani*) *Žične povezave samodejno izklopijo brezžične povezave. **Vrata za Wi-Fi uporabljajo funkcijo usmerjevalnika, ki lahko zvočne podatke posreduje drugi zvočni napravi podjetja Sony.
Stanje pripravljenosti vklopljeno
Po 15 minutah
Omrežno stanje pripravljenosti vklopljeno – priključki
Po 15 minutah (Wi-Fi)
Stikalo za vklop/izklop brezžičnih omrežij
Pridržite tipki NETWORK (Omrežje) in WPS na enoti.

Brezžične povezave

Wi-Fi
Da
Brezžične zmožnosti
Bluetooth®, Funkcije na dotik (NFC), Wi-Fi®
NFC
Da
DLNA
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Kaj je v škatli

  • Daljinski upravljalnik (RMT-CX9)
  • Baterije AAA (za daljinski upravljalnik)
  • Napajalni kabel
  • Čistilna krpica
  • Orodje za snemanje mrežice zvočnika
Placeholder

Značilnosti

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Zvok visoke ločljivosti 

Sony je od vira do zvočnika združil vrsto tehnologij za vrhunsko doživetje zvoka. Digitalni ojačevalnik in posebni visokotonci pri zvočnih datotekah visoke ločljivosti reproducirajo vsako podrobnost, da vsak ton slišite tako, kot si je zamislil izvajalec. Programska oprema za digitalno obdelavo pri datotekah mp3 zviša ločljivost stisnjene glasbe, s čimer obnovi izgubljene podrobnosti. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

2.1-kanalni sistem za mogočen zvok 

Uživajte v 154 W mogočnega zvoka iz 2.1-kanalnega zvočnega sistema. Dva zvočnika Magnetic Fluid srednjega razpona predvajata čiste in jasne vokale ter kompleksne melodije, super visokotonci široke razpršitve pa zagotavljajo bogate visoke tone in širok zvočni prostor. Zmogljiv nizkotonec in pasivni zvočniki predvajajo mogočne nizke tone. Zato glasbo pri vsaki glasnosti slišite v jasnem in mogočnem zvoku. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Okrepite nizke tone z nizkotoncem in dvojnimi pasivnimi zvočniki 

Uživajte v mogočnih nizkih tonih iz kompaktnega zvočnika. Dvojni pasivni zvočniki in nizkotonec se odzivajo na gibanje zraka skozi zvočnik in umetno ustvarjajo prostor v omarici zvočnika. Ta prostor omogoča večji pretok zraka skozi zvočnike, kar zagotavlja vrhunski zvok, predvsem pri nizkih frekvencah, iz manjše enote. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Zvočniki Magnetic Fluid: jasnejši in mogočnejši zvok 

Običajni blažilniki so zamenjani s tehnologijo zvočnikov Magnetic Fluid, zato je znatno manj šuma in popačenja, kar zagotavlja najjasnejši in najmogočnejši zvok doslej. Tehnologija Magnetic Fluid, ki je bila prvotno razvita za vesoljski program NASA, omogoča uporabo učinkovitejših zvočnikov z odličnim zvokom na manjšem prostoru – idealno za kompaktne vrhunske zvočnike. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Super visokotonci 

Sony je z namestitvijo super visokotoncev na sprednjo in zgornjo stran zvočnika ustvaril veliko zvočno polje, ki je kakovostno v celem območju. To je popolna dopolnitev širokopasovno energijo zvoka visoke ločljivosti, ne glede na položaj zvočnikov. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Digitalni ojačevalnik S-Master HX 

Vgrajeni digitalni ojačevalnik S-Master HX poudarja zvok visoke ločljivosti. To zagotavlja tako, da zmanjšuje stopnje šuma, ki so značilne za visokofrekvenčni razpon, zato uživate v jasnem in ostrem zvoku. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

DSEE HX obnovi vaše glasbene datoteke 

Presezite kakovost CD-jev. DSEE HX je nadgradnja naše tehnologije DSEE, ki kakovost stisnjenih zvočnih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. DSEE HX obnovi podrobnosti originalnih posnetkov, ki se izgubijo med stiskanjem, zato zagotavlja bogat zvok studijske kakovosti za vso vašo glasbo. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

ClearAudio+™ za bogatejšo glasbo 

Clear Audio+™ je edinstvena tehnologija, pri kateri so bile uporabljene Sonyjeve dolgoletne izkušnje na področju digitalne obdelave signala, zato zagotavlja bogat zvok visoke kakovosti. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Visokokakovostno brezžično pretakanje 

LDAC je Sonyjeva nova zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje visokokakovostnega zvoka prek povezave Bluetooth®. LDAC s 3-kratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. *Oglejte si združljive naprave

Iskanje združljivih naprav

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Glasba je v zraku 

S pretakanjem prek povezave Wi-Fi® lahko najljubše vsebine iTunes® poslušate prek naprav s podporo za AirPlay in dostopate do glasbenih datotek v računalniku s podporo za DLNA ali domačem predstavnostnem strežniku. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Glasbo lahko poslušate v več prostorih 

S poslušanjem v več prostorih dom napolnite z najljubšimi skladbami. Funkcija za poslušanje v več prostorih vključuje načine, kot sta skupinski način, pri katerem lahko isto glasbo predvajate prek več zvočnikov, in enojni način, pri katerem lahko prek več zvočnikov predvajate različno glasbo.

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Združite glasbo z aplikacijo Sony | Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth® ali Wi-Fi® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok ter upravljate poslušanje v več prostorih. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Diskretno upravljanje z intuitivnimi krmilniki 

SRS-X99 je prefinjen in enostaven tako oblikovno kot funkcionalno. Steklena upravljalna plošča ima diskretne gumbe na dotik, ki zasvetijo, ko se z roko pomaknete čez njih. Kljub minimalističnemu slogu omogoča tudi enostavno upravljanje in združevanje prek povezave Bluetooth®. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Združljivi formati 

SRS-X99 poleg formatov mp3 in AAC podpira tudi številne datoteke z zvokom visoke ločljivosti. Mednje sodijo: FLAC, WMA in L.PCM (WAV, AIFF). 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Čudovita in elegantna zasnova 

Z gladko površino in čistimi linijami se povsem zlije z ozadjem, vendar s prefinjeno minimalistično zasnovo vseeno pritegne pozornost. Poudarjen obseg je značilnost zasnove Definitive Outline. 

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Enostavno pošiljanje glasbe v zvočnike

Chromecast built-in omogoča predvajanje vsebine iz priljubljenih glasbenih aplikacij v osebni napravi v zvočnike. Dotaknite se gumba za prenašanje v zvočni aplikaciji telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android, naprave iPhone, iPad, računalnika Mac®, prenosnega računalnika s sistemom Windows ali naprave Chromebook in za začetek izberite zvočnik ali skupino zvočnikov.

Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

USB-A in USB-B za dobro povezavo 

Vse najljubše naprave povežite z brezžičnim zvočnikom z dvema vrstama vrat USB. Vrata USB-A so idealna za povezavo in polnjenje predvajalnikov mp3, iPhonov, iPadov, pomnilnikov USB ter pretakanje zvoka visoke ločljivosti in datotek mp3. Druga vrata USB-B so za povezavo z računalnikom in omogočajo digitalno predvajanje neposredno iz glasbene zbirke brez izgube signala iz računalnika.