DODATNI ZVOČNIKI

Dodatni brezžični globokotonec SA-SW3 z 200 W

SA-SW3
Slika Dodatni brezžični globokotonec SA-SW3 z 200 W

PMPC

€ 499,00

(z DDV)
Bližinski posnetek izdelka SA-SW3 od spredaj
Bližinski posnetek zvočnika SA-SW3 od spredaj
Posnetek zvočnika SA-SW3 pod kotom
Bližinski posnetek zvočnika SA-SW3 s strani
Pogled na zvočnik SA-SW3 od zadaj
Začutite moč nizkih tonov

Kompaktni brezžični nizkotonec SA-SW3 doda sistemu za domači kino in zvočniškemu modulu dodatne nizke tone, s katerimi se boste lahko še bolj poglobili v filme in glasbo. Uživajte v bolj glasnih in razločnih nizkih tonih za izkušnjo kinematografskega prostorskega zvoka.


Bogati in globoki nizki toni

Z 200 W nizkih tonov, ki prihajajo iz zmogljivega 160 mm gonilnika, doda ta nizkotonec bass reflex nepogrešljiv pečat vsemu, kar gledate ali poslušate. Začutite hrumenje in mogočne nizke tone brez popačenja. Uživali boste tudi v jasnih glasovih in izjemni ločljivosti pristne filmske glasbe.

Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Naš sistem za domači kino, zvočniški modul in dodatni zvočniki so zasnovani v okviru skupnega koncepta Omnidirectional Block. Dizajn izdelka SA-SW3 je optimalno ujema s temi sistemi. Prefinjeni zaobljeni robovi predstavljajo celovito kocko, ki prostor napolni z zvokom. Kombinacija materiala s teksturo poudari skladnost koncepta z okoljem dnevne sobe.

Tehnologija za vrhunsko kakovost zvoka
Slika s presekom strukture magnetnega vezja Σ
Magnetno vezje Σ za globoke in mogočne nizke tone

Sonyjeva tehnologija magnetnega vezja Σ (Sigma) omogoča globoke in mogočne nizke tone tako, da izkoristi magnetno silo, ki poganja tuljavo. Pri vezjih klasične zasnove se veliko te magnetne sile porazgubi.

Slika ločene robne zareze od blizu
Ločene robne zareze

Ločena robna zareza, še en Sonyjev tehnološki vrhunec, izboljša navpično simetrijo amplitude, nepogrešljivo za kristalno čist zvok. To omogočajo koncentrični rezi ob robu, ki nadzorujejo obremenitev znotraj in zunaj roba membrane.

Ikona omrežja Wi-Fi
Enostavna nastavitev

Ko vklopite SA-SW3, ta vzpostavi brezžično povezavo s sistemom za domači kino ali zvočniškim modulom. Postopek je hiter in preprost, zanj pa ne potrebujete nobenega kabla.

Specifikacije in funkcije

Povečajte moč sistema za domači kino in zvočniškega modula. Z brezžičnim globokotoncem boste lahko uživali v bolj kinematografskem prostorskem zvoku bogatih, nizkih tonov z močjo 200 W iz 160-mm gonilnika.
  • 200 W bogatih, nizkih tonov iz 160-mm gonilnika

  • Zvočniška enota Bass Reflex za globoke nizke tone

  • Magnetno vezje Σ za globoke, nizke tone z manj popačenja

  • Brezžična povezljivost za enostavno namestitev

  • Vrhunska zasnova se ujema z našim sistemom za domači kino in zvočniškim modulom

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju