Slika izdelka

Značilnosti

Optimizirano za krtice CFexpress Type A družbe Sony

S tem bralnikom kartic z visoko hitrostjo branja lahko izkoristite vse zmogljivosti pomnilniških kartic CFexpress Type A in SD družbe Sony. Kompakten dizajn in povezljivost USB omogočata hiter prenos in varnostno kopiranje kjer koli.

Podpira pomnilniške kartice CFexpress Type A in SD UHS-II/UHS-I

Za prenos podatkov s pomnilniških kartic CFexpress Type A in SD potrebujete le en bralnik kartic.

Hitrejši prenosi prek povezave USB Type-C®

MRW-G2 s podporo vmesnika USB 3.2 2. Generacije podpira protokol prenosa SuperSpeed 10 Gb/s prek povezave USB Type-C® (priporočeno) in povezave Type-A. Priloženi so visokozmogljivi kabli za obe vrsti povezave za široko združljivost z različnimi napravami.

Enostavna uporaba

Oblika vdelane reže za kartice je posebej zasnovana tako, da preprečuje nenameren izmet kartice, vdelana pa je tudi LED-lučka za dostop (sveti, ko je kartica vstavljena, utripa med dostopom). 

Kompakten in prenosen ter zasnovan za bolj učinkovit potek dela

Zaradi tankega in lahkega dizajna naprave MRW-G2 jo lahko spravite v kateri koli žep ali torbo, zato je odlična za delo z datotekami visoke ločljivosti na poti. Za hiter prenos podatkov in oskrbo z napajanjem potrebujete le eno kabelsko povezavo.

Specifikacije

Optimizirajte visoko zmogljivost pomnilniških kartic CFexpress Type A in SD UHS-II/UHS-I z vmesnikom USB. Podpira izredno visoke hitrosti prenosa podatkov USB 3.2 2. generacije ter nudi kompakten in prenosen dizajn, ki izboljša priročnost in potek dela
  • SuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2)

  • Združljivo s pomnilniškimi karticami Sony CFexpress Type A in karticami SD UHS-II/UHS-I

  • Priloženi so visokozmogljivi kabli za vrata USB Type-C® in Type-A

  • Vgrajena reža za preprečevanje nenamernega izmeta kartice in LED-indikator

  • Izjemno kompaktni in lahki

Vmesnik
1 x USB3.2 2. generacije
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju