POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®

SRS-XB2
Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®

redgreenblueblack

PMPC

€ 123,22

(z DDV)
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®

Značilnosti

Občutite moč tehnologije EXTRA BASS™

Ta zvočnik je zaradi inovativne tehnologije EXTRA BASS idealen za poslušanje glasbe EDM in drugih glasbenih zvrsti s poudarjenimi nizkimi toni. EXTRA BASS z edinstvenim Sonyjevim procesorjem digitalnega signala izboljša globoke, izrazite nizke tone.

42-milimetrska zvočniška enota polnega razpona

Novo razvita 42-milimetrska zvočniška enota polnega razpona zagotavlja nizke tone EXTRA BASS, zato ima močan vgrajen magnet in dolgi hod za proizvajanje globokih nizkih tonov. Lahka membrana pa zagotavlja visok zvočni tlak za tiste pomembne izrazite nizke tone.

Vodoodporna zasnova

Če želite prirediti zabavo ob bazenu ali zvočnike enostavno uporabljati na prostem, lahko z vodoodporno zasnovo to storite povsem sproščeno. 

S časom delovanja baterije 12 ur se zabavajte dlje

Predvajajte glasbo cel dan. S podaljšanim časom delovanja baterije lahko v skladbah uživate dlje, kar pomeni, da se lahko zabava nadaljuje, dokler želite. 

Brezhibno pretakanje z NFC in Bluetooth®

Tehnologiji NFC (Near Field Communication) in Bluetooth odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Enostavno se z napravo, ki podpira NFC, dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati svojo glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič hudega. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Elegantna in kompaktna zasnova 

Popolna kombinacija sloga in prenosnosti. Zaradi kompaktne velikosti lahko glasbo odnesete, kamorkoli želite. S prijatelji se zabavajte na prostem ali doma. Ta zvočnik je videti in slišati odlično, kamorkoli ga postavite. 

Specifikacije

Z gumbom EXTRA BASS plesno glasbo popeljete na novo raven, zaradi kompaktne zasnove in dolgega časa delovanja baterije zvočnika pa lahko zabavo nosite s seboj.
  • EXTRA BASS za globok, izrazit zvok

  • Poslušanje z enim dotikom prek povezav NFC in Bluetooth

  • Čas delovanja baterije do 12 ur

  • Vodoodporna zasnova za brezskrbno uporabo

  • Kompaktna in prenosna zasnova

Tip zvočnika
2-kanalni zvočniki + 1 pasivni zvočnik
Velikost zvočnika
Premer pribl. 42 mm
Čas delovanja baterije
12 ur
Vhodni in izhodni priključki
Vhod za mini stereo vtikač
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju