POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-ZR7
Slika Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

whiteblack

PMPC

€ 366,50

(z DDV)
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH®/Wi-Fi

Značilnosti

Zvok visoke ločljivosti 

Sony je od vira do zvočnika združil vrsto tehnologij za vrhunsko doživetje zvoka. Digitalni ojačevalnik in posebni visokotonci pri zvočnih datotekah visoke ločljivosti reproducirajo vsako podrobnost, da vsak ton slišite tako, kot si je zamislil izvajalec. Programska oprema za digitalno obdelavo pri datotekah mp3 zviša ločljivost stisnjene glasbe, s čimer obnovi izgubljene podrobnosti. 

2.2-kanalni sistem za mogočen zvok 

Uživajte v mogočnem zvoku iz 2,2-kanalnega zvočniškega sistema. Dva zvočnika srednjega razpona predvajata čiste in jasne vokale ter kompleksne melodije. Zmogljiva nizkotonca skupaj s pasivnim zvočnikom predvajata mogočne nizke tone. Zato glasbo pri vsaki glasnosti slišite jasno. 

Okrepite nizke tone z nizkotoncem in pasivnim zvočnikom

Uživajte v mogočnih nizkih tonih iz kompaktnega zvočnika. Pasivni zvočnik se skupaj z globokotoncem odziva na gibanje zraka skozi zvočnik in umetno ustvarja prostor v omarici zvočnika. Ta prostor omogoča večji pretok zraka skozi zvočnike, kar zagotavlja vrhunski zvok, predvsem pri nizkih frekvencah, iz manjše enote. 

ClearAudio+™ za bogatejšo glasbo 

Clear Audio+™ je edinstvena tehnologija, pri kateri so bile uporabljene Sonyjeve dolgoletne izkušnje na področju digitalne obdelave signala, zato zagotavlja bogat zvok visoke kakovosti. 

LDAC™: za oddajanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti

LDAC podpira več hitrosti oddajanja v skladu z vašim brezžičnim okoljem. Z oddajanjem pri najvišji hitrosti oddajanja omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti: 990 kb/s (približno trikrat več podatkov koz običajni zvok Bluetooth®). LDAC s trikratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe natanko tako, kot si je zamislil izvajalec.

DSEE HX obnovi vaše glasbene datoteke 

Presezite kakovost CD-jev. DSEE HX je nadgradnja naše tehnologije DSEE, ki kakovost stisnjenih zvočnih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. DSEE HX obnovi podrobnosti originalnih posnetkov, ki se izgubijo med stiskanjem, zato zagotavlja bogat zvok studijske kakovosti za vso vašo glasbo. 

Glasbo lahko poslušate v več prostorih

Glasbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo Sony | Music Center poslušate v vsakem prostoru doma. S to aplikacijo lahko povežete izbrane zvočniške module in zvočnike Sony. V skupinskem načinu lahko isto glasbo hkrati predvajate prek več zvočnikov, v enojnem načinu pa lahko prek več zvočnikov predvajate različno glasbo.

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. 

Enostavno pošiljanje glasbe v zvočnike

Chromecast built-in omogoča predvajanje vsebine iz priljubljenih glasbenih aplikacij v osebni napravi v zvočnike. Dotaknite se gumba za prenašanje v zvočni aplikaciji telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android, naprave iPhone, iPad, računalnika Mac®, prenosnega računalnika s sistemom Windows ali naprave Chromebook in za začetek izberite zvočnik ali skupino zvočnikov.

Združite glasbo z aplikacijo Sony | Music Center 

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth® ali Wi-Fi® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok ter upravljate poslušanje v več prostorih. 

Povežite se z USB-A USB-B in HDMI (ARC)

Vse najljubše naprave povežite z brezžičnim zvočnikom z dvema vrstama vrat USB in povezavo HDMI (ARC). Vrata USB-A so idealna za povezavo in pretakanje zvoka visoke ločljivosti in datotek mp3. Druga vrata USB-B so za povezavo z računalnikom in omogočajo digitalno predvajanje neposredno iz glasbene zbirke brez izgube signala iz računalnika.

Čudovita in elegantna zasnova 

Z gladko površino in čistimi linijami se povsem zlije z ozadjem, vendar s prefinjeno minimalistično zasnovo vseeno pritegne pozornost. Poudarjen obseg je značilnost zasnove Definitive Outline.

Specifikacije

V dnevnem prostoru uživajte v vrhunskem zvoku z brezžičnim zvočnikom Bluetooth®. Z enim dotikom predvajajte zvok visoke ločljivosti iz predvajalnika glasbe pa ali televizor enostavno povežite prek povezave HDMI® (ARC). Z aplikacijo Sony | Music Center lahko brezžično sinhronizirate več zvočnikov in v več prostorih poslušate bogat prostorski zvok ter mogočen stereo zvok od zadaj.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Preprosto pretakajte glasbo s storitvama Chromecast built-in in Spotify Connect

  • Mobilna aplikacija Sony | Music Center za preprosto upravljanje in predvajanje glasbe iz več zvočnikov

  • 2.2-kanalni in dvojni pasivni zvočniki za neprekosljiv zvok

  • Povezava televizorja HDMI s formatom Dolby Digital/ DTS

VELIKOST ZVOČNIKA
Globokotonec: Pribl. 62 mm premera x 2, Polni razpon: Pribl. 45 mm premera x 2
VHODNI IN IZHODNI PRIKLJUČKI
Ethernet, stereo mini vtičnica, USB A, USB B, HDMI (ARC)
NABOR PRENOSA FREKVENC
20–20.000 Hz (z vzorčenjem 44,1 kHz)
Wi-Fi
CHROMECAST BUILT-IN
da
SPOTIFY CONNECT
DA

Kaj je v škatli?

AC adapter napajanja, Navodila za delovanje, Garancijski list

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju