POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-ZR5
Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

whiteblack

PMPC

€ 238,51

(z DDV)
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Značilnosti

Okrepite nizke tone z nizkotoncem in dvojnimi pasivnimi zvočniki 

Uživajte v mogočnih nizkih tonih iz kompaktnega zvočnika. Dvojni pasivni zvočniki in nizkotonec se odzivajo na gibanje zraka skozi zvočnik in umetno ustvarjajo prostor v omarici zvočnika. Ta prostor omogoča večji pretok zraka skozi zvočnike, kar zagotavlja vrhunski zvok, predvsem pri nizkih frekvencah, iz manjše enote. 

Visokokakovostno brezžično pretakanje  

LDAC je Sonyjeva nova zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje visokokakovostnega zvoka prek povezave Bluetooth®. LDAC s 3-kratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe. 

ClearAudio+™ za bogatejšo glasbo 

Clear Audio+™ je edinstvena tehnologija, pri kateri so bile uporabljene Sonyjeve dolgoletne izkušnje na področju digitalne obdelave signala, zato zagotavlja bogat zvok visoke kakovosti. 

Glasbo lahko poslušate v več prostorih

Glasbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo Sony | Music Center poslušate v vsakem prostoru doma. S to aplikacijo lahko povežete izbrane zvočniške module in zvočnike Sony. V skupinskem načinu lahko isto glasbo hkrati predvajate prek več zvočnikov, v enojnem načinu pa lahko prek več zvočnikov predvajate različno glasbo.

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. 

Združite glasbo z aplikacijo Sony | Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth® ali Wi-Fi® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok ter upravljate poslušanje v več prostorih. 

Povežite se s priključkoma USB-A in HDMI (ARC)

Vse najljubše naprave povežite z brezžičnim zvočnikom z vrati USB-A – idealno za povezavo in pretakanje datotek mp3. Uživate lahko tudi v povezavi HDMI (ARC) za monitorje in televizijske zaslone ter samodejnem vhodu.

Enostavno pošiljanje glasbe v zvočnike

Chromecast built-in omogoča predvajanje vsebine iz priljubljenih glasbenih aplikacij v osebni napravi v zvočnike. Dotaknite se gumba za prenašanje v zvočni aplikaciji telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android, naprave iPhone, iPad, računalnika Mac®, prenosnega računalnika s sistemom Windows ali naprave Chromebook in za začetek izberite zvočnik ali skupino zvočnikov.

Čudovita in elegantna zasnova 

Z gladko površino in čistimi linijami se povsem zlije z ozadjem, vendar s prefinjeno minimalistično zasnovo vseeno pritegne pozornost. Poudarjen obseg je značilnost zasnove Definitive Outline.

Specifikacije

Uživajte v želenem zvoku doma s tem vsestranskim brezžičnim zvočnikom. Povezava Bluetooth® z enim dotikom omogoča enostaven dostop do vse glasbe, z vhodom HDMI® (ARC) pa lahko zvok predvajajte prek televizorja . Poleg tega so na voljo tudi dodatni zvočniki, ki omogočajo pretakanje v več prostorih, bogat prostorski zvok in mogočen stereo-zvok od zadaj.
  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC™ z enim dotikom

  • Mobilna aplikacija Sony | Music Center za preprosto upravljanje in predvajanje glasbe iz več zvočnikov

  • Povezava televizorja HDMI (ARC)

  • Preprosto pretakajte glasbo s storitvama Chromecast built-in in Spotify Connect

  • Dvosmerni zvočniki in dvojni pasivni zvočniki za pristen zvok

Velikost zvočnika
Nizkotonec: Pribl. 70 mm premera x 1, Visokotonec: Pribl. 14 mm premera x 1
Vhodni in izhodni priključki
Ethernet, stereo mini vtičnica, USB A, HDMI (ARC)
Frekvenčni razpon oddajnika
20–20.000 Hz (z vzorčenjem 44,1 kHz)
Wi-Fi
DA
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA

Kaj je v škatli?

Kabel AC, Navodila za začetek uporabe povezave Wi-Fi®, Navodila za delovanje, Garancijski list

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju