Slike Bralnik kartic UHS-II SD/microSD v zvezdišču USB
Slike Bralnik kartic UHS-II SD/microSD v zvezdišču USB
Slike Bralnik kartic UHS-II SD/microSD v zvezdišču USB
Slike Bralnik kartic UHS-II SD/microSD v zvezdišču USB
Slike Bralnik kartic UHS-II SD/microSD v zvezdišču USB

Značilnosti

Najhitrejši bralnik kartic UHS-II SD/microSD z najkrajšimi časi prenosa

Zvezdišče MRW-S3 s hitrostmi do 300 MB/s ter bralnikom kartic UHS-II SD in microSD omogoča najhitrejši način za oddajanje in kopiranje fotografij in videoposnetkov visoke ločljivosti s kamerami, ki podpirajo UHS-II. Po koncu celodnevnega fotografiranja lahko s tem znatno prihranite čas pri varnostnem kopiranju dela, hkrati pa lahko hitreje začnete pregledovati slike, jih urejati in jih deliti z drugimi. 

Najhitrejše zvezdišče USB

MRW-S3 je najhitrejše zvezdišče USB na trgu. Podpora za USB 3.1 generacije 2 omogoča hitrosti prenosa do 1000 MB/s – poleg kartic UHS-II, kot je serija SF-G s hitrostmi do 300 MB/s, lahko uporabljate tudi druge bralnike kartic, kot sta XQD in CFexpress. Naprave za shranjevanje USB SSD (polprevodniški pogon) s hitrim prenosom podatkov lahko uporabite tudi za hitro varnostno kopiranje.

Protokol USB Power Delivery zmogljivosti 100 W omogoča stabilno napajanje

Zvezdišče MRW-S3, skladno z vmesniki USB PD AC do 100 W, omogoča stabilno in zanesljivo napajanje iz omrežnega napajalnika, združljivega s protokolom USB PD, vseh povezanih naprav (v vrata USB Type-C™ in USB Standard-A). Za profesionalne fotografe in snemalce to pomeni, da se lahko posvetijo svojemu delu, pri tem pa jim ni treba skrbeti zaradi nenadnih prekinitev zaradi nezadostnega napajanja. Priporočamo omrežni napajalnik USB PD zmogljivosti 35 W ali več.

Indikatorji napolnjenosti USB

Zvezdišče MRW-S3 vključuje indikatorje ravni moči za vrata USB-A in USB-C. Preden boste povezali naprave USB, boste vedeli, ali je na voljo dovolj napajanja za stabilno in zanesljivo povezavo. Če indikator LED sveti, so vrata USB pripravljena z najvišjo zmogljivostjo napajanja. Če indikator LED utripa, je dovolj napajanja za običajne naprave USB, ne pa za naprave z visoko porabo energije. Če indikator LED ne sveti, lahko povežete le naprave USB z lastnim napajanjem.

Odstranljiv kabel USB-C v USB-C

Zvezdišča USB s trajno priključenim kablom USB-C so okorna za prenašanje, poleg tega pa lahko sčasoma pride do poškodb na mestu, kjer je kabel povezan z ohišjem. MRW-S3 je opremljen z odstranljivim kablom USB-C v USB-C, kar zmanjšuje obrabo kabla, zvezdišče USB pa omogoča kompaktno shranjevanje. Ta kratek kabel ima vdelan čip eMarker, zato ga lahko uporabite tudi za običajno povezavo naprave USB 3.1 generacije 2 ali kot povezovalni kabel za omrežni napajalnik USB PD do 100 W.

Izhod HDMI z zmogljivostjo 4K 30 sličic/s 

Ali vaš prenosnik ali PC nima izhoda HDMI? Nič zato. Zvezdišče MRW-S3 vključuje izhod HDMI z zmogljivostjo do 4K 30 sličic/s, ki omogoča hitro in preprosto pregledovanje in urejanje dela na televizorju ali monitorju. Če imate prenosnik z omejenim številom vrat, vam ni treba nositi dodatnega vozlišča, hkrati pa dobite dodatna vrata USB-C.

Elegantno in trpežno aluminijasto ohišje z valovito površino

Trpežna brušena aluminijasta površina je zelo odporna na praske in sledi prstnih odtisov. Površina z otipljivimi valovi omogoča dober oprijem, kar pride prav pri pogostem priključevanju in izključevanju naprav in kablov.

Kompaktno in lahko

MRW-S3 meri le 118,7 x 50,3 x 14 mm in tehta vsega 95 g, zato je zelo prenosen za snemanje na terenu.

Specifikacije
Bralnik kartic MRW-S3 UHS-II SD/microSD v zvezdišču USB je nepogrešljiva oprema za fotografe in snemalce, ki želijo izboljšati delovno učinkovitost. To zvezdišče vključuje izhod 4K HDMI in hitri polnilnik za pametne telefone z združljivostjo z napravo MacBook in sistemom Windows. Izjemne hitrosti prenosa podatkov dosežejo do 1000 MB/s (povezava USB 3.1 generacije 2), poleg tega pa nudijo podporo pomnilniških kartic UHS-II SD polne hitrosti (do 300 MB/s).
  • Podpora za USB 3.1 generacije 2 z dejansko zmogljivostjo prenosa podatkov do 1000 MB/s

  • Bralnik kartic SD in microSD UHS-II do 300 MB/s

  • Do 100 W USB PD IN z indikatorji napolnjenosti USB za stabilen in vizualen nadzor napajanja

  • Izhod HDMI (do 4K)

  • Tanka zasnova omogoča preprosto prenašanje, odstranljiv kabel USB-C v USB-C pa zmanjšuje obrabo

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju