Slike Avtomobilski navigacijski modul za priklop
Slike Avtomobilski navigacijski modul za priklop
Slike Avtomobilski navigacijski modul za priklop
Slike Avtomobilski navigacijski modul za priklop
Slike Avtomobilski navigacijski modul za priklop

Značilnosti

Enostavna nastavitev

Spremenite Sonyjev AV-sprejemnik v navigacijsko rešitev z zaslonom na dotik, ki uporablja tehnologijo TomTom. Z našim modularnim kompletom za priklop dobite najnovejšo navigacijsko rešitev brez povezave za pametnejša potovanja, s preprostim zaslonskim vmesnikom pa lahko uživate v intuitivnem upravljanju.

Priloženo je vse, kar potrebujete

Vse, kar potrebujete, je ob nakupu vključeno v škatlo. Sem sodi navigacijska enota, kartica SD (podatki zemljevida), kabel za napajanje, trakovi za pritrjevanje, antena GPS, kabel kontrolnika in montažna plošča za anteno. 

Interaktivni dizajn

Aplikacija NavApp proizvajalca TomTom nudi popolnoma nov način interakcije. Ni vam treba več uporabljati zahtevnih menijev. Cilj lahko preprosto določite tako, da tapnete zemljevid, in že se lahko odpravite na pot. S tapom lahko pot tudi izbrišete ali pa izberete cilj, ki ga želite dodati med priljubljene.

Okrepite signal GPS

Z optimizirano ploščo za montažo lahko anteno GPS namestite na armaturno ploščo in tako okrepite sprejem signala GPS. 

Šest vrst poti

Privzeta pot je »najhitrejša pot«, vendar pa lahko izbirate med šestimi možnostmi. Izberete lahko na primer pot, ki je najbolj varčna, pot, s katero se lahko izognete avtocestam, ali pa izberete najkrajšo pot. Novo izbrana vrsta je nato uporabljena za vsako novo načrtovanje poti. 

Preprosto poiščite cilj

Če želite hitro poiskati cilj, pritisnite zemljevid in pridržite prst na njem. Lahko pa uporabite funkcijo za iskanje besedila, ki sistemu naroči, da začne iskati vsebino, ko vnesete prve tri znake. Med tipkanjem se začnejo prikazovati naslovi in zanimivi kraji.

Podokno »Speed« (Hitrost)

Dobite informacije, kot so trenutna hitrost in omejitev največje hitrosti za trenutno lokacijo. V stranskem podoknu so prikazane podrobnosti o trenutni poti, vključno s predvideno uro prihoda.

Predogled podrobnih navodil za pot

Če izberete možnost »Show instructions« (pokaži navodila) v meniju »Current Route« (Trenutna pot), si lahko ogledate predogled podrobnega seznama navodil za pot. Razdalja, prikazana na seznamu, je razdalja med navodili.

My Places (Moja mesta)

Prilagodite zemljevid z razdelkom »My Places« (Moja mesta). Oglejte si priljubljena mesta na zemljevidu in se vedno znova brez težav premaknite do njih. V nedavna mesta se lahko premaknete tudi z menijem »My Places« moja mesta. 

Izbira barv

Privzeta barvna tema aplikacije NavApp je modra, vendar lahko to spremenite po svojem okusu. Spremenili se bodo le elementi, prikazani na zemljevidu, kot so pot, kazalec GPS in priljubljene vsebine. Barve zemljevida se ne bodo spremenile.

Glasovna navodila 

Ker dobite navodila za pot prek glasovnih navodil, vam pogleda ni treba odvračati s ceste. Z nastavitvami lahko celo izberete, katera navodila bodo brana na glas, na primer vnaprejšnja navodila, ulične številke, prometni znaki, imena ulic in tako dalje.

Zaslonski ukazi s potezami

Ukazi s potezami omogočajo vmesnik, ki je preprosto za uporabo. Za upravljanje uporabite ukaze tapni, dvotapni, povleci ter pritisni in pridrži.

Specifikacije

S tem avtomobilskim navigacijskim sistemom s tehnologijo TomTom, ki je preprost za povezavo, boste do cilja prispeli na pameten način. Ko je sistem povezan z združljivim Sonyjevim AV-sprejemnikom, lahko izkoristite zmogljivosti najnovejšega navigacijskega sistema brez povezave, interaktivnih zemljevidov, funkcije iskanja besedila naslovov, glasovnih navodil in veliko drugega.
  • Popolnoma opremljena navigacijska enota TomTom, ki je preprosta za namestitev

  • Interaktivni dizajn, združljiv s Sonyjevimi avtomobilskimi zvočnimi napravami

  • Šest vrst poti za vsako potovanje

  • V razdelek »My Places« (Moja mesta) lahko vnesete priljubljene lokacije

  • Glasovna navodila in zaslonski ukazi s potezami

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov