SRS-XE200

Prinesi zabavo s seboj in razširi zvok

Zvočnik XE200 vsem na prizorišču zagotovi enako zvočno izkušnjo. Poleg tega je lahek in ima priročen pašček, da lahko glasbo povsod vzamete s seboj.

POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni brezžični zvočnik XE200 serije X

SRS-XE200
Slika prenosnega brezžičnega zvočnika X-serije SRS-XE200

orangebluesilverblack

PMPC

€ 149,00

(z DDV)
Prenosnost
Trpežnost
Baterija
Funkcije klicanja
Uporabnost
Slika osebe med plesom
LIVE LIFE LOUD

Življenje je treba živeti pri polni glasnosti. To pomeni druženje s prijatelji, glasbo pri polni glasnosti in ples do jutra z razločnim in mogočnim zvokom. Z našo ponudbo zvočnikov serije X boste uživali v vsakem trenutku zabave, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

Oglejte si zvočnik SRS-XE200
Vsestransko boljši zvok 

Zvočnik XE200 ima linearni difuzor, s katerim bo vaša glasba segla dlje kot kdajkoli doslej. Poleg tega ga lahko zaradi prenosne velikosti in priročnega paščka z lahkoto vzamete, kamorkoli greste.  

Slika prenosnega brezžičnega zvočnika X-serije SRS-XE200
Dvojni pasivni zvočniki

Dvojna pasivna radiatorja poustvarita mogočne nizke tone.

Velik zvok v majhnem zvočniku

Zvočnik XE200 je lahek in prenosen, zato ga lahko vzamete s seboj, kamorkoli želite oditi. S prenosnim paščkom ga boste vedno imeli ob strani.

Ikona baterije
16-urna baterija in zaznavanje hrupa v okolici

Zvočnik XE200 zagotovi 16 ur predvajanja glasbe pri povsem napolnjeni bateriji, da bo eno polnjenje zadostovalo za vsako zabavo. Sonyjeva tehnologija zaznavanja hrupa v okolici prek mikrofona pomaga prihraniti baterijo pri uporabi na odprtem.

Ikona za hitro polnjenje
Hitro polnjenje

Ne skrbite, če vam je zmanjkalo časa za polnjenje. Z zgolj 10-minutnim hitrim polnjenjem poskrbite za 70 minut predvajanja.

Ikona nege baterije
Vzdržujte baterijo

S funkcijo Nega baterije lahko preprečite prekomerno polnjenje in poskrbite za dolgotrajnejše optimalno stanje baterije. To funkcijo lahko vklopite prek aplikacije Sony | Music Center.

Slika osebe s prenosnikom in prenosnim brezžičnim zvočnikom X-serije SRS-XE200
Uživajte v boljši kakovosti zvoka z odpravljanjem odmevov

Boljši sestanki in klici z odpravljanjem odmevov. Dvema osebama omogoči istočasno govorjenje, ne da bi odrezal katero od njiju. Poleg tega lahko pogovor v trenutku utišate s priročnim gumbom MIC Mute na zvočniku. Z večtočkovno povezavo lahko istočasno seznanite dve napravi.

Sony | Music Center

Optimizirajte nastavitve zvoka, izberite seznam predvajanja, dajte znak za naslednjo skladbo in nadzorujte Party Connect. Z aplikacijo Sony | Music Center lahko svoje naprave upravljate prek svojega telefona.

Ikona aplikacije Sony I Music Center
Slika neobdelanih materialov
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. V notranjih delih zvočnika XE200 je uporabljena reciklirana plastika, ki je razvita posebej za Sony. Embalaža zvočnika XE200 poleg tega ne vsebuje več kot 5 % plastičnih materialov. To odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju vpliva naših izdelkov in praks na okolje.

Specifikacije in funkcije

Zvočnik XE200 oddaja zvok iz majhne, kompaktne enote. Z Line-Shape Diffuser lahko zvok razširite širše in uživate v močnem zvočnem tlaku in jasnosti z X-Balanced Speaker, ki je nameščen v prenosnem zvočniku s priročnim paščkom.
  • Širši zvok z Line-Shape Diffuser

  • X-uravnotežena zvočniška enota za močan in čist zvok

  • IP67 vodoodporen in odporen na prah

  • 16-urna življenjska doba baterije in hitro polnjenje

  • Pas za udobno prenašanje

TIP ZVOČNIKA
Popoln razpon (Line-Shape Diffuser)
VELIKOST ZVOČNIKA
Popoln razpon 42mm x 51mm
ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
Pribl. 16 h
VHODNI IN IZHODNI PRIKLJUČKI
USB Type-C
NABOR PRENOSA FREKVENC
20 Hz–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju