DIGITALNI DIKTAFONI

Digitalni diktafon TX800 serije TX

ICD-TX800
Slika Digitalni diktafon TX800 serije TX

16 GB

ICD-TX800

PMPC

€ 251,30

(z DDV)
Slike Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike Digitalni diktafon TX800 serije TX

Značilnosti

Kompakten in prenosljiv s sponko za enostavno pripenjanje

Zaradi kompaktne in lahke zasnova lahko ICD-TX800 uporabljate kjer koli. S sponko pripnite napravo na torbe ali žepe, da lahko hitro dostopate do nje.

Z daljinskim upravljalnikom lahko snemate od koder koli v prostoru 

Namestite ICD-TX800 tako, da zagotovite kar najboljše snemanje zvoka. S priloženim daljinskim upravljalnikom imate poln nadzor povsod v prostoru.

Nadzirajte snemanje od daleč z aplikacijo REC Remote za Android

Aplikacija REC Remote, ki je na voljo v trgovini Google Play za Android, omogoča upravljanje snemalnika z daljave ob uporabi tehnologije BLUETOOTH®. Začnite in končajte snemanje, prilagajajte ravni in nastavitve snemanja, celo dodajajte oznake posnetkov, da lahko hitro in enostavno najdete vsebine. Z enostavnim vmesnikom v telefonu lahko upravljate, spremljate in organizirate posnetke v oddaljenosti do 10 metrov (30 čevljev).

Prenesite iz trgovine Google Play

REC Remote za iOS za oddaljeno upravljanje snemanja

Prenesite aplikacijo REC Remote iOS in upravljajte snemanje v pametnem telefonu z oddaljenosti do 10 metrov (30 čevljev). Snemanje lahko zaženete ali zaustavite, poleg tega pa lahko tudi prilagodite druge nastavitve, kot so ravni snemanja in oblike zapisa. Posnetkom lahko tudi dodate oznake, da olajšate iskanje vsebine pozneje. 

Prenesite iz trgovine App Store

16 GB vgrajenega pomnilnika za razširjeno snemanje

ICD-TX800 ponuja 16 GB vgrajenega pomnilnika, tako da imate veliko prostora za shranjevanje zvoka. V enem poskusu lahko posnamete do 636 ur vsebine ali pa shranite do 5000 posameznih datotek.

Snemanje z enim pritiskom pomeni, da ne boste zamudili ničesar

Pritisnite gumb REC in začnite takoj snemati, tudi če je naprava izklopljena – tako boste lahko posneli zvok v trenutku.

Vgrajena povezava mikro USB za enostaven prenos datotek

Uporabite priloženi kabel USB za enostavno predvajanje posnetkov ali prenos datotek.

Snemanje v oblikah zapisa Linear PCM in mp3

Pri snemanju lahko izbirate med dvema priljubljenima formatoma datotek. Datoteke v formatu Linear PCM so večje, vendar zajamejo več podrobnosti, zato so idealne za snemanje glasbe. Datoteke v formatu mp3 so stisnjene, vendar zahtevajo manj pomnilnika, zaradi česar so boljše za snemanje dolgih predavanj ali srečanj.

Specifikacije

Zlahka posnemite srečanja, pogovore in glasovne zapise z digitalnim diktafonom ICD-TX800. Kompakten in prenosljiv izdelek z vgrajenim pomnilnikom velikosti 16 GB, način snemanja pa lahko vklopite ali izklopite že z enim dotikom. Z aplikacijo daljinskega upravljalnika za pametni telefon REC Remote ali s priloženim daljinskim upravljalnikom ga lahko upravljate od koder koli v prostoru.
  • Kompaktna, prenosna zasnova s priročno žepno sponko

  • V vgrajeni pomnilnik zmogljivosti 16 GB lahko shranite največ 5000 datotek

  • Vgrajeni mikrofon za jasne posnetke

  • Vgrajen priključek mikro USB – kabel je priložen

  • Predvajanje z inteligentnim odpravljanjem šumov

Vgrajen pomnilnik
16 GB
Vhodni in izhodni priključki
Hitri USB
Teža
Pribl. 22 g

Kaj je v škatli?

Daljinski upravljalnik, Stereo slušalke, Namenski kabel za slušalke, Kabel USB, Uporabniška programska oprema, Sound Organizer 2 (namestitvena datoteka je shranjena v vgrajenem pomnilniku), Prenosna torba

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju