DIGITALNI DIKTAFONI

Digitalni diktafon SX2000 serije SX

ICD-SX2000
Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

16 GB

ICD-SX2000

PMPC

€ 285,60

(z DDV)
Slike Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Idealno za glasbo in sestanke

Pristni posnetki s 3-smernim mikrofonom

Vaje glasbene skupine snemajte v pristnem zvoku visoke ločljivosti. Snemajte kristalno jasne pogovore in poslovne sestanke. Digitalni snemalnik s prilagodljivimi mikrofoni natančno reproducira vse podrobnosti.

Zvok visoke ločljivosti
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Izjemen zvok, vrhunski posnetki

Snemajte in predvajajte s popolno natančnostjo. Skladbe in glasbene vaje snemajte v zvoku, ki presega kakovost CD-jev, in posnetke poslušajte v zvoku visoke ločljivosti. 

Snemanje Linear PCM
Snemanje Linear PCM 

Snemajte zvok pri kakovosti 96 kHz/24 bitov, ki močno presega frekvenco 44,1 kHz in 16-bitno hitrost CD-jev.

FLAC
Brezplačen kodek za zvok brez izgube kakovosti 

S podporo za predvajanje formata FLAC uživajte v jasnem in dinamičnem zvoku brez izgube kakovosti, kot si je zamislil izvajalec.

S-Master HX
Pristna ojačitev 

Digitalni ojačevalnik S-Master™ HX odpravlja motnje in šume v širokem frekvenčnem razponu.

Uživajte v zvoku osupljive kakovosti

Kot bi s standardne ločljivosti preklopili na sliko HD – skladbe z zvokom visoke kakovosti močno prekašajo kakovosti skladb mp3 in celo CD-jev, saj slišite vsak dih, vsak udarec bobna in vsak ton. Povsem digitalni ojačevalnik S-Master HX™ zmanjšuje morebitno popačenje, zato vedno uživate v popolnem studijskem zvoku.

Zvok visoke ločljivosti

3,2-krat več prenesenih podatkov

Optimirano snemanje zvoka

S 3-smernim prilagodljivim mikrofonom natančno snemajte zvok

Ko snemate poslovni sestanek, glasbeno vajo ali dogodek na prostem, je zvok vedno optimiran. Prilagodljivi mikrofon lahko nagnete na tri načine glede na okolje in popolno snemate glasbo ali govor. Snemate lahko celo v podrobnem zvoku visoke ločljivosti. 

Nastavitev približanja
Približanje za poslovne posnetke

Nastavitev približanja omogoča optimalno jasne posnetke manjše skupine ljudi, na primer na poslovnih sestankih ali delavnicah, zato ne zamudite ničesar. 

Nastavitev XY
XY za glasbo

Za solistične nastope ali glasbene vaje manjših skupin, ko izvajalci stojijo blizu mikrofona, izberite nastavitev XY za naraven zvok in globino. 

Široki stereo
Širok stereo za uporabo na prostem

Nastavitev za široki stereo omogoča snemanje različnih zvokov pri dogodkih na prostem in konferencah, kar zagotavlja občutek pristnosti in prostorskosti.

Brezžično upravljajte posnetke 

Enostavno upravljanje pametnega telefona z aplikacijo REC Remote

S pametnim telefonom začenjajte in prekinjanje snemanje, prilagajajte glasnost in nastavitve, dodajajte oznake posnetkov. Aplikacija REC Remote, ki je na voljo v trgovini Google Play za naprave Android ali App Store za naprave iOS, omogoča upravljanje snemalnika z razdalje prek povezave Bluetooth®.

Pridobite aplikacijo
Razširite pomnilnik

Na 16 GB vgrajenega pomnilnika lahko posnamete do 636 ur glasbe mp3 v načinu LP. Če potrebujete več prostora, lahko v režo MicroSD vstavite kartico Micro SDHC ali MicroSDXC. 

Enostavno upravljanje in povezava
Enostavno upravljanje in povezava
Vstavi in poženi

Ne izgubljajte časa s kabli. Neposredna povezava USB omogoča priključitev diktafona neposredno v računalnik za enostaven prenos in shranjevanje posnetkov.

Specifikacije in funkcije

Snemajte kakovosten zvok visoke ločljivosti, kjer koli že ste. 16 GB digitalni diktafon je opremljen z nastavljivim mikrofonom, ki omogoča spreminjanje kota za odličen zajem glasbe in drugih zvokov. Snemanje lahko upravljate tudi iz pametnega telefona z aplikacijo za daljinsko upravljanje snemanja.
  • Nastavljivi mikrofoni posnamejo več zvoka

  • 16 GB pomnilnik zagotavlja 636 ur snemanja

  • Upravljanje z aplikacijo za snemanje na daljavo prek pametnega telefona s povezavo Bluetooth

  • Snemajte v zvoku visoke ločljivosti vrhunske kakovosti

  • Pridobite več pomnilnika z režo za kartico Micro SD

Vgrajen pomnilnik
16 GB
Vhodni in izhodni priključki
Zunanji vhod (stereo mini vtičnica), najnižja izhodna moč za združljivi napajalni vtič (pribl. 1,5 mV), slušalke (stereo mini vtičnica), priključek USB (tip A), reža za kartico (micro SD)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju