DALJINSKI UPRAVLJALNIKI IN PREDVAJALNIKI PREDSTAVNOSTI

Daljinski upravljalnik televizorja s sledilno ploščico na dotik

RMF-ED004
Slika Daljinski upravljalnik televizorja s sledilno ploščico na dotik

PMPC

€ 61,00

(z DDV)
Slike Daljinski upravljalnik televizorja s sledilno ploščico na dotik
Slike Daljinski upravljalnik televizorja s sledilno ploščico na dotik
Slike Daljinski upravljalnik televizorja s sledilno ploščico na dotik
Vse se začne z dotikom

Enostavno intuitivno

Komunikacija s televizorjem še nikoli ni bila tako intuitivna. S sledilno ploščico udobno brskajte po vsebinah na zaslonu – daljinskega upravljalnika vam niti ni treba usmeriti proti TV-zaslonu. Prek vgrajene povezave NFC lahko fotografije v pametnem telefonu z enim dotikom brezžično predvajate na TV-zaslonu.

Pritisnite in začnite

Z izjemno odzivno sledilno ploščico pritiskajte, stiskajte, dotikajte, premikajte in brskajte po TV-sporedih, spletnih videoposnetkih, fotografijah in drugih vsebinah.

Vsebino telefona z dotikom prenesite na televizor

Fotografije, videoposnetke in druge vsebine pametnega telefona ali tabličnega računalnika v trenutku brezžično prenesite na zaslon televizorja. Vse to omogoča zrcaljenje z enim dotikom z NFC. Brez gesel. Brez nastavitve. Povežite z enim dotikom.

Vsebino majhnega zaslona predvajajte na velikem zaslonu

Slike v tabličnem računalniku ali pametnem telefonu Xperia™ predvajajte na velikem zaslonu. Povežite z daljinskim upravljalnikom in vsebine prek povezave Bluetooth® ali Wi-Fi pretakajte v televizor.

Upravljajte vso opremo

Poslovite se od sistemom z več daljinskimi upravljalniki. Če sistem za domači kino že vključuje infrardeči upravljalnik, ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom na dotik.

Zmogljive funkcije, tanka zasnova

Številne funkcije še ne pomenijo nerodne zasnove. Daljinski upravljalnik na dotik ima tanko in lahko zasnovo, zato ga lahko enostavno in udobno držite v dlani.

Specifikacije

  • Intuitivno upravljanje s sledilno ploščico

  • Zrcaljenje z enim dotikom z NFC

  • Brezžična povezava 2,4 GHz

  • Združljivo z IR-upravljalnikom

Kaj je v škatli?

Navodila za uporabo (varnostno obvestilo)

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran