Slike Nosilec za namestitev na steno SU-WL850
Slike Nosilec za namestitev na steno SU-WL850

Značilnosti

Zlije se s prostorom

Dobro izkoristite svoj bivalni prostor. S tem nosilcem za namestitev na steno se televizor lepo zlije z vsakim prostorom in daje vtis umetnine.

Boljše doživetje ob gledanju in enostavnejši dostop z vrtljivo zasnovo

S pomočjo nosilca zasukajte televizor, nameščen na steno, navzgor za 20°. Tako lahko hitro prilagodite optimalni kot za najboljše doživetje ob gledanju televizije in enostaven dostop do povezav.

Prilega se tesno ob steno

Čeprav je ta nosilec namenjen sukanju televizorja, pa je tako tanek, da je na steno nameščeni televizor od stene oddaljen le 11 mm.  

Navpična poravnava z magnetnim zaklepom

Namestite televizor tako, da je vzporedno s steno. Magnetni zaklep preprečuje, da bi se zgornji del televizorja, ki je nameščen tik ob steno, nagnil naprej, s čimer zagotovite boljše doživetje ob gledanju.

Specifikacije

S tem nosilcem za namestitev na steno visoke kakovosti je namestitev televizorja tik ob steno povsem varna. Televizor lahko zasukate v vse smeri in zagotovite optimalno doživetje ob gledanju ter enostaven dostop do povezav.
  • Zasuka se do 20°

  • Namestite televizor na steno tako, da je od stene oddaljen 11mm

  • Zagotavlja preprost dostop do priključkov namestitve na steno

  • Zasnovan za varno in preprosto namestitev

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran