SRS-XB43

Zvok, ki ga boste delili z drugimi

V brezžičnem zvočniku SRS-XB43 se mešajo globoki in udarni nizki toni s čistimi vokali, zato slišite prepoznavni festivalski zvok. Je trpežen in enostaven za uporabo, tako da se lahko prepustite zabavi.

POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni brezžični zvočnik XB43 s tehnologijo EXTRA BASS™

SRS-XB43
SRS-XB43 črne barve

blueblack

PMPC

€ 239,00

(z DDV)
Oglejte si zvočnik SRS-XB43
Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43Oglejte si zvočnik SRS-XB43
Spoznajte SRS-XB43

Preizkusite nekatere funkcije in tehnologije, zaradi katerih je SRS-XB43 tako poseben.

Tričetrtinski prikaz zvočnika SRS-XB43 ob bazenu
Trpežnost
Logotip USB
Uporabnost
Mogočen zvok vas lahko spremlja povsod

Zvočnik s tehnologijo EXTRA BASS™ povsod poskrbi za globok in izrazit zvok. Dvojni pasivni zvočnik skupaj z 2-smernim zvočniškim sistemom izboljša nizke tone in jih ojača.

Zvok

SRS-XB43 je bil narejen za mešanico globokih in odmevnih nizkih tonov ter čistih in naravnih vokalov, ki se jim ni mogoče upreti.

X-Balanced Speaker Unit 

Sony je razvil X-Balanced Speaker Unit za visokokakovosten zvok in močan zvočni tlak za bogatejše, globlje ter še prijetnejše doživetje ob poslušanju.

Maksimizacija kakovosti zvoka

X-Balanced Speaker Unit ni edina stvar, zaradi katere SRS-XB43 zveni tako dobro – v notranjosti je moč najti celo vrsto različnih visoko zmogljivih tehnologij.

Glasba lahko zveni kot v živo

Pritisnite gumb "LIVE SOUND" (ZVOK V ŽIVO) in prisluhnite glasbi na povsem nov način. Popestrite zabavo z edinstvenim tridimenzionalnim doživetjem zvoka in ustvarite praznično vzdušje, kjer koli ste.

Tričetrtinski prikaz zvočnika SRS-XB43 ob bazenu s kapljicami vode
Popolnoma protiprašen, vodotesen in pralen

SRS-XB43 ima oceno IP67, zato ga lahko odnesete na plažo, v gozd, puščavo ali kamorkoli drugam, saj ga nič ne ustavi, ne glede na to, kako prašna je okolica. Je vodotesen in odporen tudi proti slani vodi, zato ga lahko uporabljate ob morju ali bazenu in ga brez težav tudi operete.

Logotip za čas delovanja baterije 24/14
Dolg čas delovanja baterije

Z baterijo, ki deluje do 24 ur, bo SRS-XB43 na zabavi aktiven dlje od vas. Tudi če je osvetlitev v načinu EXTRA BASS™ vklopljena, bo zabava trajala do 14 ur.

Popestrite zabavo s svetlobnimi učinki

Brez luči zabava ni prava. SRS-XB43 je opremljen z osvetlitvijo visokotonca, osvetlitvijo zvočnika in večbarvno osvetlitvijo linij, ki utripajo v ritmu glasbe. Barvo osvetlitve linij lahko celo spremenite in prilagodite razpoloženju.

SRS-XB43 z lučmi za zabavo
SRS-XB43 na mizi ob več modelih, združljivih s tehnologijo Bluetooth, z lučmi za zabavo
Eksplozija zabave s funkcijo Party Connect

S funkcijo Party Connect lahko v isti skladbi uživa več ljudi. BLUETOOTH® poveže do 100 združljivih brezžičnih zvočnikov, glasba in luči se sinhronizirajo in vsi lahko uživajo v istem ritmu. Izberite naključni vzorec luči, lahko pa tudi utripajo v krogu.

Nadzirajte zabavo z aplikacijo Sony | Music Center

Sony | Music Center ponuja nadzor nad zabavo kar na samem plesišču – izberite najljubše sezname predvajanj, uvrstite naslednjo skladbo v čakalno vrsto in spreminjajte svetlobne vzorce ter zvočne načine.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Prikaz aplikacije Fiestable na zaslonu telefona
Aplikacija Fiestable

Prenesite aplikacijo Fiestable za upravljanje luči na zvočniku SRS-XB43, uporabite pa lahko tudi funkcije nadzora s kretnjami na zaslonu pametnega telefona.

Logotip za Pridobite v trgovini Google Play
Fiestable za Android
Logotip za Prenesite v trgovini App Store
Fiestable za iOS
Enostavna uporaba

SRS-XB43 smo zasnovali z mislijo na priročnost, da lahko brez velikega napora povsod uživate v glasbi.

SRS-XB43 s funkcijo telefona z zvočnikom
Prostoročno klicanje

Funkcija telefona z zvočnikom je priročna za prostoročno telefoniranje, naj gre za službeni konferenčni klic ali pa za prijateljski klepet.

Specifikacije in funkcije

SRS-XB43 združuje globoke in izrazite nizke s čistimi vokali za tisti znani glasbeni festivalski zvok, ki ga dopolnjuje z utripajočimi lučmi, da se zabava lahko začne.
  • Zvok EXTRA BASS™ z načinom ZVOKA V ŽIVO

  • X-Balanced Speaker Unit in visokotonec za čiste vokale

  • Popestrite zabavo z utripajočimi lučmi

  • Vodotesna in protiprašna zasnova (ocena IP67)

  • Čas delovanja baterije do 24 ur (EXTRA BASS™: do 14 ur)

TIP ZVOČNIKA
Nizkotonec (L/D)/visokotonec (L/D)
ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
Pribl. 24 h
VHODNI IN IZHODNI PRIKLJUČKI
Stereo mini vtičnica (vhod), USB A (samo za izhod DC)
NABOR PRENOSA FREKVENC
20 Hz–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju