DIGITALNI DIKTAFON SX2000 SERIJE SX

Polne specifikacije in funkcije

ICD-SX2000

PMPC

€ 285,60

(z DDV)

Splošne značilnosti

Vgrajen pomnilnik
16 GB

Vmesnik

Vhodni in izhodni priključki
Zunanji vhod (stereo mini vtičnica), najnižja izhodna moč za združljivi napajalni vtič (pribl. 1,5 mV), slušalke (stereo mini vtičnica), priključek USB (tip A), reža za kartico (micro SD)

Barvne možnosti

black

Značilnosti

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

3-smerni mikrofon omogoča natančno snemanje zvoka

Natančno snemajte v različnih okoljih tako, da prilagodite vgrajene usmerjene mikrofone. Izberite nastavitev približanja za manjše skupine ljudi, na primer na poslovnih sestankih in delavnicah, XY za glasbene nastope ali široki stereo za prireditve in konference na prostem.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

REC Remote za enostavno upravljanje s pametnim telefonom

Aplikacija REC Remote, ki je na voljo v Google Play za naprave Android ali AppStore za naprave iOS, omogoča upravljanje snemalnika z razdalje prek povezave Bluetooth™. Začnite in končajte snemanje, prilagajajte ravni in nastavitve snemanja, celo dodajajte oznake posnetkov, da lahko hitro in enostavno najdete vsebine. Z enostavnim vmesnikom telefona lahko upravljate, spremljate in organizirate posnetke od daleč.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Snemanje Linear PCM za brezhiben zvok

Diktafon podpira snemanje Linear PCM pri frekvencah vzorčenja do 96 kHz in do 24-bitni hitrosti, zato pristno posname vse zvočne podrobnosti živih nastopov in dogodkov. Snema lahko zvok boljše kakovosti kot pri CD-jih, zato je idealen za glasbenike, ki želijo zase in za svoje oboževalce snemati pristne posnetke.

Več glasbenih formatov za enostavno predvajanje

ICD-SX2000 podpira priljubljene glasbene formate, kot so mp3, WAV in FLAC. Podpora za FLAC (brezplačen kodek za zvok brez izgube kakovosti) omogoča poslušanje stisnjenih glasbenih datotek brez znižanja kakovosti zvoka.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Digitalni ojačevalnik S-Master HX: neverjetno jasen zvok 

Digitalni ojačevalnik S-Master HX zagotavlja najboljši zvok visoke ločljivosti. S-Master HX z enostavno in popolnoma digitalno potjo signala reproducira vse zvočne odtenke in širok frekvenčni razpon formatov visoke ločljivosti. Za razliko od običajnih ojačevalnikov ohranja digitalni signal vse do izhoda zvočnika, s čimer odpravlja motnje – za zvok visoke ločljivosti, kot si je zamislil izvajalec.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Pomnilnik razširite s kartico SD

Prek reže za kartico SD lahko shranite še več posnetkov. Pomnilnik s kartico microSDHC lahko razširite s 4 GB na 32 GB, s kartico microSDXC pa na 64 GB. 96 kHz/24-bitnega zvoka formata LPCM ni mogoče snemati neposredno na kartico microSDHC ali microSDXC.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Neposredna povezava USB za enostavno povezavo brez kablov

Ne zapravljajte časa s priključevanjem kablov. Prek vgrajene povezave USB lahko diktafon priključite neposredno na računalnik za enostavno shranjevanje in prenašanje posnetkov.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Na vgrajeni pomnilnik zmogljivosti 16 GB lahko shranite več posnetkov

Shranite do 636 ur posnetkov v načinu LP (mp3, 48 kb/s), kar zadostuje za več nastopov glasbene skupine, sestankov in intervjujev. Posnamete lahko tudi do 6 ur in 35 minut visokokakovostnih posnetkov v 96 kHz/24-bitnem načinu LPCM.

Slika Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Vgrajen priključek za stojalo za posnetke brez tresljajev

Prek vgrajene reže za stojalo lahko priključite stojalo, ko snemate dogodke, kot so glasbene vaje, konferenčne predstavitve ali intervjuji. Ko je priključeno stojalo, lahko snemate brez tresljajev, do katerih včasih pride ob uporabi na površinah, kot so pulti in mize.