DODATNI ZVOČNIKI

Dodatni brezžični zadnji zvočniki SA-RS3S skupne zmogljivosti 100 W

SA-RS3S
Pogled na zvočnike SA-RS3S od spredaj

PMPC

€ 499,00

(z DDV)
Pogled na zvočnike SA-RS3S od spredaj
Pogled na zvočnik SA-RS3S od spredaj
Pogled na zvočnike SA-RS3S pod kotom
Pogled na zvočnik SA-RS3S s strani
Pogled na zvočnik SA-RS3S od zadaj
Sestavljena slika dnevne sobe s kavčem in sistemom prostorskega zvoka v barvitem prizoru iz džungle.
Doživite 360 Spatial Sound z zvočniškimi moduli

Ti brezžični zadnji zvočniki so opremljeni s tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping in so zato združljivi z našimi najnovejšimi zvočniškimi moduli, ki ustvarijo več navideznih zvočnikov v prostoru. Ko ste z vseh strani obdani z več navideznimi zvočniki z optimiziranim zvočnim poljem, slišite vsak zvok izjemno razločno. Zdelo se vam bo, da ste se znašli sredi filma.

Izboljšajte svojo izkušnjo prostorskega zvoka

Že sama zvočniška modula HT-A7000 in HT-A5000 zagotavljata izjemen zvok s širokim območjem najboljše kakovosti zvoka, da lahko v njem uživajo vsi družinski člani Če dodate brezžična zadnja zvočnika SA-RS3S, pa bo vaše domače razvedrilno še bolj pristno, saj bo zvok za vami in vse okoli vas.Bližnji posnetek izdelka SA-RS3S z visokotoncem in nizkotoncem
Razločen in bogat zvok

Ta dvosistemska zadnja zvočnika s kombinacijo nizkotonca in visokotonca ustvarita bogato in široko zvočno kuliso izjemne razločnosti.

Slika zadnjih zvočnikov SA-RS3S, drug ob drugem, od spredaj
Skupna izhodna moč 100 W

Z 2 x 50 W izhodne moči so odličen dodatek k vašemu zvočniškemu modulu, ki bo vašim filmom in glasbi vdihnil dodatno plast resničnosti.

Stranski diagonalni bližnji posnetek dveh zvočnikov SA-RS3S
Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Zvočnika sta popoln dodatek k vašemu zvočniškemu modulu, ne glede na to, ali je nameščen na steni ali pa prosto stoječ. S prefinjeno zaobljenimi robovi spominja na enovito kocko, iz katere prihaja širok in bogat zvok. 

Ikona omrežja Wi-Fi
Enostavna nastavitev

Ko vklopite zadnje zvočnike SA-RS3S, ti samodejno vzpostavijo brezžično povezavo z zvočniškim modulom. Postopek je hiter in preprost, zanj pa ne potrebujete nobenega kabla.

Specifikacije in funkcije

Ustvarite še boljšo prostorsko kinematografsko zvočno izkušnjo tako, da ta izbirna brezžična zadnja zvočnika povežete z zvočniškim modulom.
  • Izbirna brezžična zadnja zvočnika za vaš zvočniški modul

  • Glasbi in filmom vdihne življenje s 100 W skupne izhodne moči

  • Dvosistemska zvočnika za razločen in bogat zvok

  • Namestitev na steno

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju